İhsan Oktay AnarMerhabalaaaaarrr
Şu an Puslu Kıtalar Atlasını okuyorum kitapta anlamını bilmediğim çok sözcük var ama o kadar akıcı yazmış ki cümle içinde sanki anlamını biliyor gibi hissesiyor insan
Valla kuma yattım bekliyorumAyy fiyatı da harikaymış tühhTekrar denk gelirse mutlaka al oku canım
evet yaaaJose amcayı atmışsın hemen sepete
Daha iyi olsun inşallahhamd olsun canım. Şimdilik hafif seyirde.
Benimde bilinmeyen bir adanın öyküsü ve ölüm bşr varmış bir yokmuş dikkatimi çektievet yaaayorumlar çok iyiydi kayıtsız kalamadım merak ediyorum
İyiz çok şükür sen nasilsin canim
Doldur gitsin ben daha aldıklarını bitirmedim kütüphaneden düşünüyorum okumayı biraz da.Çünkü evde hiç kitabım yokŞubat ayına hazırlık yapıyorumdur
Eki Görüntüle 2766604 Eki Görüntüle 2766605
Sağol canım bende iyiyim çok şükür ☺ son canlı dersimizi yaptık biraz önce oturuyorumİyiz çok şükür sen nasilsin canim
Maşallah iyi yapmışsınız.Sağol canım bende iyiyim çok şükür ☺ son canlı dersimizi yaptık biraz önce oturuyorumkızım anasınıfına gidiyordu da
ya onları da gördüm de hepsini birden almak istemedim sonuçta elimizden bir körlük geçtiBenimde bilinmeyen bir adanın öyküsü ve ölüm bşr varmış bir yokmuş dikkatimi çekti
evime yakın olsaydı bende alırdım kesin. senin oraya yeni açılıyordu dimi ne güzelDoldur gitsin ben daha aldıklarını bitirmedim kütüphaneden düşünüyorum okumayı biraz da.
Daha bunun görmek kısmı varya onları da gördüm de hepsini birden almak istemedim sonuçta elimizden bir körlük geçti
evime yakın olsaydı bende alırdım kesin. senin oraya yeni açılıyordu dimi ne güzel
Evet kirathane acilcak inşallah. Merkezde de var ama kapandı gittik ama eşimle bulamadık.ya onları da gördüm de hepsini birden almak istemedim sonuçta elimizden bir körlük geçti
evime yakın olsaydı bende alırdım kesin. senin oraya yeni açılıyordu dimi ne güzel
O daha iç açıcıdır diye düşünüyorum yani inşallahDaha bunun görmek kısmı var
Yaa çok güzel tadını çıkarın :)Evet kirathane acilcak inşallah. Merkezde de var ama kapandı gittik ama eşimle bulamadık.
Çok iyi oldu böyle
İyi okumalar diliyorum. Son cüret benimde aklımda olan bir kitap.Selam kizlar. Ben de 3 gun once amazondan 4 kitap aldim. Heyecanla bekliyorum. Bu ayin ortak yazarini okuyamayacagim sanirim. Kafam o kadar dolu ki agir kitaplar su an bana hic hitap etmiyor. Dun Son Cüret'e basladim. Icim eziliyor okurken, yasanlar ne kadar agir, ne kadar insanlikdisiKurtulus savasi surecini anlatiyor. Tavsiye ederim okumayanlara.
Yeni aldigim kitaplar;
Kendine ait bir oda-Virginia Woolf (kendisine universitedeki derslerimden asinayim)
Algernon'a cicekler ( C Calcifer tavsiyen uzerine aldim)
Anna Karenina
On bir dakika-Paulo Coelho
Tesekkur ederim canimİyi okumalar diliyorum. Son cüret benimde aklımda olan bir kitap.
Sonuçta görüyorlar dimiO daha iç açıcıdır diye düşünüyorum yani inşallah
Yaa çok güzel tadını çıkarın :)
Benim ağzımda bakla ıslanmaz, engel olamam kendime burdan ilan ederimGizli gizli okuma ama
Özellikle son birkaç hikaye çok hoşuma gitmişti benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?