Herkese demek istedin galibamalum gazoz müptelaların var
artık çok geç
hala kargolamadılar hafta sonu aldıklarımı
merhaba, afiyet olsun keyifli okumalar
keşke bende o klişeyi gerçekleştirebilseydim şu an
Teşekkür ederimmHerkese demek istedin galibamalum gazoz müptelaların var
artık çok geç
hala kargolamadılar hafta sonu aldıklarımı
merhaba, afiyet olsun keyifli okumalar
keşke bende o klişeyi gerçekleştirebilseydim şu an
Ben kesin okuyamam onuKitabı henüz bitirmedim ama bir şeyler söylemek istiyorum kitap hakkında. Ne hayallerle başlamıştım ben okumaya umduğum gibi çıkmadı.
kişisel gelişimvari bol bol tavsiye veriyor. Şunu yapın bunu yapmayın hiç de sevmem öyle şeylerien başında belirtmiş zaten psikolog danışanlarına tavsiye veremez ama tavsiyelerini içeren bir kitap yazabilir diye. Özetle insanların psikolojik yardım almak için başvurdukları konular ile ilgili tavsiyelerini yazmış. Kişisel konular, ilişkiler, çocuklar, kadın şeklinde bölümlere ayırmış.
Klasikleri çok seviyorum. Belirli bir yaştan sonra çok daha keyifli geliyor okuması
Süper
Yok canım daha gidemedim doktora gitmiştim de akşam üzeri çıkıcam eşimi bekliyorum daha doğrusu
Benim de okuma sürelerim kısaldı iyiceBen kesin okuyamam onu
Kişisel gelişim okuyamıyorum ben. Kendim kişisel gelişim olmuşumBenim de okuma sürelerim kısaldı iyice
Benimde okumayı bekleyenlerimde, bu ay olmadı bir daha ki ay okuyacağım.
ayrımcılık varBenim kitaplarım dün geldi
Semerkant, Martın eden, ve Serenad aldım
Buna kesinlikle katılıyorum. Yaşım ilerledikçe klasik sevdalısı oldum.Klasikleri çok seviyorum. Belirli bir yaştan sonra çok daha keyifli geliyor okuması
Aaaa test günüüüüüYok canım daha gidemedim doktora gitmiştim de akşam üzeri çıkıcam eşimi bekliyorum daha doğrusu
Yer deniz büyücüsü ve otomatik portakal bende de var
Otomatik portakal okuyalım mıııYer deniz büyücüsü ve otomatik portakal bende de var
Kitaplığını bir daha atsana inceleyeyimYer deniz büyücüsü ve otomatik portakal bende de var
O da olmaz ReyyanOtomatik portakal okuyalım mııı
Hem gülüp hem muhteşem koyamıyor muyuzBenimde okumayı bekleyenlerimde, bu ay olmadı bir daha ki ay okuyacağım.
keyifli okumalar
ayrımcılık var
Semerkant, Martın eden, ve Serenad aldım
Ben özellikle Hasan Ali Yücel klasiklerini okuyorum. çok seviyorumBuna kesinlikle katılıyorum. Yaşım ilerledikçe klasik sevdalısı oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?