Göz görse ne olur ki? İçinde varmis adamın ne ara aldattı orayı ben bile sora çözdümBenim en şaşırdığımmve nefret ettiğim doktorun karısını aldatması oldu. Nasılda gitti siyah güneş gözlüklü kızın koynuna. Eşime trip attım sanki onun ne suçu varsa
Kadın kör de değil üstelikhayır karın yanında zaten ne diye gözün dışarda, tıynıyetsiz
Hayır tabiki kitapta bize anlatılanlardan. Zaten 3 kadın üzerinde döndü kitap hatta ilk başlarda sadece iki kadın etrafındaydıBinlerce kişinin hepsinden mi ?
Zaten hep kadınlar ayartır erkekleri dimi? Bu hikayede olan yine kadınlara oldu.
Güzel, zeki ve yaşlıHayır tabiki kitapta bize anlatılanlardan. Zaten 3 kadın üzerinde döndü kitap hatta ilk başlarda sadece iki kadın etrafındaydı
Vardı ama bu grup daha iyi niyetliydi sanırım sadece kendi içlerinde çözmeye çalıştılar belkide görmezden geldilerGerçekten yaşama dürtüsü insanlara neler yaptırıyor, sadece kızıp üzüldüğüm nokta neden yıne karınlarını doyurmak için dahi olsa bayanlar fedakarlık yapmak zorunda kaldı bunun baska cıkar yolu yokmuydu
Ben kitaptaki bayanların yerinde olsam baş kaldırırdım hem cinslerinden biri öldü hatta senin dediğin gibi calci hepimiz tasın altına elimizi koymalıyız derdim ölen o zaman ölsün pislik davranıslara tahammül ettiği için değilVardı. Hepsi birlik olup çeteyi yokedebilirdi. Onlar kolay olanı seçti
Hiç yanuhayır karın yanında zaten ne diye gözün dışarda, tıynıyetsiz
Kadınlar da dünden razıymış sankiBen kitaptaki bayanların yerinde olsam baş kaldırırdım hem cinslerinden biri öldü hatta senin dediğin gibi calci hepimiz tasın altına elimizi koymalıyız derdim ölen o zaman ölsün pislik davranıslara tahammül ettiği için değil
Kadınlar tek başına nasıl baş kaldırsın ki ? Erkeklerin eli armut topluyor.Ben kitaptaki bayanların yerinde olsam baş kaldırırdım hem cinslerinden biri öldü hatta senin dediğin gibi calci hepimiz tasın altına elimizi koymalıyız derdim ölen o zaman ölsün pislik davranıslara tahammül ettiği için değil
Sinsi sinsi gitti girdi yatagına işi bitincede kendı yatagına geldi karısının gozlerının gördüğünü bıle bıle bunu yaptı ben doktorun eşi yerınde olsam neler yaprdımuGöz görse ne olur ki? İçinde varmis adamın ne ara aldattı orayı ben bile sora çözdüm
KesinlikleBen kitaptaki bayanların yerinde olsam baş kaldırırdım hem cinslerinden biri öldü hatta senin dediğin gibi calci hepimiz tasın altına elimizi koymalıyız derdim ölen o zaman ölsün pislik davranıslara tahammül ettiği için değil
hayır karın yanında zaten ne diye gözün dışarda, tıynıyetsiz
Bende hep avludaki duvar dibini düşündüm kitap boyuncaEn iğrendiğim ve hissettiğim tuvaletlerin kullanılmaz hale gelip buldukları her yere pislemeleri. Yerlerin yapış yapış pislik içinde olması.
Çetenin kadınları ilk çağırdığı akşam böyle bir ayaklanma bekledim bende özellikle doktorun karısındanBen kitaptaki bayanların yerinde olsam baş kaldırırdım hem cinslerinden biri öldü hatta senin dediğin gibi calci hepimiz tasın altına elimizi koymalıyız derdim ölen o zaman ölsün pislik davranıslara tahammül ettiği için değil
Yani mecburıyet dıye bısey yoktu bence gitmek istemıyoruz dıyebılırlerdı kitap işte bunyonde ses getırecegı dusunulmusKadınlar da dünden razıymış sanki
Ben kitaptaki bayanların yerinde olsam baş kaldırırdım hem cinslerinden biri öldü hatta senin dediğin gibi calci hepimiz tasın altına elimizi koymalıyız derdim ölen o zaman ölsün pislik davranıslara tahammül ettiği için değil
Ya birde utanmadan o benim yatağıma geldi diyor. Karın aldı seni kendi yatağına yatırdıçok gururum incindi ya. bir de sonradan kıvırıyor, kız yanıma geldi diye.
Göz muayenesinde göz koydu demekkiBir de farkında değildim demez mi
Aynen yine kadınlara karşı bir sınıflama vardı şaşırdık mı hayırGüzel, zeki ve yaşlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?