O kitabı elinden bırak sarılalımÜmitlenme seni seviyorum
Seninki de efsoydu gaptanımmmm çok güldüm valla
3 tane Oğuz emin misinKitaplarım geldiiiiiEki Görüntüle 2768796
AA aşkolsun ne dövmesi seveceğim seni gelBeni az döv diye gelsin dedim zaten
Oğuz atay mi onlarKitaplarım geldiiiiiEki Görüntüle 2768796
Öp beniO kitabı elinden bırak sarılalım
En inceyi okuyayım bari, diğeri zor yetişir bu aya3 tane Oğuz emin misin
Geçen biri bahsediyordu, Sabahhattin Ali'nin en önemli eseri İçimizdeki Şeytan, ama kimse bilmez...sırf populer oldu diye Kürk Mantolu Madonna okunup konuşuluyor yıllardır diyeKitaplarım geldiiiiiEki Görüntüle 2768796
Teoya madalya vereceğim benOğuz atay mi onlar
Bunları ortak okumalara ekleyebiliriz hem böylece çeşitlilik sağlamış oluruz. Amacım tek benim üzerimden ilerlemesi değil herkesin kendinden bir şeyler katıp daha geniş bir yelpaze oluşturmak. Ama bu konuda benim hiç bilgim yokMesela Pablo Neruda'nın bir otobiogrofisini okumuştum üniversite yıllarında müthiş etkileyici ve eğlenceli bir okumaydı.
Yunus Emre, Cemil Meriç gibi kültürümüzün çok önemli ama az tanıdığımız şahsiyetleri bir sürü.
Geçen fotosunu attığım kitap roman, sohbet tadında çok kolay bir okuma aynı zamanda Tevfik İleri gibi memlekete müthiş hizmetler yapmış birini anlatıyor, onca hizmetine rağmen hiç bilinmeyen, 60 darbesinin harcadıklarından.
O kitap, kitapyurdunun doğum günüsü hediyemGeçen biri bahsediyordu, Sabahhattin Ali'nin en önemli eseri İçimizdeki Şeytan, ama kimse bilmez...sırf populer oldu diye Kürk Mantolu Madonna okunup konuşuluyor yıllardır diye
Ben madonnayi beğendim ama güzel konusuGeçen biri bahsediyordu, Sabahhattin Ali'nin en önemli eseri İçimizdeki Şeytan, ama kimse bilmez...sırf populer oldu diye Kürk Mantolu Madonna okunup konuşuluyor yıllardır diye
hepsini aynı ay içinde okursan zaten bir çıkmaza girebilirsin djfEn inceyi okuyayım bari, diğeri zor yetişir bu aya
Canım Nietzsche Böyle Buyurdu Zerdüşt okudun mu? Ben de okumadım ama o da okuma listemdeGeçen biri bahsediyordu, Sabahhattin Ali'nin en önemli eseri İçimizdeki Şeytan, ama kimse bilmez...sırf populer oldu diye Kürk Mantolu Madonna okunup konuşuluyor yıllardır diye
yok kitaplığımda olsun diye aldım. Rabbim ömür verirse yavaş yavaş okurumhepsini aynı ay içinde okursan zaten bir çıkmaza girebilirsin djf
Öp beni
Keyifli okumalar dilerimKitaplarım geldiiiiiEki Görüntüle 2768796
Ben de çok iddalı değilim...lise ve ünv. yıllarında iyi bir okurdum, ama sonra saldım...Bunları ortak okumalara ekleyebiliriz hem böylece çeşitlilik sağlamış oluruz. Amacım tek benim üzerimden ilerlemesi değil herkesin kendinden bir şeyler katıp daha geniş bir yelpaze oluşturmak. Ama bu konuda benim hiç bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?