Hoş geldin:)Merhaba, ben de aranıza katilmak istiyorum. Bu yıl okuyacağım kitapları belirlemeye çalışıyorum. Ortak okuma olarak belirlenen kitapları daha önce okumuştum, ama neredeyse 15 yıl olmuş. O yüzden tekrar okumak istiyorum. Listemi akşama paylaşırım.
Sabah herkesi etiketleyip bildirim yapacağımFareler ve İnsanlar'ı okuyalı çok uzun zaman olmuştu ama yazdıklarınızı okudukça hatırladım ve sohbeti kaçırdığım için çok üzüldüm
Körlük'te beraberiz inşallah:) Bensiz konuşursanız hepinizin üstüne pok atarım
Kırmızı çerçeveli olan uygulama açılmıyor üstte çıkan yani beyaz çerçeveli olan açılıyor canımOna da bakayım hemen
Buraya baktım da bir türlü açılmadı
MerhabaMerhaba, ben de aranıza katilmak istiyorum. Bu yıl okuyacağım kitapları belirlemeye çalışıyorum. Ortak okuma olarak belirlenen kitapları daha önce okumuştum, ama neredeyse 15 yıl olmuş. O yüzden tekrar okumak istiyorum. Listemi akşama paylaşırım.
Sabah herkesi etiketleyip bildirim yapacağımArtık kaçırırsan senin üzerine hepimiz atarız
Haziran için Kitap belirledin mi tatlı kısHoş geldin:)
Hayvan Çiftliğini oku yorumlaşalımBugün Mihmandar’a başlayayım diyordum vazgeçtim üst üste aynı yazarı okumak pek yaramıyor bana Hayvan Çiftliği mi okusam Bir İdam Mahkumunun Son Gününü mü karar veremedim
TamamdırHayvan Çiftliğini oku yorumlaşalım
Aynen ay sonuna anca biterŞubattan mart sonuna kadar anca biter benim
Ben özelden gönderiyorum
1000 yı sayfa telefondan okumakAynen ay sonuna anca biterfarkli kitaplarda okuycam bunun yaninda. Surekli telefona bakamam kitap okumak icin
Aaa ben de okuyayım Deli Kadın bitti sayılır hemen ona başlayayım. Ya ben Oğuz Atay kitabı almaya çıkamıyorumHayvan Çiftliğini oku yorumlaşalım
AyyHaziran için Kitap belirledin mi tatlı kıs
Ay sonuna daha çok var dahaAaa ben de okuyayım Deli Kadın bitti sayılır hemen ona başlayayım. Ya ben Oğuz Atay kitabı almaya çıkamıyorumNasıl yetişeceğim size
Akşam saatlerinde olursa yine katılamam kesinSabah herkesi etiketleyip bildirim yapacağımArtık kaçırırsan senin üzerine hepimiz atarız
Neden ki?Akşam saatlerinde olursa yine katılamam kesin
evde film falan izlerken çok ilgilenmiyorum telefonla, bir de dün akşam o kadar adapte ettim kendimi on dakika önce geldim falan sonra yine çıktı aklımdanNeden ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?