- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Derslerin daha önemli tabi samdanımtamam canım sağol onu da listeye dahil edeyim
Ben de korkuyu beklerken e başlamayı düşünüyorum da nasıl akıcı mı önerir misin?
Belki başkası okurken araştırmıyordur ben sanat tarihini çok severim. Da vinci nin bir kısmı louvre müzesinde geçiyordu benim için araştırmaya değer bişey. Leonardo da vinci nin tabloları isim olarak geçince hemen açıp bakıyordum. Kutsal kase ne magdalalı meryem kimHmm araştıra araştıra mı okumam lazım
Günaydın kızlar
C Capanin Gururu Teyom doğum günün kutlu olsun ailen ve sevdiklerinle birlikte nice mutlu senelere inşAllah
Günaydın herkese mutlu hafta sonları
C Capanin Gururu Teyom doğum günün bugün mü
Nice nice mutlu yıllara yeni yaşın huzur mutluluk getirsin
Günaydıın, bugün cok uyuyan Emma'dan hepinizee
Doğum günün kutlu olsun arkadasıım C Capanin Gururu Teyom
Çokkkk teşekkür ederim kızlarMutlu yıllar canım. Doğum günü kutlu olsun
Günaydın canım. Tatil yapıyorum hafta sonu
Çok sağol , rabbim kimseyi düşürmesin hastanelereÇok geçmiş olsun
Doğum günün kutlu olsun ,nice sağlıklı hayırlı uzun ömürlerÇokkkk teşekkür ederim kızlarhep beraber nice sağlıklı yıllara inşallah
Tatile kitap okuma da dahil şekerimYapma, kitap oku
SürükleyiciiiDa Vinci Şifresi nasıldır kızlar? Uzun zamandır kafamı çok toparlayamadığım için sürükleyici kitaplar seçmeye çalışıyorum. Kafam çok dolu çünkü
Ona göre başlayacağım
Ben bebelere bere oruyorumTatile kitap okuma da dahil şekerim
Yaa onu mu okusam Tutunamayanlar ı mıı arada kaldım şimdiSürükleyiciiiDan Brown ne yazsa okurum
C Capanin Gururu Teyom doğum günün kutlu olsun, nice güzel senelere
Bu hafta okuduğum toplam 50 sayfa. Akşamları çoğunlukla erken uyudumBen bebelere bere oruyorum
Onu oku onuYaa onu mu okusam Tutunamayanlar ı mıı arada kaldım şimdi
PekisiiOnu oku onu
Ben bayadir kitap okuyamiyorum, kafam hic rahat degil cunku. Orguyu deniyorum bakalim, kafalarinlucuk olmasi tek tesellimBu hafta okuduğum toplam 50 sayfa. Akşamları çoğunlukla erken uyudumne örgü ne kitap
Üzüldün sankiMartin Eden bitti.ay sonunda hepsini bildirim topigine yazacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?