He öyle yani. Tamam alarm kurarsın sen de canııımmmevde film falan izlerken çok ilgilenmiyorum telefonla, bir de dün akşam o kadar adapte ettim kendimi on dakika önce geldim falan sonra yine çıktı aklımdan
Hangi gün konuşcaz canım belli mi yav gidiyim şöyle güzel kokulu sabunlar alıyımHe öyle yani. Tamam alarm kurarsın sen de canııımmm
İsmi lazım değilHangi gün konuşcaz canım belli mi yav gidiyim şöyle güzel kokulu sabunlar alıyım
tarakta hazırlayın yanınıza kitap boyunca kadınların saçlarını düşündüm sdkfjhsdHangi gün konuşcaz canım belli mi yav gidiyim şöyle güzel kokulu sabunlar alıyım
Ay o saçlar nasıl düğüm düğüm olmuştur. Bir de vıcır vıcır bitler geziyordurtarakta hazırlayın yanınıza kitap boyunca kadınların saçlarını düşündüm sdkfjhsd
Bunu düşünen tek kişi olmıyim lütfen
ayyAy o saçlar nasıl düğüm düğüm olmuştur. Bir de vıcır vıcır bitler geziyordur
Aaa tamam canım evet şimdi o beyaz olana baktım varKırmızı çerçeveli olan uygulama açılmıyor üstte çıkan yani beyaz çerçeveli olan açılıyor canım
Buldum buldum
Kitabın filmi varmış kaşınmamak için izlemicemayyyağmurda kesmezmiş onları
azcık bekleyın a dostlar sabır guzel bıseydırİsmi lazım değilOriana bitirmemiş daha
Ya bende az önce baktım onaKitabın filmi varmış kaşınmamak için izlemicem
Ben seneye anca izlerimYa bende az önce baktım onaizlerim ben belki kendimi hazır hissedersem
istersenız benı beklemeyın ben fılmını ızleyıp katılayım sızeYa bende az önce baktım onaizlerim ben belki kendimi hazır hissedersem
Hayır okumalısın. Hep birlikte hamama gitmeliyizistersenız benı beklemeyın ben fılmını ızleyıp katılayım sıze
O zamaaan azcık daha bekletecegım sız baska seyler okuyadurunHayır okumalısın. Hep birlikte hamama gitmeliyiz
unutmam lazım önce diyorsunBen seneye anca izlerim
yooo bekleriz hem böyle konuşursak çok spoiler veririz hep beraber konuşalımistersenız benı beklemeyın ben fılmını ızleyıp katılayım sıze
Hayır okumalısın. Hep birlikte hamama gitmeliyiz
ben kese sevmem canım acıyoOriana yı ben keseleyeceğim
Dedi daha Körlük kitabını okumamış yavru ceylanben kese sevmem canım acıyo
ya bitince fıkrım degısecegıne emınım amaDedi daha Körlük kitabını okumamış yavru ceylan
Kezzap isteyeceksinya bitince fıkrım degısecegıne emınım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?