Acısın hafifleyecegını ve lennienin en sevdiği sey oldugu ıcın hayal etmek gıderken bıle ona bır hedıye vermek istedı gerorge sankiÖldürürken bile hayal kurdurdu bana en çok orası dokundu
Lennie de öyle canlandı ki gözümde. Çok üzülmüştüm. Aslında masum bir çocuktu adeta. George başka ne yapabilirdi ki? Bu ilk kaçışları değildi. Bir yerde son bulacaktı bu gidişat.Öldürürken bile hayal kurdurdu bana en çok orası dokundu
Kandırdı okadar duygusal bakamayacagm nedense kuzuAcısın hafifleyecegını ve lennienin en sevdiği sey oldugu ıcın hayal etmek gıderken bıle ona bır hedıye vermek istedı gerorge sanki
En azından mutlu hayalleri ile öldü garipÖldürürken bile hayal kurdurdu bana en çok orası dokundu
Aslında ölü değiller de kendisi çok güçlü olduğu için ayarlayamıyor gücünüorayı kaçırmışım demekkiama hep elinde ölü fare vardı
Daha kötüsünün haksızlık olacağını düşünmüş olabilirAcısın hafifleyecegını ve lennienin en sevdiği sey oldugu ıcın hayal etmek gıderken bıle ona bır hedıye vermek istedı gerorge sanki
Aslında ölü değiller de kendisi çok güçlü olduğu için ayarlayamıyor gücünü
Leni öldürüyor nasıl seviyorsa mundar ediyor hayvanıorayı kaçırmışım demekkiama hep elinde ölü fare vardı
Bazı insanların sevgisi de duygusal açıdan bu şekildeLeni öldürüyor nasıl seviyorsa mundar ediyor hayvanı
Daha kötüsünün haksızlık olacağını düşünmüş olabilir
İşte George üzerine düşenin fazlasını yaptı. Onu suçlamak ne kadar doğruŞuan sol ayagim kitabını okurken de düşündüm bunu. Bu çocuğun annesi onu hayata katmak için okadar çok uğraşıyor ki
Bunun için ugrasicak kişiler anne veya babadır bana göre.. istisnalar elbette var.
Aynen dışa vurmuş hali lenidekiBazı insanların sevgisi de duygusal açıdan bu şekilde
orantısız sevgı var içinde adamcagızın ya ben kadına yaptıgınada şaştım kaldım, kadında cok korkusuz çıktıLeni öldürüyor nasıl seviyorsa mundar ediyor hayvanı
Bazı insanların sevgisi de duygusal açıdan bu şekilde
Ben suçlamıyorum yapamaz dedim zaten iste olacağı buydu oda gidişata ayak uydurduİşte George üzerine düşenin fazlasını yaptı. Onu suçlamak ne kadar doğru
Diyor ya "severken ölüyorlar hemen. Neden hemen ölüyorlar ki George"ben lennieye inanmıştım yaölü bulup alıyo saniyodum
yalan mı söylüyomus kereta
Günümüzde lennie gibi birinin cezai ehliyeti yok sanırım. Yaptığı şeyin iyi ya da kötü olduğunu bilebilecek bir kapasitesi yoktuLennie de öyle canlandı ki gözümde. Çok üzülmüştüm. Aslında masum bir çocuktu adeta. George başka ne yapabilirdi ki? Bu ilk kaçışları değildi. Bir yerde son bulacaktı bu gidişat.
Biliyorum senin suçlamadığını. Aynı pencereden bakıyoruzBen suçlamıyorum yapamaz dedim zaten iste olacağı buydu oda gidişata ayak uydurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?