Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk okuduğumda orta okul yıllarındaydım beni derinden etkilemişti. Yıllar sonra tekrar okuduğumda sonunu bilmeme rağmen yine aynı vurucu etkiyi yaptı. Boğazımın düğümlenmesine sebep oldu. Köpeğin yaşlandığı için öldürülmesi de bu okuduğumda beni derinden sarstı. Gerçekleşmeyecek bir hayalin peşinde hayata tutunmaya çalışmaları da diğer etkileyici bir noktasıydı.

Merhaba ben de kitap okumayı çok severim. Sizle birlikte ben de takip etmek istiyorum

Duyguların rengi dimi the helper dediğin. 12 yıllık esarette öyleydi sürekli işkence eziyet

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun

Gecmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir
Cok tesekkur ederim kizlar ❤ Su an biraz daha iyi. 37,5 civarina indi atesi.

Teşekkür ederimm şuan Kuyucaklı Yusuf'u okuyorum. Daha çok Türk yazarların kitaplarını okumayı seviyorum Bu yıl kendime 30 kitap hedefi koymuştum inşallah tamamlayabilirim

bende de var ama hala okunacak duruyo. inşallah ben de okurum:)
bence 30 u da geçersin

ben de genelde yabancı yazar okurum:)

şu an raconnanin dünyasını okuyorum

Merhaba. Eskiden okumus oldugum icin ayrintilari hatırlayamıyorum ama yorumlarinizi dikkatle okuyup bildirim bırakıyorum C Calcifer Başka okumalara vaktinde katilabilirim umarim.
Hoş geldin. Her zaman bekleriz. Sıradaki kitap değerlendirmemiz Körlük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…