Merhamet kitabı da bunu anlatıyordu. Irkçılık çok normal o zamanlarda
Bende yeşil yolu hatırladımBana Yeşil Yol'daki dev ve gıcık garidyanı hatırlattı bu kitap
MerhabaMerhaba arkadaşlar,
İlk önce topiğimizin adının anlamını paylaşmak istiyorum. İsim annemiz @reyyanK çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2731446
ÜYE 2021 OKUMA HEDEFİ OKUNAN KİTAP KALAN KİTAPC Calcifer 50@_Reyyan 75H M 40kk birinci noteri 75Less-is-More 30@Kitapkurdu60 25@Atesbocegi5 25Life light 60@Ozlemlerhayallar 30@mehlika nur 15@WunderLost 60Oriana 30@iloveme 25@Margaret Hale 25@Levaiz 60@Eleadora 100@Mary Shelley 100@Night owl 50@succulentaski 40@_Gulnihal_ 25@pawlover 50@WOMAN 50turuncukedininannesi 50@kukrim27 50@Uyuzhanim 60@Esila09 40C Capanin Gururu Teyom 40@sognatore 40@UcanSupurge 30@Ysf42 50@Polo33 15@yet07 24@Natsume 50@dgdln 52
Bu topiğimizde ;
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız
2. Tabloya girebilmek için 1 ay düzenli paylaşım yapmalısınız
3. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz
4. Aylık okumalarda ilk 3'e girenler ana sayfada paylaşılacaktır.
5. Aylık ortak okumalar yapılacaktır ( katılım mecburi değil)
6.Okuduğumuz kitaplarla ilgili konuşarak fikir alış verişinde bulunacağız
7. Altını çizdiğimiz ve bizi etkileyen cümleleri, alıntılarımızı paylaşacağız inşallah
-----Bitirdiğiniz kitapları Ferfecir Kitap Bildirim Topiğisayfasında sayısıyla birlikte paylaşım yaparsanız listeye ekleyebilirim----
2021 YAZARLARI
OCAK Oğuz ATAY ŞUBAT Wirginia WOLF MART Sait Faik ABASIYANIK NİSAN Tom ROBBİNS
Gelmekten çekinmeyin. Kapımız kitap severlere sonuna kadar açık
2021 AYLIK ORTAK OKUMALAR
Ocak Ayı Ortak Okuma Fareler Ve İnsanlar - John Steinbeck Şubat Ayı Ortak Okuma Anna Karenina - Lev Tolstoy Mart Ayı Ortak Okuma Demir Ökçe - Jack London
Merhababen de kitap okumayı çok severim. Sizle birlikte ben de takip etmek istiyorum
Duyguların rengi dimi the helper dediğin. 12 yıllık esarette öyleydiolabilir lennieden başka kimse zencinin kaldığı yere girmiyodu kirlenmemek için
the helper diye bı film izlemiştim. bı romandan uyarlanmış. harikaydıbence kitap ariyosaniz onu okuyun
çok ince detaylar vardı. kadın hizmetçi bebeklerine biz bakıyoruz ama bizle aynı tuvalete giderlerse kirleneceklerini sanıyorlar diyordu.
rüzgar gibi geçti romanında da ırkçılık çok normal bişey gibi anlatılmıştı. sanki bı hayvan türü gibi basit algılanmisti. onların haklarını almalarına acayip bakiyolardi. sanki ineklere özgürlük deniyo gibi
Hoşgeldin melodiMerhababen de kitap okumayı çok severim. Sizle birlikte ben de takip etmek istiyorum
Hoşgeldin canımmmMerhababen de kitap okumayı çok severim. Sizle birlikte ben de takip etmek istiyorum
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun
Gecmiş olsun canım
Cok tesekkur ederim kizlar ❤ Su an biraz daha iyi. 37,5 civarina indi atesi.çok geçmiş olsun canıminşallah çabucak iyileşir
Teşekkür ederimmhoşgeldin aramıza
HosgeldinMerhababen de kitap okumayı çok severim. Sizle birlikte ben de takip etmek istiyorum
Duyguların rengi dimi the helper dediğin. 12 yıllık esarette öyleydisürekli işkence eziyet
Canımm seni gördüğüme çok sevindimHoşgeldin melodi
Aaa Teom sen de buradasınHoşgeldin canımmm
Daha iyi olur insallahCok tesekkur ederim kizlar ❤ Su an biraz daha iyi. 37,5 civarina indi atesi.
Cok tesekkur ederim kizlar ❤ Su an biraz daha iyi. 37,5 civarina indi atesi.
HoşbuldumHosgeldin
İyi yaptın melodim gelmekleCanımm seni gördüğüme çok sevindim
Aaa Teom sen de buradasın
Teşekkür ederimmşuan Kuyucaklı Yusuf'u okuyorum. Daha çok Türk yazarların kitaplarını okumayı seviyorum Bu yıl kendime 30 kitap hedefi koymuştum inşallah tamamlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?