Hedefim 100 aslinda ama azalttım biraz Ocak ayını iyi değerlendirdim ay sonu biraz gevşeyeyimBenim günlük minumum 50 sayfa okumam gerekli. Öyle hedef koydum.
ama niye kiiiiGel arkadaşım seninle odaya gidelim sana bir şey göstereceğim
Ya oku oku aynı anda beş altı yediSaat sabahın 5'ine geliyor ve ilk günaydını ben yazayım diyorum şimdiden. Haftamız bol okumalı, güzel geçsin inşallahAzmettim Doğu'nun Limanları kitabını bitirdim zaten sayfa sayısı 180 civarlarındaydı, şimdi de okumayı düşündüğüm iki kitap var; Dava zaten banko onu şıklara koymuyorum, Orhan Pamuk Kafamda Bir Tuhaflık ve Albert Camus Veba arasından hangisini önerirsiniz?
Kafamda Bir Tuhaflık da çok beyin yakan bir kitap, öyle ki fazla karakter olduğu için yazarımız kitabın başında resmen kim kimdir diye soy ağacı vermiş.Veba'yı da merak ediyorum aslında ama çok çok kararsız kaldım.
Not:Natsume Çapraz okuma diye diye aynı anda 6 kitap okuyacağım galiba, yoksa ben aç gözlü müyüm?
Günaydınnnn
Günaydın mı gerçekten ?
@_Reyyan
H M
@samdan
@Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Polo33
@yet07
Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
Samsonn
Yalnız gaptanımmmm jes yürümeyi sevmiyor olabilir ama yattığı yerden ne kitaplar okudu bilsen utanır
Kitabi gecen sene okudum,filmini de bu sene izledim.elinde kitap olup da okumayan varsa bence herkes okusun. Kesinlikle konusalimUçurtma Avcısı'nı okumayan kaldı mı? @isabel okuduktan sonra bir akşam onu da konuşalım mı?
Seni bekliyoruz ne yapalımNabıyonuz kitap kurtları
Teo kabusum oldun bir yerde de bekleme beni yaSeni bekliyoruz ne yapalım
Madem öyle Neden has başkanın topiginde gelmiyorsunYalnız gaptanımmmm jes yürümeyi sevmiyor olabilir ama yattığı yerden ne kitaplar okudu bilsen utanırhemen gönül almak için beni öpücüklere boğardın.
ben sadece roman okumuyorum canım. Felsefe, eğitim, araştırma da okuyorum. Ama onlar daha yavaş ilerliyor. Bu ay bitmez sanırım. Gelecek ay listesine eklerimKızlar ağırlıklı olarak Roman mı okuyorsunuz? Aslında amaç birbirimizi okumaya motive etmekse, konseptli aylar da yapılabilir...
Nacizane tavsiyem...mesela Mart da 1 biyografi okunacak, Nisan da Tasavvuf üzerine 1 kitap vs gibi. Ortak ilgi alanları varsa tabi.
He ya çöktüm karabasan gibi üstüneTeo kabusum oldun bir yerde de bekleme beni ya
Zalımlar etiket yapın da geleyim aradaMadem öyle Neden has başkanın topiginde gelmiyorsun
Öperim tabi ama sürekli gelirsen
Valla biran adım topiğine mi yazdım dedimHe ya çöktüm karabasan gibi üstüne
Evet bazı kurgu olmayan kitaplar çok yavaş okunuyor gerçekten, günde 100 sayfa falan mümkün değil. O yüzden bir romanla aynı anda okumak iyi oluyor, sıkılınca diğerinde dinleniyorsun.ben sadece roman okumuyorum canım. Felsefe, eğitim, araştırma da okuyorum. Ama onlar daha yavaş ilerliyor. Bu ay bitmez sanırım. Gelecek ay listesine eklerim
Oğuz Atay/Tehlikeli Oyunlar. ama çok yavaş ilerliyor. Araya ek kitaplar serpiştiriyorumValla biran adım topiğine mi yazdım dedimne okuyorsun şuan ?
Gel gel korkma motive edeceğim sadeceama niye kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?