- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Kesinlikle, artık başlamam lazım zaten ikisi de ince kitaplar bitirilebilir dediğiniz gibi çok zaman kaybetmeye gerek yok. Haklısınız
Ben de heyecanlandım şu an, sonucu baya sarsıcıysa okumaktan çok büyük keyif alırım. Çok teşekkür ederim ve kesinlikle katılıyorum biraz bilgi edinir başlarım o halde.
Evet distopya tarzı okumayı çok denedim hep hüsran oldu belki de o yüzden geç kalmış olabilirim. Yine denerim.
Boxer’ı asgari ücretle çalışan işçilere benzettim emekliliği varana kadar canla başla çalıştı emekli olamadan at kesim mezbahanesihayvan çiftliğiyle başla canım calciferin dediği gibi:) siyasetle ilgisi olmayanlar için aslında temel kitap gibi :) bence siyaseti böyle güzel ve etkili anlatan eser azdır.
bunu okuduğunda kafanda herşey daha net olur:) bişeyler okuyup duyduğunda daha kolay bağlantı kurar mantık yürütürsün:)
ben hayvan çiftliğinde en çok atı sevmiştim:) boxer di galiba adı:)
Bi emekli olsa rahat edecekti oysakiBoxer’ı asgari ücretle çalışan işçilere benzettim emekliliği varana kadar canla başla çalıştı emekli olamadan at kesim mezbahanesi
bu arada çok fesatımBoxer’ı asgari ücretle çalışan işçilere benzettim emekliliği varana kadar canla başla çalıştı emekli olamadan at kesim mezbahanesi
Bak yine hediye demişKitap yurdunun hediyesi olarak dediğin kitabı seçtim. Güzel mi
Ya evet beni çok üzdü BoxerBi emekli olsa rahat edecekti oysaki
Boxer’ı asgari ücretle çalışan işçilere benzettim emekliliği varana kadar canla başla çalıştı emekli olamadan at kesim mezbahanesi
Yalnız benim bu kitaba karşı müthiş önyargım vardı onu kırdı sizlerin yorumları. Eşimin kitaplığında vardı uygun bir ara mutlaka okuyacağımhayvan çiftliğiyle başla canım calciferin dediği gibi:) siyasetle ilgisi olmayanlar için aslında temel kitap gibi :) bence siyaseti böyle güzel ve etkili anlatan eser azdır.
bunu okuduğunda kafanda herşey daha net olur:) bişeyler okuyup duyduğunda daha kolay bağlantı kurar mantık yürütürsün:)
ben hayvan çiftliğinde en çok atı sevmiştim:) boxer di galiba adı:)
Boxer’ı asgari ücretle çalışan işçilere benzettim emekliliği varana kadar canla başla çalıştı emekli olamadan at kesim mezbahanesi
Ya evet beni çok üzdü BoxerO haber getirene de gıcık oldum sürekli
Hayvan çiftliği ni konuşalım mı salı akşamı?ben de fanatik olup kullanılan ama asla değer görmeyen insanlara benzetmistim.
yazık varını yoğunu vermişti inandığı herşey uğruna
Hayvan çiftliği ni konuşalım mı salı akşamı?
Yalnız benim bu kitaba karşı müthiş önyargım vardı onu kırdı sizlerin yorumları. Eşimin kitaplığında vardı uygun bir ara mutlaka okuyacağım
Ben taa kaç sene önce okumuştum az biraz hatırlıyorum ama katılırım sizeHayvan çiftliği ni konuşalım mı salı akşamı?
Kusura bakmayın mesajınızı görmemişim, kesinlikle bir şans verin derim. Eski zamanlar, eski yaşayış tarzları, yazarın aslında içimizdeki yatan insani duyguları anlatan bir eser. 1000kitap sitesinde de çok popüler, kısaca özetini bırakayım buraya, hatta size bu eseri okurken kendi kitabımdan altını çizdiğim birkaç güzel cümle de yazmak geldi içimden.Kitap yurdunun hediyesi olarak dediğin kitabı seçtim. Güzel mi
ama ben okumadım onu , kıskanırım siziHayvan çiftliği ni konuşalım mı salı akşamı?
En başta bu dediğinizi okuyayım ama demi sonra diğerlerieğer siyasi kitaplara başlamaya karar verirseniz onda da yardımcı olurum:) siyaseti çok güzel anlatan kitaplar var:)
Bende çok merak ettim kitabı şuanama ben okumadım onu , kıskanırım sizi
150 sayfaymış. ama elimdekileri yarım yarım bırakmak istemiyorum.Bende çok merak ettim kitabı şuan
Konuştukça açılırızolurçok net hatırlamıyorum ama ya tekrar okusam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?