Ben bliyorummezac var mesela bı yerlerde
Bende ilişeyim soldan soldan.Rica ederim. Yıllık hedef belirlemek ve düzenli bildirim yapmak. Muhabbete katılmak ve ortak okumalar isteğe bağlı
the person you have called can not be reached at the moment
Please try again laterthe person you have called can not be reached at the moment
Kahvaltısını sevdiğimiz bir mekan var oraya giderdik biz. Oğlum sürekli anne oraya gidelim mi diyor. Çocuk bile özledi ben de çok özledim vallaDışarda güzel kahvaltilari özledim
Hoş geldin aramızaBende ilişeyim soldan soldan.o halde benide alın guruba. Bu yılki hedefim 30 biraz seneye yavaş başlamış olsamda umudum var. Şu an yılın ikinci kitabına başladım. İlk kitap Ateşböceklerinin mevsimi. İkinci kitap Veba. Sohbete çok katılamayabilirim. Bir kızım var telefon kavğaları yaşamamak adına mesafeliyim telefonumla 28 aylık henüz. Ortak okumalar güzel olur. Elimdeki stoklarda olan kitaplardan olursa onurda katılabilirim. Gurbetteyim Türkiye’ye gelip gittikçe kitap stokluyorum. Stoğum azaldı ama bakacaz artık. Çok uzun oldu teşekkür ederim.
Hoş geldin canım nasıl oldun
Daha iyiyim şükür, hoş buldumHoş geldin canım daha iyi misin ?
I did not receive any messages, but sorry bebişPlease try again later, but you must check your message box in kk
İyi ol inşallah canımDaha iyiyim şükür, hoş buldum
şimdi sopa geliyor ikimize birdenI did not receive any messages, but sorry bebiş
Ozlenmezmi yaKahvaltısını sevdiğimiz bir mekan var oraya giderdik biz. Oğlum sürekli anne oraya gidelim mi diyor. Çocuk bile özledi ben de çok özledim valla
Bak nasıl anladışimdi sopa geliyor ikimize birden
öylede kötü niyetli insan varmıdır yaaBak nasıl anladıŞikayet etseler banlanırsınız valla
Açma kutuyu söyleme kötüyüöylede kötü niyetli insan varmıdır yaa
Garipöylede kötü niyetli insan varmıdır yaa
Garipler çok yazicaktim gitmiş mesaj.Bunu sen mi söylüyorsun gerçekten
Hemen yakalaaa hemen bide hatirlativerBen de havada yakaladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?