Erkeklerede yapıyor kadının kocasının yumrugunu tuttu ve el kemiklerini paramparca etmişti, yazık kitap bitene kadar sargılı kolla kaldı adamcagızBen okuyalım epey oldu unutmuş olabilirim kızşar, Lennie sadece kadın ve hayvanlara bu tavrı gösteriyordu değil mi? Mesela erkeklere karşı niye yapmıyordu?
Siyahi olduğu için bencediğerini direk ortak etmişti ama ya. herşeyi çok detaylı ve ciddi anlatmıştı köpeği ölen adama.
bana kararlarını çabuk verip seçimlerini düşünemeden yapan bı adam gibi geldi george
George , Lennie kandırırken kendi de bu hayale inandı. Olmayacağı belli değil miydidiğerini direk ortak etmişti ama ya. herşeyi çok detaylı ve ciddi anlatmıştı köpeği ölen adama.
bana kararlarını çabuk verip seçimlerini düşünemeden yapan bı adam gibi geldi george
Vur deyince öldürdüYumuşak şeyleri seviyordu. Kadın da al saçımı okşa dedi. O da boynunu kırdı
Oraları hatırlayamadımErkeklerede yapıyor kadının kocasının yumrugunu tuttu ve el kemiklerini paramparca etmişti, yazık kitap bitene kadar sargılı kolla kaldı adamcagızyanı orantısız sevgi yada gücü herseye karsı kullanıyor lennie
Başkasının merhametine bırakmadıEn can alıcı noktayı yakalamışsın, kesinlikle bunu duyunca George, Lennie hayatına son vermenin en doğrusu olduğuna karar verdi.
Lennie ile insan el sıkışmaya bile korkar bence gercek hayatta olsaydıOraları hatırlayamadım
Kitaptan sonra iri yarı adamlardan tırsmıştım epeyce. Hepsi Lennie zannederekLennie ile insan el sıkışmaya bile korkar bence gercek hayatta olsaydı
İnanirmisin okurken benmde aklıma geldi zenci adam ve polisBana Yeşil Yol'daki dev ve gıcık garidyanı hatırlattı bu kitap
Baskası zaten en son kadının boynunu kırma olayından sonra merhamet gostermeyecektı yanı george oldurmeseydı eger kadının eşi cok daha vahsı sekılde öldürecekti ki bence o olsaydı asıl george aklından hıc atamazdıBaşkasının merhametine bırakmadı
O gıcık gardiyan da öyle ufak tefektiİnanirmisin okurken benmde aklıma geldi zenci adam ve polis
Siyahi olduğu için bence
İlyas Salman in Zavallı filmi geldi bide aklıma gözümün önünden geçtiler bı öyle farklı hikayeler olsadaO gıcık gardiyan da öyle ufak tefektifare var iyi garidyan var, iri adam var
Merhamet kitabı da bunu anlatıyordu. Irkçılık çok normal o zamanlardaolabilir lennieden başka kimse zencinin kaldığı yere girmiyodu kirlenmemek için
the helper diye bı film izlemiştim. bı romandan uyarlanmış. harikaydıbence kitap ariyosaniz onu okuyun
çok ince detaylar vardı. kadın hizmetçi bebeklerine biz bakıyoruz ama bizle aynı tuvalete giderlerse kirleneceklerini sanıyorlar diyordu.
rüzgar gibi geçti romanında da ırkçılık çok normal bişey gibi anlatılmıştı. sanki bı hayvan türü gibi basit algılanmisti. onların haklarını almalarına acayip bakiyolardi. sanki ineklere özgürlük deniyo gibi
George , Lennie kandırırken kendi de bu hayale inandı. Olmayacağı belli değil miydi
Kitapların en güzel yönü bu canım. Nerden nereye götürüyor insanıİlyas Salman in Zavallı filmi geldi bide aklıma gözümün önünden geçtiler bı öyle farklı hikayeler olsada
Aynı duygular hep bir yerde buluşuyorKitapların en güzel yönü bu canım. Nerden nereye götürüyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?