- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
tamam müge ablaaaasenin gözün yok seni. gözün yok ki sen beni çıldırtmak mi istiyosun
Evet doktorun karısıda orada benı sasırttı en onden gitti hemen neredeyseBende hep avludaki duvar dibini düşündüm gece boyunca
Çetenin kadınları ilk çağırdığı akşam böyle bir ayaklanma bekledim bende özellikle doktorun karısından
Aynen öyle dünyanın her yerinde bence farklı gibi gözükse de kadınlar üzerinden dönüyor çoğu şey.Aynen öyle, her zamanki gibi.
Dış dünyada kadına yapılan her türlü şiddet ve olaydan kaçmak isterken son aylarda okuduğum kitaplardaki kadınların yaşadıkları daha beterdi sanki.
Bide hiç kizmamis karısı.. gerçeği kızsa ne olur ki can derdine düşmüş herkesSinsi sinsi gitti girdi yatagına işi bitincede kendı yatagına geldi karısının gozlerının gördüğünü bıle bıle bunu yaptı ben doktorun eşi yerınde olsam neler yaprdımu
Başlarına gelecekleri biliyordu ve diğer kadınları korumak için böyle davrandı sanıyorumEvet doktorun karısıda orada benı sasırttı en onden gitti hemen neredeyse
Evet tıpki o düşünce ama cok yanlısO kısmı kitabın sonuna kadar bekledim biliyor musunOriana , tekrar baştan yazılsa böyle birşey olsun isterdim. Bana göre oradaki olay sanki gerçek yaşamda da insanların "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" düşüncesiyle aynıydı.
Fizibiliteye gitmiş oEvet doktorun karısıda orada benı sasırttı en onden gitti hemen neredeyse
Kötülüğün güçlenmesi kabullenmekle başlıyor ama erkeklerde karşı çıkmadı. Hayır demedilerBende hep avludaki duvar dibini düşündüm gece boyunca
Çetenin kadınları ilk çağırdığı akşam böyle bir ayaklanma bekledim bende özellikle doktorun karısından
Okurken hep vicdan körlüğü geldi aklıma ve insanın açlıktan kurtulmak için neler yapabileceği...Gözleri kör olunca vicdanları da kör oldu. herkes kendini düşündü. Köpekler bile vahşileşti
Ne zman doktorun karısı çete liderini öldürdü o zaman savaşmaya karar verdiler onuda beceremediler zatenKötülüğün güçlenmesi kabullenmekle başlıyor ama erkeklerde karşı çıkmadı. Hayır demediler
Bu sayede karınlarını doyuracaklardıKötülüğün güçlenmesi kabullenmekle başlıyor ama erkeklerde karşı çıkmadı. Hayır demediler
Vicdan yönü tartışılır bence şaşı çocuk daha çok küçüktü ama o da kör olmuştuOkurken hep vicdan körlüğü geldi aklıma ve insanın açlıktan kurtulmak için neler yapabileceği...
Ve ne kadar çok acıktıkları farkettim. Sanki sürekli acıkıyorlarOkurken hep vicdan körlüğü geldi aklıma ve insanın açlıktan kurtulmak için neler yapabileceği...
Aslında yine kadının gücünü gördük burda.. Yeterki istesinNe zman doktorun karısı çete liderini öldürdü o zaman savaşmaya karar verdiler onuda beceremediler zaten
Zaten o zaman herkes körleşmişNe zman doktorun karısı çete liderini öldürdü o zaman savaşmaya karar verdiler onuda beceremediler zaten
Bence korku vardı calci.. aç olmasalar bile bidahaki sefeere daha aç olacağız korkusu.hep öyle olmazmiVe ne kadar çok acıktıkları farkettim. Sanki sürekli acıkıyorlardertleri yemek ve tuvalet
Yinede bile bu yolu secmesi pek bişey ifade etmedi bır arkadasları öldü o pisliklerin elinde koruyamadı ki belkide onların kaldıgı yatakhane olarak bayan erkek toplu hareket etselerdı egemenlik elde etmeleri daha kolay ve acısız olacaktı boyle hem kendı benliklerine hakaret oldu hem eşi olanların eşlerine hakaret oldu ve en buyum acıyı göz gore gore yasayan doktorun karısı cektı gördü cunku herseyıBaşlarına gelecekleri biliyordu ve diğer kadınları korumak için böyle davrandı sanıyorum
Oyalanacak hiç bişeyleri yoktu kendi aralarında bile çok çok sonra konuşmaya başladılar. Hele şaşı çocuk hiç doymadıVe ne kadar çok acıktıkları farkettim. Sanki sürekli acıkıyorlardertleri yemek ve tuvalet
az da yiyorlardı niye o kadar s.....dıVe ne kadar çok acıktıkları farkettim. Sanki sürekli acıkıyorlardertleri yemek ve tuvalet
Bu sayede karınlarını doyuracaklar
Doktor çok gevşek ya. karısı giderim dedi hiç itiraz etmedi. Ben onların ilişkilerini de anlamıyorumYinede bile bu yolu secmesi pek bişey ifade etmedi bır arkadasları öldü o pisliklerin elinde koruyamadı ki belkide onların kaldıgı yatakhane olarak bayan erkek toplu hareket etselerdı egemenlik elde etmeleri daha kolay ve acısız olacaktı boyle hem kendı benliklerine hakaret oldu hem eşi olanların eşlerine hakaret oldu ve en buyum acıyı göz gore gore yasayan doktorun karısı cektı gördü cunku herseyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?