Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
orantısız sevgı var içinde adamcagızın ya ben kadına yaptıgınada şaştım kaldım, kadında cok korkusuz çıktı

kadının o yıllardaki değerini de burdan anlıyoruz. adamların kadınlara bakış açısına bak. kadın isteyip peşlerinden koşuyo, adamların hiç biri yüz vermiyo, kocası da bile bile evlenmiş asla sahip çıkamadı...

o dönemle ilgili kitaplarda hiç bı kadın bu kadar özgür ve rahat değil oysa

Tam oraya değinecektim. Irkçılık günümüze kadar gelen insanlık ayıbı. Bu dönemde bile hala devam ediyor. Okuma hakkı, mal edinme hakkı yoktu siyahilerde

kadına isim bile vermemiş yazar. Bunu bir küçümseme, ceza olarak algıladım ben

O sadece hayaldi. Lennie sakinleştirmek içindi bence

O sadece hayaldi. Lennie sakinleştirmek içindi bence

diğerini direk ortak etmişti ama ya. herşeyi çok detaylı ve ciddi anlatmıştı köpeği ölen adama.

bana kararlarını çabuk verip seçimlerini düşünemeden yapan bı adam gibi geldi george

Aslında kitapta köpeğin öldürülmesinde sahibi George dedi ya " onun sahibi bendin ve benim yapmam lazımdı" işte bu söz George yapması gerekeni söyledi
En can alıcı noktayı yakalamışsın, kesinlikle bunu duyunca George, Lennie hayatına son vermenin en doğrusu olduğuna karar verdi.

Ben okuyalım epey oldu unutmuş olabilirim kızşar, Lennie sadece kadın ve hayvanlara bu tavrı gösteriyordu değil mi? Mesela erkeklere karşı niye yapmıyordu?
Yumuşak şeyleri seviyordu canım. Hayvan postu ilk kızın kadife elbisesi ölen kadının yumuşak saçları gibi

Ben okuyalım epey oldu unutmuş olabilirim kızşar, Lennie sadece kadın ve hayvanlara bu tavrı gösteriyordu değil mi? Mesela erkeklere karşı niye yapmıyordu?
Yumuşak şeyleri seviyordu. Kadın da al saçımı okşa dedi. O da boynunu kırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…