- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
Gunaydiiin
@_Reyyan
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
@iloveme
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Night owl
succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi Bugünkü Günaydın sana özel
@kukrim27
Uyuzhanim
E Esila09
C Capanin Gururu Teyom
S sognatore
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
@Blacklight
dayler dayler
Samsonn
Canım, çok teşekkür ederim. Şu an hüngür hüngür ağlıyordum. Etiketin beni o kadar çok mutlu etti. Çok kötü bir dün, çok kötü bir gece ve akabinde çok kötü bir sabah geçiriyorum. Allah razı olsun, yüzüm güldü canım. Kızlar, bana dua eder misiniz çok canım acıyor.
Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallahCanım, çok teşekkür ederim. Şu an hüngür hüngür ağlıyordum. Etiketin beni o kadar çok mutlu etti. Çok kötü bir dün, çok kötü bir gece ve akabinde çok kötü bir sabah geçiriyorum. Allah razı olsun, yüzüm güldü canım. Kızlar, bana dua eder misiniz çok canım acıyor.
Canim ya Allah icine ferahlik versin ne sıkıntın varsa bi an once gecsin insallahCanım, çok teşekkür ederim. Şu an hüngür hüngür ağlıyordum. Etiketin beni o kadar çok mutlu etti. Çok kötü bir dün, çok kötü bir gece ve akabinde çok kötü bir sabah geçiriyorum. Allah razı olsun, yüzüm güldü canım. Kızlar, bana dua eder misiniz çok canım acıyor.
iyi misin canım ? Rabbim ne yükün varsa hafifletsin inşallahCanım, çok teşekkür ederim. Şu an hüngür hüngür ağlıyordum. Etiketin beni o kadar çok mutlu etti. Çok kötü bir dün, çok kötü bir gece ve akabinde çok kötü bir sabah geçiriyorum. Allah razı olsun, yüzüm güldü canım. Kızlar, bana dua eder misiniz çok canım acıyor.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun ne sıkıntınız varsa bı an önce feraha kavuştursun inşaallahCanım, çok teşekkür ederim. Şu an hüngür hüngür ağlıyordum. Etiketin beni o kadar çok mutlu etti. Çok kötü bir dün, çok kötü bir gece ve akabinde çok kötü bir sabah geçiriyorum. Allah razı olsun, yüzüm güldü canım. Kızlar, bana dua eder misiniz çok canım acıyor.
İyi misin canım? Rabbim feraha erdirsin seniCanım, çok teşekkür ederim. Şu an hüngür hüngür ağlıyordum. Etiketin beni o kadar çok mutlu etti. Çok kötü bir dün, çok kötü bir gece ve akabinde çok kötü bir sabah geçiriyorum. Allah razı olsun, yüzüm güldü canım. Kızlar, bana dua eder misiniz çok canım acıyor.
Rabbim bütün sıkıntılarını gidersin. Kolaylık versin inşallahCanım, çok teşekkür ederim. Şu an hüngür hüngür ağlıyordum. Etiketin beni o kadar çok mutlu etti. Çok kötü bir dün, çok kötü bir gece ve akabinde çok kötü bir sabah geçiriyorum. Allah razı olsun, yüzüm güldü canım. Kızlar, bana dua eder misiniz çok canım acıyor.
Geçmiş olsun tatlım inşAllah çabuk geçeridrar yolu enfeksiyonu geçiriyor canım
Teşekkür ederim
Gunaydin alevli gankaaaa
@_Reyyan
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
@iloveme
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Night owl
succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover
WOMAN
@kukrim27
Uyuzhanim
E Esila09
C Capanin Gururu Teyom
S sognatore
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
@Blacklight
dayler dayler
Samsonn
Akşama geliyor musun kankaGunaydin alevli gankaaaa
Canım o saatte eşim evde oluyor ben katılamam. Yarın yorumları okurumSevgili kitap dostlarım akşam saat 21.00'da HAYVA ÇİFTLİĞİ kitabının yorumlaması var. Herkesi bekliyorum
@_Reyyan
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
@iloveme
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora alarmını kurmayı unutma
Stevya
Night owl
succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
Uyuzhanim
E Esila09
C Capanin Gururu Teyom
S sognatore
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@Blacklight
dayler dayler
Samsonn
benkahvecanavari
Çok üzüldüm canım Rabbim bütün sıkıntılarını gidersin inşallah.Canım, çok teşekkür ederim. Şu an hüngür hüngür ağlıyordum. Etiketin beni o kadar çok mutlu etti. Çok kötü bir dün, çok kötü bir gece ve akabinde çok kötü bir sabah geçiriyorum. Allah razı olsun, yüzüm güldü canım. Kızlar, bana dua eder misiniz çok canım acıyor.
kitabı okuyorum sırf şu etkinlik için shdgfSevgili kitap dostlarım akşam saat 21.00'da HAYVA ÇİFTLİĞİ kitabının yorumlaması var. Herkesi bekliyorum
NOT : spolier içerdiği için kitabı okumayanlar katılmayabilir
@_Reyyan
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
@iloveme
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora alarmını kurmayı unutma
Stevya
Night owl
succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
Uyuzhanim
E Esila09
C Capanin Gururu Teyom
S sognatore
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@Blacklight
dayler dayler
Samsonn
benkahvecanavari
işte bütün mesele buCanım o saatte eşim evde oluyor ben katılamam. Yarın yorumları okurum
Gunaydin canlae
@_Reyyan
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
@iloveme
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Night owl
succulentaski
@_Gulnihal_
pawlover
WOMAN
@kukrim27
Uyuzhanim
E Esila09
C Capanin Gururu Teyom
S sognatore
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
@Blacklight
dayler dayler
Samsonn
Nereye bacimAkşama geliyor musun kanka
Simdi okudum, cok zor be yavrum. Beneleri uyutma saatim, erken uyurlarsa gelirim tabisiAkşama geliyor musun kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?