Oda mı ağlayışlıO da olmaz Reyyan
OlurOtomatik portakal okuyalım mııı
Serenad okurken bende katılırımkiHem gülüp hem muhteşem koyamıyor muyuzkeyifli okumalar serenad ı beraber okuyalım
Ağlayışlı değil de pisklolojik diyelimOda mı ağlayışlı
Sakın okumaOlurbiz bu gidişle kitapsız kalıcaz zaten
Toplayım biraz atıyom sonraKitaplığını bir daha atsana inceleyeyim
BekliyorumToplayım biraz atıyom sonraKitaptan çok hormon ilacı dolu
Bende bazen butonları kınıyorum, yetmiyor sayın yetkiliHem gülüp hem muhteşem koyamıyor muyuzkeyifli okumalar serenad ı beraber okuyalım
Daha okuyamadım hiç ama inceledim çok, mutlaka okumak istiyorum.Ben özellikle Hasan Ali Yücel klasiklerini okuyorum. çok seviyorum
Merhaba,Merhaba.
Yakinimdaki kitapçıda Gülseren Budayıcıoğlu'nun almak istediğim kitabı 38 Lira'ydı, almadim şimdilik
Ocak ayı ortak okuma kitabı Fareler ve İnsanlar'ı 2 kere okudum galiba. Pek bi severim, hele Lennie'yi ve farelerini
Cıssss olsun banaSakın okuma
Daha sevimli bir öykü bekliyordum bu kitaptan niyeyseLife light
Otomatik Portakal
Romanın konusu gelecekteki kötü bir dünyada baskıcı bir yönetimin ve bu yönetime direnen bir sokak çetesinin hikayesidir. Britanya’da endüstri sonrası bir şehirdeki, ahlaki değerlerin birbirine karıştığı, iyi ve kötünün ayırt edilemez hale geldiği bir toplumda, gençlerden oluşan bir çete insanlara şiddet uygulamaktadır.
Roman toplum tarafından düzeltilmeye çalışılan genç bir adamın şiddetlerini anlatırken, onun büyümesini de gözler önüne serer
Hayırlısı olsun canımKızlar bu arada test günümdü bugün testim negatif ve ben bunu çok normal bişeymiş gibi karşıladım. Sanırım doktorum benden çok üzüldüama yinede Mehfam biz ağlak olmayan kitap bulalım
Amin canım vardır bir hayırHayırlısı olsun canım
Kan, vahşet, çığlık ne ararsan varDaha sevimli bir öykü bekliyordum bu kitaptan niyeyse
Demekki henuz zamani gelmemis. Uzulmenin bir faydasi yok ki zaten. Biraz daha bekleyeceksin sadece. Hayirlisi olsun ❤Kızlar bu arada test günümdü bugün testim negatif ve ben bunu çok normal bişeymiş gibi karşıladım. Sanırım doktorum benden çok üzüldüama yinede Mehfam biz ağlak olmayan kitap bulalım
Hayırlısı olsun hakkında canım. Elbet onca emeğe insan üzülüyor ama vardır bir hikmeti.Kızlar bu arada test günümdü bugün testim negatif ve ben bunu çok normal bişeymiş gibi karşıladım. Sanırım doktorum benden çok üzüldüama yinede Mehfam biz ağlak olmayan kitap bulalım
Aynen canım yapacak bişey yok elimden geleni yaptığımı düşünüyorumDemekki henuz zamani gelmemis. Uzulmenin bir faydasi yok ki zaten. Biraz daha bekleyeceksin sadece. Hayirlisi olsun ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?