Benimde bütün derdim bu normal bir kitapta 100 sayfa okurum bir oturuşta ama bu kitabı okuyamıyorum.. o yüzden bitmiyorşimdiye kadar 5 kitap okumuştum buna harcadigim zamanda ve daha yarısındayım
İlk kitabı Üç Kız Kardeş
ikinci Kalbimin Can Mayası bunlar sadece.
Ama Unutursun ve Bir Cihanda Nefes devam olmadığı halde bağlantılı yerleri var diyorlardı. Onları okumadım mesela
Sıcacık bir hikaye. Bizden içimizden bilindik bir hikayeİclal Aydın Uç kız kardeşi görünce yazmadan edemedim. Aslında ilk elime aldığımda çok klâsik, sıkıcıdır diye düşünmüştüm pek beklentim yoktu ama muhteşem bir kitap. Ben çok beğendim. Hiç bitmesin istediğim kitaplardan bırisiydi
Her kitabın doğru bir zamanı var sanırım, zamanı olmayınca olmuyor bir şekildeBazı kitaplar bitmek bilmiyor gerçekten yaaa. İki şehrin hikayesinde çok sıkılmıştım dünya klasiği ama nedense sarmadi pek, sona doğru hareketliydi birazbugün hosseini Bin muhteşem Güneş kitabını bitirdim. Bi bölüm daha biraz daha derken bitiverdi çok sürükleyici bı kitap yeni kitabım Ayşe kulin'den Adı: Aylin. Aslında yillaaarr önce okumuştum ama uzun zaman geçtigi ve çoğu yerini unuttuğum için tekrar okuyacağım
Sıcacık bir hikaye. Bizden içimizden bilindik bir hikaye
Ben bütün kitaplarını okudum canım hemen hepsinde konu aşk kafa boşaltmalık güzel kitap hele şu sıralar Oğuz Atay okuduysan bi ferahlama sağlar kesinYepisyeniii kitap buldum rafımda. Hiç dokunulmamış, okuduğumu hatırlamıyorum sanırım alıp bırakmışım. D&R rafına konsa satılır.Okuyan var mı? Bu yazar için her kitabının konusu aynı deniyor. Aldatılan bir kadın hikayesi... Edebi kitaplardan sonra çerez niyetine biraz kafayı boşaltmak için güzel olabilir belki. Hedefime ulaşmak için altı günde bir kitap bitirmem lazım. Araya Mart Menekşelerini sıkıştırayım diyorum.
Ben bütün kitaplarını okudum canım hemen hepsinde konu aşk kafa boşaltmalık güzel kitap hele şu sıralar Oğuz Atay okuduysan bi ferahlama sağlar kesin
Masal terapi ile başladım Judith Malika Liberman yazarı. Güzel kısa masallar anlatıyor sonra o masal üzerinden mesajları açıklayıp sana senle alakalı sorular soruyor.Oh keyifli okumalar
Masal olark hangi kitaptan okuyorsunuz?
Çocukla bu kadar olur anca sosyallik de neymiş şu pandemide
iki şehrin hikayesi bendede aynı etkiyi yaptı. Şu an veba okuyorum Nobel ödüllü ama sevdiğimi söyleyemem. Al oku beni bitir bir an önce diyen kitapları seviyorum.Bazı kitaplar bitmek bilmiyor gerçekten yaaa. İki şehrin hikayesinde çok sıkılmıştım dünya klasiği ama nedense sarmadi pek, sona doğru hareketliydi birazbugün hosseini Bin muhteşem Güneş kitabını bitirdim. Bi bölüm daha biraz daha derken bitiverdi çok sürükleyici bı kitap yeni kitabım Ayşe kulin'den Adı: Aylin. Aslında yillaaarr önce okumuştum ama uzun zaman geçtigi ve çoğu yerini unuttuğum için tekrar okuyacağım
Bu kitap iki ciltlik bir kitap sanırım. Ben birinci kitabını okudum Mart menekşelerini. Güzeldi ikinci kitabın ilk bölümünü de kitabın sonuna eklemişti. Böğürtlen kışını okudum çok aynı değil ama ortak noktaları yok değil. Mesela ikisindede geçmişteki bir olayın esrarı çözülüyor.Yepisyeniii kitap buldum rafımda. Hiç dokunulmamış, okuduğumu hatırlamıyorum sanırım alıp bırakmışım. D&R rafına konsa satılır.Okuyan var mı? Bu yazar için her kitabının konusu aynı deniyor. Aldatılan bir kadın hikayesi... Edebi kitaplardan sonra çerez niyetine biraz kafayı boşaltmak için güzel olabilir belki. Hedefime ulaşmak için altı günde bir kitap bitirmem lazım. Araya Mart Menekşelerini sıkıştırayım diyorum.
Böğürtlen kışı, Mart menekşeleri, Elveda haziran, Gündüz sefası kitaplarını okudum, tatlış kitaplar ama hep tekrar ful tekrar.Yepisyeniii kitap buldum rafımda. Hiç dokunulmamış, okuduğumu hatırlamıyorum sanırım alıp bırakmışım. D&R rafına konsa satılır.Okuyan var mı? Bu yazar için her kitabının konusu aynı deniyor. Aldatılan bir kadın hikayesi... Edebi kitaplardan sonra çerez niyetine biraz kafayı boşaltmak için güzel olabilir belki. Hedefime ulaşmak için altı günde bir kitap bitirmem lazım. Araya Mart Menekşelerini sıkıştırayım diyorum.
Günaydın herkeslere
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
astrojurnal
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Night owl
succulentaski
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
Uyuzhanim
isabel
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
T Tamam nerdeeeeeeesssssssiiiinnnnnnn
dayler dayler
Jasminla
Samsonn
maşallahDün akşam 150 sayfa okumuşum
Benim kitap biraz kolay okunan tarzda olduğu için ben de fark edemedim o kadar okuduğumu. Bir baktım 300 sayfaya gelmişimmaşallah
bende 60 70 sayfa okurum diye başladım 40 sayfada pes ettim, azıcık hastayım uyudum hemencecik
Teşekkür ederim canım, ne okuyordun sen ?Benim kitap biraz kolay okunan tarzda olduğu için ben de fark edemedim o kadar okuduğumu. Bir baktım 300 sayfaya gelmişim
Geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?