Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim canım. Ayıp etmişler
Sağol canım benim

Kızlar, günaydın Haftanın yoğunluğu ile işten gelince bir uyudum biraz önce uyandım. Gün boyu da uğrayamadım yoğunluktan. Oğuz Atay okuyorum ama içimden geçen gün BKM'den yüzde elli indirimi ile aldığım kitaplarda. Oğuz Atay'ın görece kolay okunan bir kitabını okuyorum ama aklım daha akıcı giden kitaplarda.

Nasıldı canım? Ben de yeni aldım merak ediyorum
Bol betimlemeli bir kitaptı canım. Yaşanılan evden tut da karakterlerin yüzüne kadar hep gözümün önünde canlandı. Böyle kitapları seviyorum. Yalın bir dili var, insanı yormuyor. Okurken Türk filmi izliyormuşum gibi hissettim biraz. Aslında kitaptaki konu uzatılabilirmiş olaylar kısa kısa geçilmiş. Önemli toplumsal olaylara yer verilmiş. Öyle çok beğendim diyemem çünkü çok çok daha güzel kitaplar okudum. Ama kesinlikle okunması gereken bir eser bence

Bu arada kitabı okumadan önce araştırma yapmıyorum spoiler görmeyeyim diye. Bitirdikten sonra nette baktım biraz. Normalde Sabahattin Ali bu kitabı üç seri şeklinde düşünmüş fakat diğer kitapları yazmaya ömrü yetmemiş ben de zaten yarım kalmış gibi hissetmiştim okuduktan sonra.

Hayırlı geceler herkese. Taburcu olduk biz bir haftadır evdeyiz çok şükür. Annem vardı hiç kitap okuyamadım desem yeridir. Küçüğü ayağımda sallarken 1 2 sayfa okuyabildim sadece. Dün annemi yolcu ettik. Bugün için yemeğim vardı ev işlerini de salladım, eşim de gececi, sadece çocuklarla ilgilendim ve kitap okudum. 150 sayfa belki daha fazla okumuşumdur. Ama çok çok iyi geldi. Çalıkuşu okuyorum. Bı ara sıkılmıştım ama az az okumamdan kaynaklıydi sanirim. Oturdu mu en az 50 sayfa okumam lazım. Bölük pörçük okuyunca tadı çıkmıyor.

Onlara da başlayabilirsiniz böylece hiç birinden sıkılmadan daha hızlı gidiyo ben öyle yapıyorum

Ben de Yılkı Atı kitabında böyle olmuştum

Teşekkür ediyorum canım vakit ayırıp düşüncelerini paylaştığın için
Ya çok merak ettim
Ben de Yılkı Atı kitabında böyle olmuştum
Anlaşıldı Aytmatov okumalıyım

iyiyim limonsuzum dinleniyorum sen nasılsın napiyosun:) ne okuyosun şu an:)
İyim tatlım uyanmaya çalışıyorum
Madalyonun içi ni okuyorum az kaldı ama bitiremedim. Gece de okuyamadım fazla.
Bu ay Oğuz Atay okunacakmış ona başlıyım diyorum. Korkuyu beklerken di galiba kitabın adı.
Sen ne okuyorsun

ben hala raconnanin dünyasını okuyorum. daha doğrusu okumuyorum limonsuzum. ders çalışmam lazım çünkü:)

bu ayın yazarı oğuz Atay ama ben daha hiç okuyamadım maalesef

bunlardan sonra hafif bişeyler okumak istersen Yerdeniz büyücüsüne başlayabilirsin:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…