Hissetmek gözle olmadığı içinPekii ben bide şunu merak ediyorum kitabın sonunda herkes görme yetısını tekrar kazandı, artık hayatlarında nasıl bı degısıklık olucaktı acaba neler dusuneceklerdı yaptıkları akıllarına geldiğinde neler hissedeceklerdi
evet canım. hani çıktıklarında dışarıda da çok acınası tablolar vardı sokaklardakarantinaya alınanların mi diyosun canım
Pekii ben bide şunu merak ediyorum kitabın sonunda herkes görme yetısını tekrar kazandı, artık hayatlarında nasıl bı degısıklık olucaktı acaba neler dusuneceklerdı yaptıkları akıllarına geldiğinde neler hissedeceklerdi
Buyuk bir psikolojik travma aslında soyle bir bakınca yıne doktorun karısına zor olacaktı bence gelecekHissetmek gözle olmadığı için
Bence hicbirsey olmamış gibi devam edicekler.
Hissetmek gözle olmadığı için
Bence hicbirsey olmamış gibi devam edicekler.
görmeden önceki akşam oturmalarında az çok şekillendi canım nasıl devam edecekleri. Adeta yaşanmamış sayıp yeni bir sayfa açacaklardıPekii ben bide şunu merak ediyorum kitabın sonunda herkes görme yetısını tekrar kazandı, artık hayatlarında nasıl bı degısıklık olucaktı acaba neler dusuneceklerdı yaptıkları akıllarına geldiğinde neler hissedeceklerdi
evet canım. hani çıktıklarında dışarıda da çok acınası tablolar vardı sokaklarda
Adama acıdı baya pek öyle olacağını düşünmedim bu meseledeBuyuk bir psikolojik travma aslında soyle bir bakınca yıne doktorun karısına zor olacaktı bence gelecek
Bence karantinaya ilk girenler biraz daha şanslı olabilir çünkü herkes kör olunca dışarıda daha büyük kaos çıkmış gibiydi.evet canım. hani çıktıklarında dışarıda da çok acınası tablolar vardı sokaklarda
Dışarıdakiler ilk etapta daha iyiydi sonra herkes kör olunca avantaj iceridekilere geçti sonuçta daha aliskinlardıPeki kızlar sizce dışarıda olanların durumu ile hapistekilerin durumunu kıyasla hangisi daha iyi
Hiç bir şey olmamış gibi devam edecekler bencedePekii ben bide şunu merak ediyorum kitabın sonunda herkes görme yetısını tekrar kazandı, artık hayatlarında nasıl bı degısıklık olucaktı acaba neler dusuneceklerdı yaptıkları akıllarına geldiğinde neler hissedeceklerdi
ben de öyle düşündümBence karantinaya ilk girenler biraz daha şanslı olabilir çünkü herkes kör olunca dışarıda daha büyük kaos çıkmış gibiydi.
Birde ben bu yazarın ilk kez bir kitabını okudum dikkatimi ceken su oldu tam tamına 39 satırlık bir cümle vardı yani asırı uzun cumleler kuruyor yazar bence noktalama işareti onun dunyasında pek yok galiba
Gözünün gördüğünü bir daha görememek bence daha kötüdürKitabı okurken arada gözümü kapatıp ayy çok şükür dedim görebildiğim için:) Acaba sonradan kör olmak mı daha zordur yoksa en başından mı?
Yaaa o çok tatlıydı hayvanlar her zaman süperler kitaba yine renk getırdı bırısıGöz yaşı yalayan köpeği de konuşalım amaaaa
Sizde farkettiniz ama demi bana çok enteresan geldinoktalama işaretlerini görmüyor yazar
Sizde farkettiniz ama demi bana çok enteresan geldi
Zor bı cevap. Kitab ta fiziksel gözden ziyade başka noktalara değindiği için.Kitabı okurken arada gözümü kapatıp ayy çok şükür dedim görebildiğim için:) Acaba sonradan kör olmak mı daha zordur yoksa en başından mı?
yok ben farketmedim. kendim de çok aşırı uzun cümleler kurarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?