Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben okuyalım epey oldu unutmuş olabilirim kızşar, Lennie sadece kadın ve hayvanlara bu tavrı gösteriyordu değil mi? Mesela erkeklere karşı niye yapmıyordu?
Erkeklerede yapıyor kadının kocasının yumrugunu tuttu ve el kemiklerini paramparca etmişti, yazık kitap bitene kadar sargılı kolla kaldı adamcagız yanı orantısız sevgi yada gücü herseye karsı kullanıyor lennie

diğerini direk ortak etmişti ama ya. herşeyi çok detaylı ve ciddi anlatmıştı köpeği ölen adama.

bana kararlarını çabuk verip seçimlerini düşünemeden yapan bı adam gibi geldi george
George , Lennie kandırırken kendi de bu hayale inandı. Olmayacağı belli değil miydi

Başkasının merhametine bırakmadı
Baskası zaten en son kadının boynunu kırma olayından sonra merhamet gostermeyecektı yanı george oldurmeseydı eger kadının eşi cok daha vahsı sekılde öldürecekti ki bence o olsaydı asıl george aklından hıc atamazdı

Siyahi olduğu için bence

olabilir lennieden başka kimse zencinin kaldığı yere girmiyodu kirlenmemek için
the helper diye bı film izlemiştim. bı romandan uyarlanmış. harikaydı bence kitap ariyosaniz onu okuyun

çok ince detaylar vardı. kadın hizmetçi bebeklerine biz bakıyoruz ama bizle aynı tuvalete giderlerse kirleneceklerini sanıyorlar diyordu.

rüzgar gibi geçti romanında da ırkçılık çok normal bişey gibi anlatılmıştı. sanki bı hayvan türü gibi basit algılanmisti. onların haklarını almalarına acayip bakiyolardi. sanki ineklere özgürlük deniyo gibi

Merhamet kitabı da bunu anlatıyordu. Irkçılık çok normal o zamanlarda

George , Lennie kandırırken kendi de bu hayale inandı. Olmayacağı belli değil miydi

ben olacak bişey olarak düşünmüştüm. imkansız gelmemişti bana. ama hayal olarak kaldı işte ne yazık ki. belki de yazar işçi sınıfını ayağa kaldırmak için böyle yazmıştır sonunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…