Hayırlısı olsun, vaktinde gelsin inşallahKızlar bu arada test günümdü bugün testim negatif ve ben bunu çok normal bişeymiş gibi karşıladım. Sanırım doktorum benden çok üzüldüama yinede @_Reyyan biz ağlak olmayan kitap bulalım
Aman Allah'ımKan, vahşet, çığlık ne ararsan var
Banada şok oldu doktor sonucunu görünce şok oldum dedi vardır hayır bunda da. Ama iyi ki evde test yapmışım.Hayırlısı olsun hakkında canım. Elbet onca emeğe insan üzülüyor ama vardır bir hikmeti.
Hiç beklemediğin anda versin inşaAllah Rabbim hayırlı bir evlad.
Bende çok normal karşılamıştım negatif sonucu. Etrafımda olan herkes ağlamıştı ben teselli etmiştimdr. Aynı şok olmuştu kesin gözüyle bakıyordu çünkü.
Ama nasip bambaşka bir olay.
Amin canımHayırlısı olsun, vaktinde gelsin inşallah
OZ okudunuz mu ?
Aman Allah'ım
Kitaptaki ayrintilari hatırlamıyorum ama ugramaya çalışırımMerhaba,
Hoş geldiniz. Akşam Fareler ve İnsanlar hakkında konuşacağız. Siz de katılır mısınız bize ?
yok canım OZ-Adam FawerAmin canım
Oz büyücüsü mü
Düşün ne kafada yaşadığımıyok canım OZ-Adam Fawer
Kahve içmezsen pardon foto çekmezsen okuduklarını anlayamazsın
Evet evet çok severim ben Adam Fawer ı ama bu kitap biraz farklı. yani ben okurken onun yazdığından şüphe etmiştim birazDüşün ne kafada yaşadığımıolasılıksız ın yazarıydı dimi o
Ben yazarım okumam diyorsun yaniKişisel gelişim okuyamıyorum ben. Kendim kişisel gelişim olmuşum
Film olarak izlemistim.Life light
Otomatik Portakal
Romanın konusu gelecekteki kötü bir dünyada baskıcı bir yönetimin ve bu yönetime direnen bir sokak çetesinin hikayesidir. Britanya’da endüstri sonrası bir şehirdeki, ahlaki değerlerin birbirine karıştığı, iyi ve kötünün ayırt edilemez hale geldiği bir toplumda, gençlerden oluşan bir çete insanlara şiddet uygulamaktadır.
Roman toplum tarafından düzeltilmeye çalışılan genç bir adamın şiddetlerini anlatırken, onun büyümesini de gözler önüne serer
Estağfurullah ama biraz öyleBen yazarım okumam diyorsun yani
Bugun bakıyım ona daEvet evet çok severim ben Adam Fawer ı ama bu kitap biraz farklı. yani ben okurken onun yazdığından şüphe etmiştim biraz
Aman aman etki yaratmıyor olasılıksız gibi mesela ama okunabilir gerçeklikten alıp götürüyor, hafif bir kitap
Calcim bana da ders verir misin biraz ben başı sıkışınca istifa edenlerdenim deEstağfurullah ama biraz öyle
Mütevazilikte Calci gibi olun
IBAN atıyorum TR02 0000 0021Calcim bana da ders verir misin biraz ben başı sıkışınca istifa edenlerdenim de
Bir kahveye hallederiz sanmıştımIBAN atıyorum TR02 0000 0021
Tabi sen anlatırken ben kahveyi yaptırtırırmBir kahveye hallederiz sanmıştım
PekiTabi sen anlatırken ben kahveyi yaptırtırırm
HahahaKişisel gelişim okuyamıyorum ben. Kendim kişisel gelişim olmuşum
Hiç okumadım biliyor musun?Hahaha
Ben eskiden okuyordum lisedeyken falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?