Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya oku oku aynı anda beş altı yedi ben bir sürü kitap dizdim de bir tanesi sarınca diğerlerine başlamadım bile Bir de her girdiğim odaya taşıyorum bir kucak kitabı gözüm başka kitaplarda benim ama ilerisinin ortak okumaları olduğu için tutuyorum kendimi
Günaydınnnn

Uçurtma Avcısı'nı okumayan kaldı mı? @isabel okuduktan sonra bir akşam onu da konuşalım mı?
Kitabi gecen sene okudum,filmini de bu sene izledim.elinde kitap olup da okumayan varsa bence herkes okusun. Kesinlikle konusalim

ben sadece roman okumuyorum canım. Felsefe, eğitim, araştırma da okuyorum. Ama onlar daha yavaş ilerliyor. Bu ay bitmez sanırım. Gelecek ay listesine eklerim

ben sadece roman okumuyorum canım. Felsefe, eğitim, araştırma da okuyorum. Ama onlar daha yavaş ilerliyor. Bu ay bitmez sanırım. Gelecek ay listesine eklerim
Evet bazı kurgu olmayan kitaplar çok yavaş okunuyor gerçekten, günde 100 sayfa falan mümkün değil. O yüzden bir romanla aynı anda okumak iyi oluyor, sıkılınca diğerinde dinleniyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…