Sunuma gerek yok yahu bır kac kese 8-10 tanede sabun aldık mı yanımıza tamamdır
O zaman ben bi çuval zeytinyağlı sabunumu alıp gelirimSunuma gerek yok yahu bır kac kese 8-10 tanede sabun aldık mı yanımıza tamamdır
Hayvan çiftliğini ne zaman yapacaksınız ben o konuşmaları kaçırmışım .Çarşamba mı oldu şimdi son karar Hayvan Çiftliği için
Peki Körlük ne zaman?
Tabi tabi topla getir brn arap sabunu falanda koycam her ıhtımale karsı en kötü camasırlarımızı yıkarızO zaman ben bi çuval zeytinyağlı sabunumu alıp gelirimNe yapcam bu kadar sabunu diyordum varmış bi amacı
Ya hayir elimde yoktu o yuzden katilamadim sizeSen okumadın mı ?
Hani istemiyordunAtalım valla artık zamanı geldi
Dava okuma listemde. Şubat ayında okuyayım ben de :) Maşallah hızına yetişemiyoruzKızlar dava kitabı bitti ve beni neye ugradimi şaşırttı. Kitabı bitirene kadar metaforlar üzerine kurulu olduğunu anlamadım. Sürükleyici değildi ama sindirilmesi ve üzerine düşünülmesi gereken çok özel ve güzel bi kitap. Yılın 9. Kitabı ya da 8 miydi her neyse bitti
Çarşamba : Hayvan ÇiftliğiÇarşamba mı oldu şimdi son karar Hayvan Çiftliği için
Peki Körlük ne zaman?
De get şurdan. Biz seni bekledik sen de bekle bakalımKörlük yarın olsun bari yorumu
Yatağıma uzandiktan sonra başka başka metaforlar da fark ettim ve davayı düşünerek uyudum . Eğer kitap metaforlar üzerine kurulu olduğunu bilseydim bambaşka bi gözle okurdum. Şimdi acaba kaçırdığım bişey var mı bdiye ikinci kez okusam mı diye düşünüyorumDava okuma listemde. Şubat ayında okuyayım ben de :) Maşallah hızına yetişemiyoruz
Oğuz Atay bittiğine göre verimli olacaktır diye düşünüyorumGünaydın kitap kurtlarıverimli bir hafta diliyorum hepinize
Tamam şubat ayında tekrar beraber okuyalımYatağıma uzandiktan sonra başka başka metaforlar da fark ettim ve davayı düşünerek uyudum . Eğer kitap metaforlar üzerine kurulu olduğunu bilseydim bambaşka bi gözle okurdum. Şimdi acaba kaçırdığım bişey var mı bdiye ikinci kez okusam mı diye düşünüyorum
Günaydın.
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Night owl
succulentaski
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
Uyuzhanim
E Esila09
C Capanin Gururu Teyom
S sognatore
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?