Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende hep avludaki duvar dibini düşündüm gece boyunca

Çetenin kadınları ilk çağırdığı akşam böyle bir ayaklanma bekledim bende özellikle doktorun karısından
Evet doktorun karısıda orada benı sasırttı en onden gitti hemen neredeyse

Aynen öyle, her zamanki gibi.
Dış dünyada kadına yapılan her türlü şiddet ve olaydan kaçmak isterken son aylarda okuduğum kitaplardaki kadınların yaşadıkları daha beterdi sanki.
Aynen öyle dünyanın her yerinde bence farklı gibi gözükse de kadınlar üzerinden dönüyor çoğu şey.
Sinsi sinsi gitti girdi yatagına işi bitincede kendı yatagına geldi karısının gozlerının gördüğünü bıle bıle bunu yaptı ben doktorun eşi yerınde olsam neler yaprdımu
Bide hiç kizmamis karısı.. gerçeği kızsa ne olur ki can derdine düşmüş herkes

Evet tıpki o düşünce ama cok yanlıs

Bende hep avludaki duvar dibini düşündüm gece boyunca

Çetenin kadınları ilk çağırdığı akşam böyle bir ayaklanma bekledim bende özellikle doktorun karısından
Kötülüğün güçlenmesi kabullenmekle başlıyor ama erkeklerde karşı çıkmadı. Hayır demediler

Ne zman doktorun karısı çete liderini öldürdü o zaman savaşmaya karar verdiler onuda beceremediler zaten
Zaten o zaman herkes körleşmiş yangın çıkmasa orda ölüme terk edileceklerdi

Başlarına gelecekleri biliyordu ve diğer kadınları korumak için böyle davrandı sanıyorum
Yinede bile bu yolu secmesi pek bişey ifade etmedi bır arkadasları öldü o pisliklerin elinde koruyamadı ki belkide onların kaldıgı yatakhane olarak bayan erkek toplu hareket etselerdı egemenlik elde etmeleri daha kolay ve acısız olacaktı boyle hem kendı benliklerine hakaret oldu hem eşi olanların eşlerine hakaret oldu ve en buyum acıyı göz gore gore yasayan doktorun karısı cektı gördü cunku herseyı

Bu sayede karınlarını doyuracaklar

Doktor çok gevşek ya. karısı giderim dedi hiç itiraz etmedi. Ben onların ilişkilerini de anlamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…