Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Derslerin daha önemli tabi samdanım tamam canım sağol onu da listeye dahil edeyim

Ben de korkuyu beklerken e başlamayı düşünüyorum da nasıl akıcı mı önerir misin?

söylediğin kitap seri limonsuzum. ilkini severse diğerlerini de oku:)

bu arada korkuyu beklerken güzel bı kitap ama çok sorgulayıp karamsar bı ruh hali aşıladığı için bazen eziyet gibi okumak. ruhun daralarak okuyosun bazı yerleri.

ben okurken çok daralmıştım ama iyi ki okumuşum insanın ruh halini çok güzel anlatıyo:)

Hmm araştıra araştıra mı okumam lazım
Belki başkası okurken araştırmıyordur ben sanat tarihini çok severim. Da vinci nin bir kısmı louvre müzesinde geçiyordu benim için araştırmaya değer bişey. Leonardo da vinci nin tabloları isim olarak geçince hemen açıp bakıyordum. Kutsal kase ne magdalalı meryem kim benle de alakalı olabilir

C Capanin Gururu Teyom canım, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum

Günaydın kızlar
C Capanin Gururu Teyom doğum günün kutlu olsun ailen ve sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere inşAllah
Günaydın kızlar C Capanin Gururu Teyom yeni yaşın gönlünden geçen bütün güzelliklerle gelsin canım

Günaydın herkese mutlu hafta sonları
C Capanin Gururu Teyom doğum günün bugün mü
Nice nice mutlu yıllara yeni yaşın huzur mutluluk getirsin
C Capanin Gururu Teyom doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara

Günaydıın, bugün cok uyuyan Emma'dan hepinizee
Doğum günün kutlu olsun arkadasıım C Capanin Gururu Teyom

Mutlu yıllar canım. Doğum günü kutlu olsun
Çokkkk teşekkür ederim kızlar hep beraber nice sağlıklı yıllara inşallah

Da Vinci Şifresi nasıldır kızlar? Uzun zamandır kafamı çok toparlayamadığım için sürükleyici kitaplar seçmeye çalışıyorum. Kafam çok dolu çünkü
Ona göre başlayacağım
Sürükleyiciii Dan Brown ne yazsa okurum

C Capanin Gururu Teyom doğum günün kutlu olsun, nice güzel senelere

Beyhan budak kendine iyi davran guzel insan kitabinda 120. Sayfadayım yarina bitirme planim var umarim bitiririmkitap guzel gidiyo kisisel gelisim kitabi. Aslinda cogu yazdigi sey bildiğimiz seyler ama insan okudukca nerde hata yaptigni görebiliyor. Neyse kitap bitsinde o zaman daha ayrintili yorum yaparim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…