Aynen çok sıcak bir hikaye akııpp gidiyorKitap hüzünlü ama güzel akıyor. O kadar yorucu kitap okuyunca ilaç gibi geldi
Katilamiyorum yazmak istemiştim aslında. Eşim evde oluyo, küçüğün tam uyku vakti onu besleyip uyutuyorum. Elime telefonu alıp oturamiyorum çocuklar uyumadanNeden katılmıyorsun
Hmm o zaman ben ona hiç baslamayayim en iyisi. Daha körlük bile bitmedi küçüğüm diş çıkarıyor. Beyaz diş yarım kalmıştı. Bu ay onu bitireyim, okumaya vakit bulursam tabidaha başlayacak olanlar var. Yine bir haftayı bulur yani
2 kitap mı calci bu 3. Var mıAynen çok sıcak bir hikaye akııpp gidiyor
Acele etme ortak okumalar katılırsan katılırsın. Böyle okudukça okuma şevkin de kırılır. Allah sabır versinHmm o zaman ben ona hiç baslamayayim en iyisi. Daha körlük bile bitmedi küçüğüm diş çıkarıyor. Beyaz diş yarım kalmıştı. Bu ay onu bitireyim, okumaya vakit bulursam tabi
İlk kitabı Üç Kız Kardeş2 kitap mı calci bu 3. Var mı
Teşekkür ederimAcele etme ortak okumalar katılırsan katılırsın. Böyle okudukça okuma şevkin de kırılır. Allah sabır versin
Alttaki yıktı beni
Canlı canlı görünce beni de bir yıkmadı değilAlttaki yıktı beni
Ama o 3 kitap olacakCanlı canlı görünce beni de bir yıkmadı değil
Bu nedir yaaaww
Büyüksün başkanAma o 3 kitap olacak
Anna Karenina ve Oğuz Atay okuyanlarBu nedir yaaaww
Büyüksün başkan
Topik ikiye bölünür iç savaş çıkar yapma böyle şeylerAnna Karenina ve Oğuz Atay okuyanlar
Tamamdır canım serenadla kırlangıç çığlığı bitince kalbimin can mayasını okuyacağımİlk kitabı Üç Kız Kardeş
ikinci Kalbimin Can Mayası bunlar sadece.
Ama Unutursun ve Bir Cihanda Nefes devam olmadığı halde bağlantılı yerleri var diyorlardı. Onları okumadım mesela
Keyifli okumalar tatlı kurt
Ben onu gördüğümden beri pisa kulesi gibiyimAlttaki yıktı beni
Teşekkür ederim canımTamamdır canım serenadla kırlangıç çığlığı bitince kalbimin can mayasını okuyacağım
Keyifli okumalar tatlı kurt
Ben onu gördüğümden beri pisa kulesi gibiyim
Ben masal okuyorum bazen günde bazen iki gün arayla haftada bir bir film ekledim birde şiir olsun. Elimde şiir kitabı yok Ahmed Arif dışında. Ama ilk fırsatta edineceğim. Allahım çok sosyalim maşallah banaHarika oluuur
Ben de o niyetle başlmıştım aslında her gün bir öykü bir şiir mutlaka okurum diye ama uygulama tıs
teşellür ederimAfiyet olsun, keyifli okumalar
Valla bugün 4 mevsim yaşadık, dolu, firtina, güneş, ruzgar, yağmur. Ben de anlamadim aydi mi aymadi mi
Günaydın mı gerçekten ?
@_Reyyan
@H M
@samdan
@Less-is-More
@Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
dayler dayler
@Samsonn
Oh keyifli okumalar
Masal olark hangi kitaptan okuyorsunuz?Ben masal okuyorum bazen günde bazen iki gün arayla haftada bir bir film ekledim birde şiir olsun. Elimde şiir kitabı yok Ahmed Arif dışında. Ama ilk fırsatta edineceğim. Allahım çok sosyalim maşallah bana
teşellür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?