En sevdiklerimden Sabahattin Ali
Yaaa suç bizde değil kesinlikleHepsi öyle hepsicıvıl cıvıl hatunlarız biz o yüzden sarmıyor bizi
Kurtlarla koşan kadınlar benimde 2021 listemde. Kitap için tek seferlik okumadan çok baş ucu kitabı gibi ilerleyin diyorlar. Sanırım uzun süreye yayıp okurum bendefazla gerçek insanların ruh hali. insanı rahatsız edecek şekilde gerçek:)
doktorun karısının üzerinden otobüs geçmiş gibi karakterleri:)
olabilir :) ben de kurtlarla koşan kadınları okuyamadım bı türlü. çok bunalttı o kitap beni:)
En az bir sene
Katkın olmadı değil
Olric le tanışmadım daha ben
Kitap benim için 200 den sonra başladı.
Oğuz Atay ı eleştirecek edebi bilgi bende yok tabi ama yinede bu kadar ağır olmasının sebebi öyküden ziyade yazım tarzı gibi geldi bana.
Sayfalara dağılım, diyaloglar çok iç içe ayırt etmek için bile insan çaba sarf ediyor buda yoruyor
Kurtlarla koşan kadınlar benimde 2021 listemde. Kitap için tek seferlik okumadan çok baş ucu kitabı gibi ilerleyin diyorlar. Sanırım uzun süreye yayıp okurum bende
bilimsel kitaplar gibi sürekli kendini tekrarlayarak ilerliyo:) o yüzden kafamı toplayıp okuyamadım ben:) inşallah sen bittirirsin
Evet Poyraz Karayel izlemiş biri olarak sözlerine hayranlığım büyük o yüzden Selim'in açıklamaları hep tanıdık geldi, belki de kitaba devam edebiliyorsam sebebi budurEki Görüntüle 2763207
mesela bu bir olric sözü
bazı insanlar çok dağınık düşünür. kafasında bı bütünlük var ama onu doğrudan anlatmak yerine kafasında oluşturduğu şekilde aktariyo:)
fazla yoğun anlatımı. basitlestirme gibi yola gitmediği için zorlaniyo insan:)
Yıllık hedef belirleyin siz. Tabloya ekliyorum. Eğer ay sonunda bildirim yapılmadıysa listeden çıkarıyorumÇok teşekkür ederim, hemen bakacağım.Bir kere Amazon'dan sipariş verdim, kargolamasını ve hızını çok beğendim fakat kitap fiyatları diğer sitelerinkine nazaran çok uçuk, aylarca sepetimde kalıyor hatta daha çok ineceği yerde fiyatın arttığına dair bildirim alıyorum. İndirim olmadan Amazon kesinlikle önermiyorum. Bir dönem Kitapyurdu sitesinden alışveriş yapıyordum çoktandır oraya da uğramıyorum çünkü pandemi yüzünden eve sipariş veremiyorum. Evdeki herkes panik oluyor. Grup kurallarını okudum ama listeye girebilmek için 1 ay düzenli paylaşım yapma kısmını görmemişim, bu yıla Amin Maalouf'tan Afrikalı Leo kitabıyla başladım, bitirir bitirmez hemen birşeyler yazar ilk siftahımı yapmış olurum böylelikle.
Yıllık hedef belirleyin siz. Tabloya ekliyorum. Eğer ay sonunda bildirim yapılmadıysa listeden çıkarıyorum
Bildirimler için ayrı sayfamız var.Süper, çok mutlu oldum. 2021 yılı hedefim 60.Bildirimle ilgili biraz detay alabilir miyim? Hedefimden şu kadar bitirdim ya da gruba hala devam ediyorum gibi mi?
Evet Poyraz Karayel izlemiş biri olarak sözlerine hayranlığım büyük o yüzden Selim'in açıklamaları hep tanıdık geldi, belki de kitaba devam edebiliyorsam sebebi budur
Calci hissetmiş demekki ihaleyi bana atmışBaşımıza bu işi sen açtın demekkkk
Dizideki karakter Tutunamayanlar hayranı dizide kitaba oldukça fazla yer veriliyor diyalagolar, mizah falan :)esinlenmiş olabilirler ben o diziyi hiç izlemedim:)
ama selim candır
Ben de bir tuğlaya başlıyorum
Hadi iyi okumalar olsun 10 sayfa okuyayım da ori kızmasın.Ben de bir tuğlaya başlıyorum
Eki Görüntüle 2763236
Yakında inşallah ödünç iki kitabım var onları bitireyim Perşembeye kadar okula geri vereyim tatil için yeni kitap stoklayayım oradan
Keyifli okumalar canım:)Ben de bir tuğlaya başlıyorum
Eki Görüntüle 2763236
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?