İstediğim gibi konuşabilirsin seni en etkileyen yerleri söyleyebilirsinAşama aşama mı gideceğiz bilmiyorum da hapisteki kısımları abartılı buldum. Yani doktorun karısı varken aslında 1-0 öndelerdi.
Kör olarak herkes eşit oldu ama normaldede körlügünü farketmeden yaşayanlar bı tık daha vahşileşti.
Her olayda bir seçilmiş kişi olur ya bence burda da seçilmiş kişi doktorun karısıÜlkede herkes kör olmuşken neden doktorun karısına bişey olmadı?çok mu iyi biriydi?çok mu zekiydi?çok mu vicdanlıydı?
evet hepimizin ortak merakı bu benceÜlkede herkes kör olmuşken neden doktorun karısına bişey olmadı?çok mu iyi biriydi?çok mu zekiydi?çok mu vicdanlıydı?
Doktorun karısı diğer kadınlara göre daha güçlü ve dayanıklıydı. Hatta daha pratik zekalıydıHer olayda bir seçilmiş kişi olur ya bence burda da seçilmiş kişi doktorun karısı
Ülkede herkes kör olmuşken neden doktorun karısına bişey olmadı?çok mu iyi biriydi?çok mu zekiydi?çok mu vicdanlıydı?
Ama haklıydı bence yani sonu bilinmez bi yoldu vahşi hislerin önüne gecemedi kör olmalariAşama aşama mı gideceğiz bilmiyorum da hapisteki kısımları abartılı buldum. Yani doktorun karısı varken aslında 1-0 öndelerdi.
Makası ilk defada kullanmadı diye kızdım birazDoktorun karısı diğer kadınlara göre daha güçlü ve dayanıklıydı. Hatta daha pratik zekalıydı
Gerçekten yaşama dürtüsü insanlara neler yaptırıyor, sadece kızıp üzüldüğüm nokta neden yıne karınlarını doyurmak için dahi olsa bayanlar fedakarlık yapmak zorunda kaldı bunun baska cıkar yolu yokmuyduGözlerle birlikte zihinlerde körlesti
İnsanoğlunun neler yapabileceğini çok güzel anlatmış
C Calcifer katılıyorum seçilmiş kişiydiÜlkede herkes kör olmuşken neden doktorun karısına bişey olmadı?çok mu iyi biriydi?çok mu zekiydi?çok mu vicdanlıydı?
Asla onun yerinde olmak istemezdim heleki kocasının kıza gittiği akşam çok üzüldümHer olayda bir seçilmiş kişi olur ya bence burda da seçilmiş kişi doktorun karısı
Binlerce kişinin hepsinden mi ?Doktorun karısı diğer kadınlara göre daha güçlü ve dayanıklıydı. Hatta daha pratik zekalıydı
çok gururum incindi ya. bir de sonradan kıvırıyor, kız yanıma geldi diye.Benim en şaşırdığımmve nefret ettiğim doktorun karısını aldatması oldu. Nasılda gitti siyah güneş gözlüklü kızın koynuna. Eşime trip attım sanki onun ne suçu varsa
Kötü hislerin önüne geçmek savaşmak ne zor..%100 katılıyorum. Bir de hastalığın ilerlemesiyle karantina bölgesindeki insanlara kimse yaklaşmak istemedi sanki. Bunun üzerine bölgedeki düzen tamamen bozuldu. Çeteler vardı ve güçlü olanın zayıfa eziyet ettiği bir yer oldu çıktı.
Bir de farkında değildim demez miBenim en şaşırdığımmve nefret ettiğim doktorun karısını aldatması oldu. Nasılda gitti siyah güneş gözlüklü kızın koynuna. Eşime trip attım sanki onun ne suçu varsa
Makası ilk defa kullansa kendini ele vermiş olabilirdi onların koğuşundan biri olduğu anlaşılabilirdi. Ya da duvara bakan kadın ölmeseydi kullanmayacaktı belkiMakası ilk defada kullanmadı diye kızdım biraz
Oraları okurken zaten midem kalktı. Nefret ettim resmen. Erkeklerin acizlikleri yüzünden birlik olamamaları yüzünden olduGerçekten yalama dürtüsü insanlara neler yaptırıyor, sadece kızıp üzüldüğüm nokta neden yıne karınlarını doyurmak için dahi olsa bayanlar fedakarlık yapmak zorunda kaldı bunun baska cıkar yolu yokmuydu
Zaten hep kadınlar ayartır erkekleri dimi? Bu hikayede olan yine kadınlara oldu.çok gururum incindi ya. bir de sonradan kıvırıyor, kız yanıma geldi diye.
Bende o kısmı begenmedim açıkçası.Gerçekten yaşama dürtüsü insanlara neler yaptırıyor, sadece kızıp üzüldüğüm nokta neden yıne karınlarını doyurmak için dahi olsa bayanlar fedakarlık yapmak zorunda kaldı bunun baska cıkar yolu yokmuydu
hayır karın yanında zaten ne diye gözün dışarda, tıynıyetsizBir de farkında değildim demez mi
Vardı. Hepsi birlik olup çeteyi yokedebilirdi. Onlar kolay olanı seçtiGerçekten yaşama dürtüsü insanlara neler yaptırıyor, sadece kızıp üzüldüğüm nokta neden yıne karınlarını doyurmak için dahi olsa bayanlar fedakarlık yapmak zorunda kaldı bunun baska cıkar yolu yokmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?