- 12 Haziran 2019
- 19.786
- 122.059
- 598
- 37
İnşAllah canım benimSağolun kızlar. Şeker ve kalp hastası. Viral yükü az, umarım seyri hafif gider.
Bazen olacağı varsa oluyor engel olamıyoruzsağol canım inşallah. hiç dışarı çıkmıyordu.sadece cuma namazına gitti köye. çift maske ile.buna rağmen aldı. başka hiç bir teması yok. eve giden yok.
Çok çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifasını bol versinbenim de babam covid oldu maalesef. ben de tedirginlikten okuyamıyorum canım. Şimdilik seyri iyi. İnşallah sonradan kötü olmaz.
Eşimin anneanneside evden hiç çıkmamasına rağmen geçen ay yakalandı onunda astım ve tansiyonu vardı çok şükür atlattı. Babanda sıkıntısız atlatır inşallah allahın izniyleSağolun kızlar. Şeker ve kalp hastası. Viral yükü az, umarım seyri hafif gider.
aynen öyle canım. ben de 2 ay önce eşimin ihmali sebebiyle alıp geçirdim. ama eşim maskesiz temaslıydı, ben de eşimden aldım.Bazen olacağı varsa oluyor engel olamıyoruz
İnşallah bu kadarla atlatır
Oldumu oluyor ya hafif geçirilsin inşallah.Eşimin anneanneside evden hiç çıkmamasına rağmen geçen ay yakalandı onunda astım ve tansiyonu vardı çok şükür atlattı. Babanda sıkıntısız atlatır inşallah allahın izniyle
sağol canım benimÇok çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifasını bol versin
Düne göre daha iyi, yarına göre daha kötü canım. Ama geçecek.Nasılsın canım toparlanabildin mi
Amin canımOldumu oluyor ya hafif geçirilsin inşallah.
Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir.Sağolun kızlar. Şeker ve kalp hastası. Viral yükü az, umarım seyri hafif gider.
Ah ne güzel işte benim de istediğim bu
Allah cümlemize iyilik versinBende iyim efendim teşekkür ederim
Günaydın
Günaydınn kitap dostlarım
Mehfam
H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
C Capanin Gururu Teyom
@sognatore
U UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Samsonn
Çok geçmiş olsun, inşallah hafif atlatırbenim de babam covid oldu maalesef. ben de tedirginlikten okuyamıyorum canım. Şimdilik seyri iyi. İnşallah sonradan kötü olmaz.
Maşallah ne kadar hızlısınKızlar senenin 10. Kitabı olan Sabahattin Ali kamyon kitabını bitirdim. Kısa öyküleri beni romanları kadar etkilemedi.
Hadi saldırın bana saldirdiniz küserim
ceketimizi alıp çıkalım
Yok maşallah dediğimiz kaç gün yaşıyor bilemiyoruzHadi saldırın bana saldirdiniz küserim
Hiiimm ondan yani,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?