- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Çok geçmiş olsunHayırlı geceler herkese. Taburcu olduk biz bir haftadır evdeyiz çok şükür. Annem vardı hiç kitap okuyamadım desem yeridir. Küçüğü ayağımda sallarken 1 2 sayfa okuyabildim sadece. Dün annemi yolcu ettik. Bugün için yemeğim vardı ev işlerini de salladım, eşim de gececi, sadece çocuklarla ilgilendim ve kitap okudum. 150 sayfa belki daha fazla okumuşumdur.Ama çok çok iyi geldi. Çalıkuşu okuyorum. Bı ara sıkılmıştım ama az az okumamdan kaynaklıydi sanirim. Oturdu mu en az 50 sayfa okumam lazım. Bölük pörçük okuyunca tadı çıkmıyor.
Onlar yaşandığı için yaşamın, toprağın kıymeti biliniyor eski zaman insanlarınca. Benim de babannem hep anlatırdıToprak ana bitti ve şuan gözyaşları içinde koltukta düşünüyorum. Beni böylesine sarsan şeyi yaşayanlar gerçekten de vardı. Annemin dedelerinden öğrendiği hikayeleri bana anlatışı o hikayerin hepsi geldi aklıma. Savaşın nasıl acı bişey olduğunu tekrar hatırlattı. Şuan kimler kimbilir ne acılarla kıvranıyordur diye düşündüm. Atatürk ün yurtta sulh cihanda sulh sözünü düşündüm. Hayatını savaşlarla geçirmiş bi adamdan başka kim anlayabilirdi böylesi bir seyiki zaten.
Tüm hücrelerimde hissettiğim bir kitap oldu.
Komplo teorisi seviyorsan güzel ben zevkle okumuştum. İstersen bazı kavramları araştır seversen ona göre başla. Çok fazla spoiler vermek istemiyorumDa Vinci Şifresi nasıldır kızlar? Uzun zamandır kafamı çok toparlayamadığım için sürükleyici kitaplar seçmeye çalışıyorum. Kafam çok dolu çünkü
Ona göre başlayacağım
Hmm araştıra araştıra mı okumam lazımKomplo teorisi seviyorsan güzel ben zevkle okumuştum. İstersen bazı kavramları araştır seversen ona göre başla. Çok fazla spoiler vermek istemiyorumbu arada dan brown kafa yoran bir yazar ben okurken sürekli bişeyler araştırırken buluyorum kendimi
Derslerin daha önemli tabi samdanımben hala raconnanin dünyasını okuyorum. daha doğrusu okumuyorum limonsuzum. ders çalışmam lazım çünkü:)
bu ayın yazarı oğuz Atay ama ben daha hiç okuyamadım maalesef
bunlardan sonra hafif bişeyler okumak istersen Yerdeniz büyücüsüne başlayabilirsin:)
Ben de korkuyu beklerken e başlamayı düşünüyorum da nasıl akıcı mı önerir misin?Günaydın kızlar, bugün diğer haftasonlarına göre daha erken kalktımDün gece Zülfü Livaneli 'nin Elia ile Yolculuk kitabına başladım ve bitirdim. Oğuz Atay ise hali elimde Şimdi çayımı aldım, duruma göre ya yeni kitaba başlayacağım ya da Oğuz Atay'ın Korkuyu Beklerken kitabını bitireceğim.
Derslerin daha önemli tabi samdanımtamam canım sağol onu da listeye dahil edeyim
Ben de korkuyu beklerken e başlamayı düşünüyorum da nasıl akıcı mı önerir misin?
Canım, ben OĞUZ Atay 'a karşı nedense ön yargılım, aslında okuduğumda kolay ilerliyor. Ama nedense o kitabı elime alasım gelmiyor. Yine de kendimi zorlayıp bitireceğim bu kitabı..Derslerin daha önemli tabi samdanımtamam canım sağol onu da listeye dahil edeyim
Ben de korkuyu beklerken e başlamayı düşünüyorum da nasıl akıcı mı önerir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?