savrulmadım henuz yaa ama unutmaya calısıyorum bugun asık surat oturuyorum burdakılere karsıGup gup tak hooop iyiiim Orim sen nasılsın
Küllerinden savruldunmu
Dirensavrulmadım henuz yaa ama unutmaya calısıyorum bugun asık surat oturuyorum burdakılere karsı
sen naptın keyifler tıkır mıDirendosyaları çal kafalarına
Gunaydin kızlar
Günaydınn kitap dostlarım
@_Reyyan
H M
@samdan
@Less-is-More
@Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
C Capanin Gururu Teyom
@sognatore
@UcanSupurge
@Ysf42
Polo33
@yet07
@Natsume
@dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Samsonn
Tıngır mıngır işte gidiyoruzsen naptın keyifler tıkır mı
profilinde ki kız ben miyimTıngır mıngır işte gidiyoruz
Dün görüşmeyeli iyi can.
Nasılsın canım toparlanabildin miGünaydın kızlar
Ben avukat değilim ama bu dava başka gibidavayı bitirdin mi
suan hıc kafka kaldırcak kafam yok ondanBen avukat değilim ama bu dava başka gibi
İnce detayı yakalamaya çalışıyorum. 60 sayfadayim ama Kafka böyle yapıyor genelde zaten merak içindeyim bakalimm
Ben şuan kafama daha ağırı binsin beni uğraştırsin diye okuyroum sanırımsuan hıc kafka kaldırcak kafam yok ondan
benim de babam covid oldu maalesef. ben de tedirginlikten okuyamıyorum canım. Şimdilik seyri iyi. İnşallah sonradan kötü olmaz.Kızlar biraz yanlış aslında ama eşimle biraz limoniydi aramız o yüzden kitap okuyasım gelmiyorduama dün arayı düzelttiğimize göre bugün başlayabilirim
Çok çok geçmiş olsun, umarım hafif atlatırbenim de babam covid oldu maalesef. ben de tedirginlikten okuyamıyorum canım. Şimdilik seyri iyi. İnşallah sonradan kötü olmaz.
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versinbenim de babam covid oldu maalesef. ben de tedirginlikten okuyamıyorum canım. Şimdilik seyri iyi. İnşallah sonradan kötü olmaz.
Çok geçmiş olsun canım inşallah hafif ve çabucak atlatırbenim de babam covid oldu maalesef. ben de tedirginlikten okuyamıyorum canım. Şimdilik seyri iyi. İnşallah sonradan kötü olmaz.
sağol canım inşallah. hiç dışarı çıkmıyordu.sadece cuma namazına gitti köye. çift maske ile.buna rağmen aldı. başka hiç bir teması yok. eve giden yok.Çok çok geçmiş olsun, umarım hafif atlatır
Yaabenim de babam covid oldu maalesef. ben de tedirginlikten okuyamıyorum canım. Şimdilik seyri iyi. İnşallah sonradan kötü olmaz.
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin
YaaAllahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah çok hafif atlatır canım
Sağolun kızlar. Şeker ve kalp hastası. Viral yükü az, umarım seyri hafif gider.Çok geçmiş olsun canım inşallah hafif ve çabucak atlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?