Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
he ya ben ne güzel isittiydim o kadar çaba boşa gitmiş olcak calci. ne deyim sana falakaya mi yatirayim
Ya ama hakikatten gitmedi kitap. Dedim modunda değilim herhalde Tutunamayanlar'ı okuyacağım bu yıl içinde ama. En azından tarzını biliyorum

Bazı kitaplar o an ki ruh haliyle alakalı.iyi gelmiş sana demek ki

Ben senin yerinde olsam kediler sakladı kitabı bulamıyorum derim nasıl olsa mimliler
Aksi gibi, dünkü kitapla yakın temastan sonra onlar da dokunmuyorlar kitaba. Hatta bugün ikisi gidip içeride yattılar, ya kitap ya biz dediler zaar

Hoşgeldin. Kargo parası ödemek istemiyorum ve kitaplar uygun olsun dersen BKM tavsiye ederim. Uygulamasından sipariş verdiğinizde 30tl üzeri kargo bedava ve bir çok siteye göre kitapları uygun

Çok teşekkür ederim, hemen bakacağım. Bir kere Amazon'dan sipariş verdim, kargolamasını ve hızını çok beğendim fakat kitap fiyatları diğer sitelerinkine nazaran çok uçuk, aylarca sepetimde kalıyor hatta daha çok ineceği yerde fiyatın arttığına dair bildirim alıyorum. İndirim olmadan Amazon kesinlikle önermiyorum. Bir dönem Kitapyurdu sitesinden alışveriş yapıyordum çoktandır oraya da uğramıyorum çünkü pandemi yüzünden eve sipariş veremiyorum. Evdeki herkes panik oluyor. Grup kurallarını okudum ama listeye girebilmek için 1 ay düzenli paylaşım yapma kısmını görmemişim, bu yıla Amin Maalouf'tan Afrikalı Leo kitabıyla başladım, bitirir bitirmez hemen birşeyler yazar ilk siftahımı yapmış olurum böylelikle.

Tutunamayanlar'a direnirken yazarka ilgili bu kadar yorum çok hoş oldu sorunun bende olmadığını anladım
Diğer kitapları böyle değildir okurum diyordum, uzun zaman kendisiyle aramda mesafe olacak korkarım
Hepsi öyle hepsicıvıl cıvıl hatunlarız biz o yüzden sarmıyor bizi

Ne kadar uzun zaman
En az bir sene
Resmen soğuttum herkesi
Katkın olmadı değil
olric adamım genelde o söyler okkalı sözleri
Olric le tanışmadım daha ben

Kitap benim için 200 den sonra başladı.
Oğuz Atay ı eleştirecek edebi bilgi bende yok tabi ama yinede bu kadar ağır olmasının sebebi öyküden ziyade yazım tarzı gibi geldi bana.
Sayfalara dağılım, diyaloglar çok iç içe ayırt etmek için bile insan çaba sarf ediyor buda yoruyor

Ya ama hakikatten gitmedi kitap. Dedim modunda değilim herhalde Tutunamayanlar'ı okuyacağım bu yıl içinde ama. En azından tarzını biliyorum

fazla gerçek insanların ruh hali. insanı rahatsız edecek şekilde gerçek:)
doktorun karısının üzerinden otobüs geçmiş gibi karakterleri:)

Bazı kitaplar o an ki ruh haliyle alakalı.iyi gelmiş sana demek ki

olabilir :) ben de kurtlarla koşan kadınları okuyamadım bı türlü. çok bunalttı o kitap beni:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…