Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın aciz yönlerini gösterdi

aynen herkes hata yaparı gördük kitapta. doktorun karısı da marketin soğuk deposunu kapattı saklamak istedi. ama o da bir sürü insanın ölümüne sebep oldu bu yüzden.

hata yapmayan tek kişi sehla çocuktu:)

Kitabı okurken arada gözümü kapatıp ayy çok şükür dedim görebildiğim için:) Acaba sonradan kör olmak mı daha zordur yoksa en başından mı?
Açıköğretim sınavında okuyucu olarak görev yaptım canım görme engellilere. doğuştan olanların feraseti çok yüksekti. Sonradan olan bir öğrenci vardı. O bayağı zorlanıyorum demişti

Yazık o da kızı annesi yerine koydu.bir süre sonra annesinden hiç bahsetmez oldu

Öyle diyor ama erkek bu gözünüzün önünde sizi aldatsa bile suçlu değil affedin gitsin diyor

doktorun karısı delidir ne yapsa yeridiri yanlış anlamış.

kördür kimle yatsa yeridir diye düşündü galiba. kör oldu diye bu kadar acimasina gerek yoktu.

Pekii ben bide şunu merak ediyorum kitabın sonunda herkes görme yetısını tekrar kazandı, artık hayatlarında nasıl bı degısıklık olucaktı acaba neler dusuneceklerdı yaptıkları akıllarına geldiğinde neler hissedeceklerdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…