- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Dikkat çektiysem tamam
Yalnız kitaptan soğuttum insanları
Kendimi kollarına bırakıyorum o zaman
Geçen bı söz okudum bı grupta tutunamayanlardan dedim ki onumuokusam ama yok saldırı varhe ya ben ne güzel isittiydim o kadar çaba boşa gitmiş olcak calci. ne deyim sana falakaya mi yatirayim
Ya ama hakikatten gitmedi kitap. Dedim modunda değilim herhaldehe ya ben ne güzel isittiydim o kadar çaba boşa gitmiş olcak calci. ne deyim sana falakaya mi yatirayim
Bazı kitaplar o an ki ruh haliyle alakalı.iyi gelmiş sana demek kiben lise yıllarında okudum selim benim aşkımdi
bide ben de toplumla çok uyuşmayan biriydimo ayrık olma uyum sağlayamamayi dibine kadar yaşadığım için bana çok katkısı oldu:)
dışardan nasıl göründüğümü o kitap sayesinde fark ettim :)
Aksi gibi, dünkü kitapla yakın temastan sonra onlar da dokunmuyorlar kitaba. Hatta bugün ikisi gidip içeride yattılar, ya kitap ya biz dediler zaarBen senin yerinde olsam kediler sakladı kitabı bulamıyorum derimnasıl olsa mimliler
Boynum gittilennie gibi saçlarıni seveyim mi
Öldüresi var benilennie gibi saçlarıni seveyim mi
İşin sakasibirtek o kitabını seviyorsun sanirim
Sabahattin Ali' hoşuma gitti ama.yok benim hobim ağır kitaplar
severim yani kaotik karamsar karakterleri okumayı, Sabahattin Ali de çok severim.
klasik eserleri de çok severim:)
Çok iyiymişÖldüresi var beni
Geçen bı söz okudum bı grupta tutunamayanlardan dedim ki onumuokusam ama yok saldırı varsöz hoşuma gitmişti
Hoşgeldin. Kargo parası ödemek istemiyorum ve kitaplar uygun olsun dersen BKM tavsiye ederim. Uygulamasından sipariş verdiğinizde 30tl üzeri kargo bedava ve bir çok siteye göre kitapları uygun
Sabahattin Ali' hoşuma gitti ama.
olric adamımgenelde o söyler okkalı sözleri
Hepsi öyle hepsiTutunamayanlar'a direnirken yazarka ilgili bu kadar yorum çok hoş oldusorunun bende olmadığını anladım
Diğer kitapları böyle değildir okurum diyordum, uzun zaman kendisiyle aramda mesafe olacak korkarım
En az bir seneNe kadar uzun zaman
Katkın olmadı değilResmen soğuttum herkesi
Olric le tanışmadım daha benolric adamımgenelde o söyler okkalı sözleri
Başımıza bu işi sen açtın demekkkk
Ya ama hakikatten gitmedi kitap. Dedim modunda değilim herhaldeTutunamayanlar'ı okuyacağım bu yıl içinde ama. En azından tarzını biliyorum
Bazı kitaplar o an ki ruh haliyle alakalı.iyi gelmiş sana demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?