Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan sol ayagim kitabını okurken de düşündüm bunu. Bu çocuğun annesi onu hayata katmak için okadar çok uğraşıyor ki
Bunun için ugrasicak kişiler anne veya babadır bana göre.. istisnalar elbette var.

Öldürürken bile hayal kurdurdu bana en çok orası dokundu
Acısın hafifleyecegını ve lennienin en sevdiği sey oldugu ıcın hayal etmek gıderken bıle ona bır hedıye vermek istedı gerorge sanki

Öldürürken bile hayal kurdurdu bana en çok orası dokundu
Lennie de öyle canlandı ki gözümde. Çok üzülmüştüm. Aslında masum bir çocuktu adeta. George başka ne yapabilirdi ki? Bu ilk kaçışları değildi. Bir yerde son bulacaktı bu gidişat.

Daha kötüsünün haksızlık olacağını düşünmüş olabilir

bence haksızlıktı diğerlerinin eline geçmesi.

bide keşke george zenciyi de ortak etse direk paraları çıkıyodu.

orda ırkçılık ve gurur yaptı. acaba lennie öldükten sonra bunu da düşünecek mi diye geçti aklımdan

İşte George üzerine düşenin fazlasını yaptı. Onu suçlamak ne kadar doğru

Bazı insanların sevgisi de duygusal açıdan bu şekilde

benim kuzenimle aramda 6 ay var. biz baya küçükken eline karınca alır yavrum yavrum diye severdi. bı bakardim karınca tortop olmuş. o da sevdiğini düşünerek karıncaları öldürdü hep

C Calcifer lennie ve george icin uzucu bi sondu bence. Hayallerindeki ciftlik ikisininde hayatini kurtarabilirdi. Benim bu kitapta dikkatimi ceken bir diger sey de ırk ayrimiydi. Siyahi bi karakteri nasil dışlıyorlardı. Bence Cok yonlu bi kitapti. Iyiki okuduk

Lennie de öyle canlandı ki gözümde. Çok üzülmüştüm. Aslında masum bir çocuktu adeta. George başka ne yapabilirdi ki? Bu ilk kaçışları değildi. Bir yerde son bulacaktı bu gidişat.
Günümüzde lennie gibi birinin cezai ehliyeti yok sanırım. Yaptığı şeyin iyi ya da kötü olduğunu bilebilecek bir kapasitesi yoktu en azından daha fazla zararı bulunmadı kimseye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…