Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşama aşama mı gideceğiz bilmiyorum da hapisteki kısımları abartılı buldum. Yani doktorun karısı varken aslında 1-0 öndelerdi.
İstediğim gibi konuşabilirsin seni en etkileyen yerleri söyleyebilirsin

Kör olarak herkes eşit oldu ama normaldede körlügünü farketmeden yaşayanlar bı tık daha vahşileşti.

%100 katılıyorum. Bir de hastalığın ilerlemesiyle karantina bölgesindeki insanlara kimse yaklaşmak istemedi sanki. Bunun üzerine bölgedeki düzen tamamen bozuldu. Çeteler vardı ve güçlü olanın zayıfa eziyet ettiği bir yer oldu çıktı.

Ülkede herkes kör olmuşken neden doktorun karısına bişey olmadı?çok mu iyi biriydi?çok mu zekiydi?çok mu vicdanlıydı?
Her olayda bir seçilmiş kişi olur ya bence burda da seçilmiş kişi doktorun karısı

Ülkede herkes kör olmuşken neden doktorun karısına bişey olmadı?çok mu iyi biriydi?çok mu zekiydi?çok mu vicdanlıydı?

Hiç vicdanlı değildi bence, yanlış hatırlamıyorsam kör taklidi yaparak içerdeki insanlara yardım etmişti sonra çeteyi yok etti. Bir insanı öldüren doktorun karısı, bir insanın ne tamamen iyi ne de tamamen kötü olmayacağını düşündürttü bana. Sonrasındaki akibeti hiç hatırlamıyorum.

Gözlerle birlikte zihinlerde körlesti
İnsanoğlunun neler yapabileceğini çok güzel anlatmış
Gerçekten yaşama dürtüsü insanlara neler yaptırıyor, sadece kızıp üzüldüğüm nokta neden yıne karınlarını doyurmak için dahi olsa bayanlar fedakarlık yapmak zorunda kaldı bunun baska cıkar yolu yokmuydu

Benim en şaşırdığımmve nefret ettiğim doktorun karısını aldatması oldu. Nasılda gitti siyah güneş gözlüklü kızın koynuna. Eşime trip attım sanki onun ne suçu varsa
çok gururum incindi ya. bir de sonradan kıvırıyor, kız yanıma geldi diye.

Kötü hislerin önüne geçmek savaşmak ne zor..

Benim en şaşırdığımmve nefret ettiğim doktorun karısını aldatması oldu. Nasılda gitti siyah güneş gözlüklü kızın koynuna. Eşime trip attım sanki onun ne suçu varsa
Bir de farkında değildim demez mi

Makası ilk defada kullanmadı diye kızdım biraz
Makası ilk defa kullansa kendini ele vermiş olabilirdi onların koğuşundan biri olduğu anlaşılabilirdi. Ya da duvara bakan kadın ölmeseydi kullanmayacaktı belki
Oraları okurken zaten midem kalktı. Nefret ettim resmen. Erkeklerin acizlikleri yüzünden birlik olamamaları yüzünden oldu

Bende o kısmı begenmedim açıkçası.

Vardı. Hepsi birlik olup çeteyi yokedebilirdi. Onlar kolay olanı seçti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…