Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kurtlarla koşan kadınlar benimde 2021 listemde. Kitap için tek seferlik okumadan çok baş ucu kitabı gibi ilerleyin diyorlar. Sanırım uzun süreye yayıp okurum bende

mesela bu bir olric sözü

bazı insanlar çok dağınık düşünür. kafasında bı bütünlük var ama onu doğrudan anlatmak yerine kafasında oluşturduğu şekilde aktariyo:)

fazla yoğun anlatımı. basitlestirme gibi yola gitmediği için zorlaniyo insan:)

Kurtlarla koşan kadınlar benimde 2021 listemde. Kitap için tek seferlik okumadan çok baş ucu kitabı gibi ilerleyin diyorlar. Sanırım uzun süreye yayıp okurum bende

bilimsel kitaplar gibi sürekli kendini tekrarlayarak ilerliyo:) o yüzden kafamı toplayıp okuyamadım ben:) inşallah sen bittirirsin

Evet Poyraz Karayel izlemiş biri olarak sözlerine hayranlığım büyük o yüzden Selim'in açıklamaları hep tanıdık geldi, belki de kitaba devam edebiliyorsam sebebi budur

Yıllık hedef belirleyin siz. Tabloya ekliyorum. Eğer ay sonunda bildirim yapılmadıysa listeden çıkarıyorum

Yıllık hedef belirleyin siz. Tabloya ekliyorum. Eğer ay sonunda bildirim yapılmadıysa listeden çıkarıyorum

Süper, çok mutlu oldum. 2021 yılı hedefim 60. Bildirimle ilgili biraz detay alabilir miyim? Hedefimden şu kadar bitirdim ya da gruba hala devam ediyorum gibi mi?

Süper, çok mutlu oldum. 2021 yılı hedefim 60. Bildirimle ilgili biraz detay alabilir miyim? Hedefimden şu kadar bitirdim ya da gruba hala devam ediyorum gibi mi?
Bildirimler için ayrı sayfamız var.
Bitirdiğimiz kitapları o sayfada paylaşıyoruz. Paylaşımlara bakarak nasıl yapmanız gerektiğini anlarsınız.
Onun dışında ortak okumalar oluyor. Mini ortak okumalar oluyor. Ortak okuduğumuz kitaplar üzerinde konuşuyoruz ve kitabı yorumluyoruz

Evet Poyraz Karayel izlemiş biri olarak sözlerine hayranlığım büyük o yüzden Selim'in açıklamaları hep tanıdık geldi, belki de kitaba devam edebiliyorsam sebebi budur

esinlenmiş olabilirler ben o diziyi hiç izlemedim:)

ama selim candır

Keyifli okumalar canım:)
Benim de sürekli gördüğüm bir seri yorumunu merakla bekliyorum
Ben de Hayvan Çiftliği'ni bitirdim 1984'e başladım , gece yatakta okumak için de Korkuyu Beklerken'i indirdim bu gece başlarım:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…