Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem gülüp hem muhteşem koyamıyor muyuz keyifli okumalar serenad ı beraber okuyalım
Bende bazen butonları kınıyorum, yetmiyor sayın yetkili
Olur okuyalım şu an Tutunamayanlar var elimde, bitsin konuşalım

Ben özellikle Hasan Ali Yücel klasiklerini okuyorum. çok seviyorum
Daha okuyamadım hiç ama inceledim çok, mutlaka okumak istiyorum.

Merhaba.
Yakinimdaki kitapçıda Gülseren Budayıcıoğlu'nun almak istediğim kitabı 38 Lira'ydı, almadim şimdilik
Ocak ayı ortak okuma kitabı Fareler ve İnsanlar'ı 2 kere okudum galiba. Pek bi severim, hele Lennie'yi ve farelerini

Merhaba,
Hoş geldiniz. Akşam Fareler ve İnsanlar hakkında konuşacağız. Siz de katılır mısınız bize ?

Life light
Otomatik Portakal
Romanın konusu gelecekteki kötü bir dünyada baskıcı bir yönetimin ve bu yönetime direnen bir sokak çetesinin hikayesidir. Britanya’da endüstri sonrası bir şehirdeki, ahlaki değerlerin birbirine karıştığı, iyi ve kötünün ayırt edilemez hale geldiği bir toplumda, gençlerden oluşan bir çete insanlara şiddet uygulamaktadır.
Roman toplum tarafından düzeltilmeye çalışılan genç bir adamın şiddetlerini anlatırken, onun büyümesini de gözler önüne serer

Daha sevimli bir öykü bekliyordum bu kitaptan niyeyse

Kızlar bu arada test günümdü bugün testim negatif ve ben bunu çok normal bişeymiş gibi karşıladım. Sanırım doktorum benden çok üzüldü ama yinede Mehfam biz ağlak olmayan kitap bulalım
Demekki henuz zamani gelmemis. Uzulmenin bir faydasi yok ki zaten. Biraz daha bekleyeceksin sadece. Hayirlisi olsun ❤

Kızlar bu arada test günümdü bugün testim negatif ve ben bunu çok normal bişeymiş gibi karşıladım. Sanırım doktorum benden çok üzüldü ama yinede Mehfam biz ağlak olmayan kitap bulalım
Hayırlısı olsun hakkında canım. Elbet onca emeğe insan üzülüyor ama vardır bir hikmeti.
Hiç beklemediğin anda versin inşaAllah Rabbim hayırlı bir evlad.
Bende çok normal karşılamıştım negatif sonucu. Etrafımda olan herkes ağlamıştı ben teselli etmiştim dr. Aynı şok olmuştu kesin gözüyle bakıyordu çünkü.
Ama nasip bambaşka bir olay.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…