Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde bütün derdim bu normal bir kitapta 100 sayfa okurum bir oturuşta ama bu kitabı okuyamıyorum.. o yüzden bitmiyor şimdiye kadar 5 kitap okumuştum buna harcadigim zamanda ve daha yarısındayım

Bazı kitaplar bitmek bilmiyor gerçekten yaaa. İki şehrin hikayesinde çok sıkılmıştım dünya klasiği ama nedense sarmadi pek, sona doğru hareketliydi biraz bugün hosseini Bin muhteşem Güneş kitabını bitirdim. Bi bölüm daha biraz daha derken bitiverdi çok sürükleyici bı kitap yeni kitabım Ayşe kulin'den Adı: Aylin. Aslında yillaaarr önce okumuştum ama uzun zaman geçtigi ve çoğu yerini unuttuğum için tekrar okuyacağım

İlk kitabı Üç Kız Kardeş
ikinci Kalbimin Can Mayası bunlar sadece.
Ama Unutursun ve Bir Cihanda Nefes devam olmadığı halde bağlantılı yerleri var diyorlardı. Onları okumadım mesela

İclal Aydın Uç kız kardeşi görünce yazmadan edemedim. Aslında ilk elime aldığımda çok klâsik, sıkıcıdır diye düşünmüştüm pek beklentim yoktu ama muhteşem bir kitap. Ben çok beğendim. Hiç bitmesin istediğim kitaplardan bırisiydi

Sıcacık bir hikaye. Bizden içimizden bilindik bir hikaye

Her kitabın doğru bir zamanı var sanırım, zamanı olmayınca olmuyor bir şekilde
Keyifli okumalar

Yepisyeniii kitap buldum rafımda. Hiç dokunulmamış, okuduğumu hatırlamıyorum sanırım alıp bırakmışım. D&R rafına konsa satılır. Okuyan var mı? Bu yazar için her kitabının konusu aynı deniyor. Aldatılan bir kadın hikayesi... Edebi kitaplardan sonra çerez niyetine biraz kafayı boşaltmak için güzel olabilir belki. Hedefime ulaşmak için altı günde bir kitap bitirmem lazım. Araya Mart Menekşelerini sıkıştırayım diyorum.

Eklentiler

• 20210126_001036.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 22
Ben bütün kitaplarını okudum canım hemen hepsinde konu aşk kafa boşaltmalık güzel kitap hele şu sıralar Oğuz Atay okuduysan bi ferahlama sağlar kesin

Oh keyifli okumalar

Masal olark hangi kitaptan okuyorsunuz?
Çocukla bu kadar olur anca sosyallik de neymiş şu pandemide
Masal terapi ile başladım Judith Malika Liberman yazarı. Güzel kısa masallar anlatıyor sonra o masal üzerinden mesajları açıklayıp sana senle alakalı sorular soruyor.
Ama her akşam kızımın sevdiği cesur prenses bella ve rapunzeli okumak sonra gene okumak yanına köpekcik ayıcık masalları eklemekle geçiyor.
Bu sosyalik bana çok bile bünyem kaldırmayacak bir iki şey daha eklersem
iki şehrin hikayesi bendede aynı etkiyi yaptı. Şu an veba okuyorum Nobel ödüllü ama sevdiğimi söyleyemem. Al oku beni bitir bir an önce diyen kitapları seviyorum.
Bu kitap iki ciltlik bir kitap sanırım. Ben birinci kitabını okudum Mart menekşelerini. Güzeldi ikinci kitabın ilk bölümünü de kitabın sonuna eklemişti. Böğürtlen kışını okudum çok aynı değil ama ortak noktaları yok değil. Mesela ikisindede geçmişteki bir olayın esrarı çözülüyor.

Böğürtlen kışı, Mart menekşeleri, Elveda haziran, Gündüz sefası kitaplarını okudum, tatlış kitaplar ama hep tekrar ful tekrar.
Böğürtlen kışını çok beğenmiştim diğer kitaplarını da okumak istedim ama okudukça birbirinin aynısı olduğunu anlayıp vazgeçtim kendisinden

maşallah
bende 60 70 sayfa okurum diye başladım 40 sayfada pes ettim, azıcık hastayım uyudum hemencecik
Benim kitap biraz kolay okunan tarzda olduğu için ben de fark edemedim o kadar okuduğumu. Bir baktım 300 sayfaya gelmişim
Geçmiş olsun canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…