Küsemezsin izin vermiyorumHadi saldırın bana saldirdiniz küserim
Biri bitiyor biri başlıyorceketimizi alıp çıkalım
Herkes gizli gizli okuyor bizim yüzümüzden
Sussss bizim olduğumuzu çaktırma
Küsemezsin izin vermiyorum
Biri bitiyor biri başlıyor
Herkes gizli gizli okuyor bizim yüzümüzden
Ben de okuyorum ama söylüyor muyum hayırSussss bizim olduğumuzu çaktırma
Bir an ben aslında 15 kitap okudum size söylemiyorum diyeceksin sandımEleadora ya okuduğum ortada. Daha 5. kitaptayım şaşırma
Fırsatım olsa okurum o kadar hepsini de yazar yorumlarım. Ama o kadar vakit bulamıyorumBir an ben aslında 15 kitap okudum size söylemiyorum diyeceksin sandım
Bunu bize yapmazsın dimi ?
al bendende o kadar yaaa zaman yetmiyor resmenFırsatım olsa okurum o kadar hepsini de yazar yorumlarım. Ama o kadar vakit bulamıyorum
Şu an ihtiyacım olan tek şey ıııyyykkkk butonuMahkum Prenses'e devam ediyorum. Bu İngilizler ne kadar pis yaw. Yılda bir banyo etmek de ne demektir öğğğkkkk
Eyvallah broal bendende o kadar yaaa zaman yetmiyor resmen
çocuğu olup, çalışıp birde böyle okumaya vakit ayıranları ayrıca tebrik ediyorum yani sizleri
Şu an ihtiyacım olan tek şey ıııyyykkkk butonu
sanki eskiden almanlarda böyle imiş
yaaa biliyorum evet ve öğrendiğimde şok olmuştuummmmEyvallah bro
Avrupa'da hamam yokmuş zaten. Müslümanlardan öğrenmişler banyo yapmayı. Bu parfümlerin çıkma nedenini biliyorsundur
Maşallah ne kadar hızlısın
Çapraz okuma tekniği kullanıyorum ben . Bu yıl başladım daha önceden acaba kafam karışır mı , diğer kitaplar yarım kalır mı ... Gibi bir sürü düşünce yüzünden vazgeciyodum. Bu benim 21. Yy in en iyi keşfi
EE en güzel parfümler neden Fransa'da belli değil miyaaa biliyorum evet ve öğrendiğimde şok olmuştuummmm
yanılmıyorsam Fransa daydı taharet musluğu yok
parfümlerini nasıl seçiyorlar acaba kdfjlfjEE en güzel parfümler neden Fransa'da belli değil mi
Don't lose the baby in the bath water, diye bir atasozleri bile varMahkum Prenses'e devam ediyorum. Bu İngilizler ne kadar pis yaw. Yılda bir banyo etmek de ne demektir öğğğkkkk
Oldukları yere yapıp üzerine sıkıyorlarmış. eğer kokuyu dışarı vermiyorsa tamamdırparfümlerini nasıl seçiyorlar acaba kdfjlfj
kötü kötü espiriler geliyor aklıma dfjhgfg
Selam canım. Olsun dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bu durumuSelam kizlar nasılsınız. Ben bugun bikac sayfa anca okuyabildim. Canim bsy yapmak istemiyor. Bi yandan da diyet spora basladim o da motivasyonumu dusurdu birazaklim yiyeceklerde zor tutuyorum kendimi ama kilo vermem lazim biri beni baglasa iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?