- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Olsun benim psikolojim bozukyok ya kitap güzel ama biraz fazla ağır tarzı adamın
Ne kadar uzun zamanTutunamayanlar'a direnirken yazarka ilgili bu kadar yorum çok hoş oldusorunun bende olmadığını anladım
Diğer kitapları böyle değildir okurum diyordum, uzun zaman kendisiyle aramda mesafe olacak korkarım
Nasıl biliyorsun kendini
Sen çektinbayan 5. Noter
Ayrıca sen nerdesin
Olsun benim psikolojim bozuk
Ben aslında yokumAyrıca sen nerdesin
Benm tutunmaya ihtiyacım var maalesef. Sen nasıl tutundun kitaba pekidüzeltelim tamir çantam yanımda
Dikkat çektiysem tamam
Kendimi kollarına bırakıyorum o zamandüzeltelim tamir çantam yanımda
Mesajım bile yarım kaldı, ne kadar psikolojik olarak yıprandıysamTutunamayanlar'ı ben bir seneye
Olsun benim psikolojim bozuk
Tutunamayanlar'a direnirken yazarka ilgili bu kadar yorum çok hoş oldusorunun bende olmadığını anladım
Diğer kitapları böyle değildir okurum diyordum, uzun zaman kendisiyle aramda mesafe olacak korkarım
Benm tutunmaya ihtiyacım var maalesef. Sen nasıl tutundun kitaba peki
Resmen soğuttum herkesiTutunamayanlar'ı ben bir seneye
Benm tutunmaya ihtiyacım var maalesef. Sen nasıl tutundun kitaba peki
Ben senin yerinde olsam kediler sakladı kitabı bulamıyorum derimMesajım bile yarım kaldı, ne kadar psikolojik olarak yıprandıysam
Hoşgeldin. Kargo parası ödemek istemiyorum ve kitaplar uygun olsun dersen BKM tavsiye ederim. Uygulamasından sipariş verdiğinizde 30tl üzeri kargo bedava ve bir çok siteye göre kitapları uygunC Calcifer ve kızlar hepinize selam. Bu gruba girmeyi isterim, lise yıllarından beri kitap tutkunuyum düzenli olarak okuduklarımı herkesle paylaşmak hatta öneri almak isterim. Üniversite zamanı çok okuyamadım ama yeni mezun olduğum için hazır pandemi döneminde tam zamanlı resmi olarak bir işim yokken hedeflerimi bitireyim diyorum.2020 benim için Elif Şafak, Orhan Pamuk ve Khaled Hosseini yılı oldu, kitaplarını çok severek okudum yine de istediğim hedefe ulaşamadım. 2021 yılı için 60 kitap hedefledim, okunacaklar olarak listelediğim 184'e yakın kitabım var ve ayriyetten hala alıyorum. Sadece bu aralar birbirinden farklı kitap sitelerini ve kitapların fiyatlarını takip ediyorum, ayrıca benim için gönderim hızı ve alacağım 20+ kitaba karşılık kargo ücretini ödememek de var. O kadar kitap aldıktan sonra ayriyetten kargoya para vermek istemiyorum çünkü sigortasız ek gelir olarak homeoffice çalıştığım için asgari ücret altı alıyorum ve maaşımı kargo parası dahil etmeden istediğim kitaplara göre ayarlıyorum.
İşin sakasiben lise yıllarında okudum selim benim aşkımdi
bide ben de toplumla çok uyuşmayan biriydimo ayrık olma uyum sağlayamamayi dibine kadar yaşadığım için bana çok katkısı oldu:)
dışardan nasıl göründüğümü o kitap sayesinde fark ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?