- 26 Mart 2018
- 28.489
- 128.101
- 598
Çok teşekkür ederim canım. Ayıp etmişlerEvet ya birazını okumaya çalıştım ama on sayfa falan duruyor hala
Doğum günün kutlu olsun
Yıllardır alışveirş yapıyorum bana kalem bile vermediler Üstüne artık kargo bedava olmuyor. Kitapyurduna ben şu sıralar kırgınım
Sağol canım benimEvet kitapyurdu senelerin hizmeti ne de olsasıkı takip etmek lazım farklı zamanlarda çok güzel indirimler oluyor. Ben kitap koaladan alışveriş yaptığım zaman ciddi indirim vardı birçok kitap tükenmişti
Doğum günün şimdiden kutlu olsun canım
Çok teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara
Nasıldı canım? Ben de yeni aldım merak ediyorumSelamKuyucaklı Yusuf bitti sıradaki kitaba karar vermedim henüz, sabah kitaplığımı bi yoklarım. 3 kitap bitirmiş oldum
Bol betimlemeli bir kitaptı canım. Yaşanılan evden tut da karakterlerin yüzüne kadar hep gözümün önünde canlandı. Böyle kitapları seviyorum. Yalın bir dili var, insanı yormuyor. Okurken Türk filmi izliyormuşum gibi hissettim biraz. Aslında kitaptaki konu uzatılabilirmiş olaylar kısa kısa geçilmiş. Önemli toplumsal olaylara yer verilmiş. Öyle çok beğendim diyemem çünkü çok çok daha güzel kitaplar okudum. Ama kesinlikle okunması gereken bir eser benceNasıldı canım? Ben de yeni aldım merak ediyorum
Onlara da başlayabilirsiniz böylece hiç birinden sıkılmadan daha hızlı gidiyo ben öyle yapıyorumKızlar, günaydınHaftanın yoğunluğu ile işten gelince bir uyudum biraz önce uyandım. Gün boyu da uğrayamadım yoğunluktan. Oğuz Atay okuyorum ama içimden geçen gün BKM'den yüzde elli indirimi ile aldığım kitaplarda. Oğuz Atay'ın görece kolay okunan bir kitabını okuyorum ama aklım daha akıcı giden kitaplarda.
Ben de Yılkı Atı kitabında böyle olmuştumToprak ana bitmek üzere ama ben bittim ağlamaktan kitabı okuyamıyorum. Bazen ara verip uzun uzun ağlayıp devam ediyorumson 20 sayfa kaldı ama bitmesin istiyorum. Her gün elime alıp okuyup bir miktar ağlayıp başka kitaba devam etmek istiyorum
Teşekkür ediyorum canım vakit ayırıp düşüncelerini paylaştığın içinBol betimlemeli bir kitaptı canım. Yaşanılan evden tut da karakterlerin yüzüne kadar hep gözümün önünde canlandı. Böyle kitapları seviyorum. Yalın bir dili var, insanı yormuyor. Okurken Türk filmi izliyormuşum gibi hissettim biraz. Aslında kitaptaki konu uzatılabilirmiş olaylar kısa kısa geçilmiş. Önemli toplumsal olaylara yer verilmiş. Öyle çok beğendim diyemem çünkü çok çok daha güzel kitaplar okudum. Ama kesinlikle okunması gereken bir eser bence
Ya çok merak ettimToprak ana bitmek üzere ama ben bittim ağlamaktan kitabı okuyamıyorum. Bazen ara verip uzun uzun ağlayıp devam ediyorumson 20 sayfa kaldı ama bitmesin istiyorum. Her gün elime alıp okuyup bir miktar ağlayıp başka kitaba devam etmek istiyorum
Anlaşıldı Aytmatov okumalıyımBen de Yılkı Atı kitabında böyle olmuştum
Yılkı Atı Aytmatov'un değil ama ben çok etkilenmiştim diye yazdımTeşekkür ediyorum canım vakit ayırıp düşüncelerini paylaştığın için
Ya çok merak ettim
Anlaşıldı Aytmatov okumalıyım
Peşpeşe gelince o da onun sandımdıYılkı Atı Aytmatov'un değil ama ben çok etkilenmiştim diye yazdım
Mesajı öyle yazmışım ki öyle anlaman çok normalPeşpeşe gelince o da onun sandımdı
İyim tatlım uyanmaya çalışıyorumiyiyim limonsuzum dinleniyorum sen nasılsın napiyosun:) ne okuyosun şu an:)
İyim tatlım uyanmaya çalışıyorum
Madalyonun içi ni okuyorum az kaldı ama bitiremedim. Gece de okuyamadım fazla.
Bu ay Oğuz Atay okunacakmış ona başlıyım diyorum. Korkuyu beklerken di galiba kitabın adı.
Sen ne okuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?