Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalaaaaarrr
Şu an Puslu Kıtalar Atlasını okuyorum kitapta anlamını bilmediğim çok sözcük var ama o kadar akıcı yazmış ki cümle içinde sanki anlamını biliyor gibi hissesiyor insan
İhsan Oktay Anar çok severim

Benimde bilinmeyen bir adanın öyküsü ve ölüm bşr varmış bir yokmuş dikkatimi çekti
ya onları da gördüm de hepsini birden almak istemedim sonuçta elimizden bir körlük geçti
Doldur gitsin ben daha aldıklarını bitirmedim kütüphaneden düşünüyorum okumayı biraz da.
evime yakın olsaydı bende alırdım kesin. senin oraya yeni açılıyordu dimi ne güzel

ya onları da gördüm de hepsini birden almak istemedim sonuçta elimizden bir körlük geçti

evime yakın olsaydı bende alırdım kesin. senin oraya yeni açılıyordu dimi ne güzel
Evet kirathane acilcak inşallah. Merkezde de var ama kapandı gittik ama eşimle bulamadık.
Çok iyi oldu böyle

Selam kizlar. Ben de 3 gun once amazondan 4 kitap aldim. Heyecanla bekliyorum. Bu ayin ortak yazarini okuyamayacagim sanirim. Kafam o kadar dolu ki agir kitaplar su an bana hic hitap etmiyor. Dun Son Cüret'e basladim. Icim eziliyor okurken, yasanlar ne kadar agir, ne kadar insanlikdisi Kurtulus savasi surecini anlatiyor. Tavsiye ederim okumayanlara.
Yeni aldigim kitaplar;
Kendine ait bir oda-Virginia Woolf (kendisine universitedeki derslerimden asinayim)
Algernon'a cicekler ( C Calcifer tavsiyen uzerine aldim )
Anna Karenina
On bir dakika-Paulo Coelho

İyi okumalar diliyorum. Son cüret benimde aklımda olan bir kitap.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…