Kendi vicdanıni sattı adam aslında.bence de
Piçak piçakGeç kaldım
Kitapta aslında şanslı gibi görünen doktoru karısı olmayı asla istemezdim. Çok ciddi güçlü bir psikoloji gerektirir o durumda gören göz olmak. En sinirimi bozan yer de doktorun gözlüklü kızla sevişmesiydiNe gerek vardı diye düşündüm ve karısının tepkisi saçma geldi. Siz ne düşündünüz kızlar o kısmı okurken?
Geç kaldım
Kitapta aslında şanslı gibi görünen doktoru karısı olmayı asla istemezdim. Çok ciddi güçlü bir psikoloji gerektirir o durumda gören göz olmak. En sinirimi bozan yer de doktorun gözlüklü kızla sevişmesiydiNe gerek vardı diye düşündüm ve karısının tepkisi saçma geldi. Siz ne düşündünüz kızlar o kısmı okurken?
Hala onu konuşuyoruz bizde canimGeç kaldım
Küçük bı Hatamıcanım yazıldığı kültürde normalse bişey diyemeyiz. genelde onlarda normal öyle şeyler
hani küçük bı hata olarak baktı kadın konuya.
Haklısın aslında ama işte sinirimi bozdu benimcanım yazıldığı kültürde normalse bişey diyemeyiz. genelde onlarda normal öyle şeyler
hani küçük bı hata olarak baktı kadın konuya.
İnsan trip yapar biraz. Onu bile yapmadı. Götür kafasını pisliğe batır çıkar yani, sen misin beni aldatan diyeKüçük bı Hatamı
Küçük bı Hatamı
Bence yozlaşmış ilişkiler başka birşey degil bana göre belkide çoğu böyle yaşıyorİnsan trip yapar biraz. Onu bile yapmadı. Götür kafasını pisliğe batır çıkar yani, sen misin beni aldatan diye
Kızada bişey yapmadı birde öptü yanağınıİnsan trip yapar biraz. Onu bile yapmadı. Götür kafasını pisliğe batır çıkar yani, sen misin beni aldatan diye
Haklısın aslında ama işte sinirimi bozdu benim
kızın suçu yoktu, o yaşlı adama bile gitti. Alışmış zatenKızada bişey yapmadı birde öptü yanağını
Adamın aciz yönlerini gösterdiben beklemiştim böyle tuhaflıklar. ama yine de yakışmadı doktora. ilk kör olan adama daha uygunbi davranıştı sanki.
belki de kafamızda yaratılan imajlara aldanmayalim diye yazmıştır bu şekilde. adam mükemmel bı örnekti bu cinsellik ve kadınları zorla gönderme işine kadar
Evet yazdım yukarda belkide çoğu böyle diye canım haklısınbı dönem fransasinda müslümanlarda cok eslilik var diye kınayan insanların karıları evde oturur sokağa dahi çıkmazdı. ama her adamın başka evlerde metresleri olurdu. ve bu çok normal bişeydi. metresten olan çocuk p.c olur soylu babasının soyadindan ve mirasından da yararlanamazdi.
çoğu ülkede aldatma asla affedilemeyen bişey değil. hatta bı çoğunda normal kolay affedilen bişey.
kitabın yazarınin uyruğuna ve ülkesinin kültürüne bakmak gerek bence.
kızın suçu yoktu, o yaşlı adama bile gitti. Alışmış zaten
Ama adamln yanında yatmasını istedi hemen kalkma dedi karısıda yat kalkma hemen dedikızın suçu yoktu, o yaşlı adama bile gitti. Alışmış zaten
Yok bize fazla bukadari zatenAma adamln yanında yatmasını istedi hemen kalkma dedi karısıda yat kalkma hemen dedi
onun namusluluğu da ilk hırsızaydı tek. Ona da koklataydı birazAma adamln yanında yatmasını istedi hemen kalkma dedi karısıda yat kalkma hemen dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?