Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
daha başlayacak olanlar var. Yine bir haftayı bulur yani
Hmm o zaman ben ona hiç baslamayayim en iyisi. Daha körlük bile bitmedi küçüğüm diş çıkarıyor. Beyaz diş yarım kalmıştı. Bu ay onu bitireyim, okumaya vakit bulursam tabi

Hmm o zaman ben ona hiç baslamayayim en iyisi. Daha körlük bile bitmedi küçüğüm diş çıkarıyor. Beyaz diş yarım kalmıştı. Bu ay onu bitireyim, okumaya vakit bulursam tabi
Acele etme ortak okumalar katılırsan katılırsın. Böyle okudukça okuma şevkin de kırılır. Allah sabır versin

2 kitap mı calci bu 3. Var mı
İlk kitabı Üç Kız Kardeş
ikinci Kalbimin Can Mayası bunlar sadece.
Ama Unutursun ve Bir Cihanda Nefes devam olmadığı halde bağlantılı yerleri var diyorlardı. Onları okumadım mesela

Acele etme ortak okumalar katılırsan katılırsın. Böyle okudukça okuma şevkin de kırılır. Allah sabır versin
Teşekkür ederim ortak okumalar hoşuma gidiyor Denk geldikçe katılmaya çalıştim ama bı süre ara vericem önce elimdekileri okuyup bitireyim şöyle yavaş yavaş sindire sindire . Seneye güzel başladım bakalım böyle devam edebilirsem hedefimi geçerim

İlk kitabı Üç Kız Kardeş
ikinci Kalbimin Can Mayası bunlar sadece.
Ama Unutursun ve Bir Cihanda Nefes devam olmadığı halde bağlantılı yerleri var diyorlardı. Onları okumadım mesela
Tamamdır canım serenadla kırlangıç çığlığı bitince kalbimin can mayasını okuyacağım
Keyifli okumalar tatlı kurt
Alttaki yıktı beni
Ben onu gördüğümden beri pisa kulesi gibiyim

Harika oluuur
Ben de o niyetle başlmıştım aslında her gün bir öykü bir şiir mutlaka okurum diye ama uygulama tıs
Ben masal okuyorum bazen günde bazen iki gün arayla haftada bir bir film ekledim birde şiir olsun. Elimde şiir kitabı yok Ahmed Arif dışında. Ama ilk fırsatta edineceğim. Allahım çok sosyalim maşallah bana
Afiyet olsun, keyifli okumalar
teşellür ederim

Oh keyifli okumalar
Masal olark hangi kitaptan okuyorsunuz?
Çocukla bu kadar olur anca sosyallik de neymiş şu pandemide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…