Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineBana aymadı valla dünden beri hastayım fena üşütmüşüm
gerçek gerçekO oğuz ataylar gerçek mi
Oku bakalım okunacak gibiyde bizde okuyalımgerçek gerçekŞu 100 sayfalığı okuyayım bari, ayın yazarını okumuş olma adına
Seri kitap almayı seviyorum canım. 2 taneyi önceden almıştım. Böylece tamamlamış oldum.Oku bakalım okunacak gibiyde bizde okuyalımama iyi cesaret etmişsin ben kitapçıda yolumu çeviriyorum
Keyifle oku canımSeri kitap almayı seviyorum canım. 2 taneyi önceden almıştım. Böylece tamamlamış oldum.
Uçurtma Avcısı'nı okumayan kaldı mı? @isabel okuduktan sonra bir akşam onu da konuşalım mı?
Yaa ne güzelKitaplarım geldiiiiiEki Görüntüle 2768796
Neden katılmıyorsunBen okumadım. Ne zaman konuşulur? Gerçi onlara da katılmıyorum ama sonradan okuyorum sıcağı sıcağına
daha başlayacak olanlar var. Yine bir haftayı bulur yaniBen okumadım. Ne zaman konuşulur? Gerçi onlara da katılmıyorum ama sonradan okuyorum sıcağı sıcağına
Kafamda bir tuhaflık anlaşılması kolay bazen sıkıcı olsada ben sevmiştim. 6 yıl önce okumuşum. Veba şu an elimde 100. Sayfalardayım iyi gidiyor.Saat sabahın 5'ine geliyor ve ilk günaydını ben yazayım diyorum şimdiden. Haftamız bol okumalı, güzel geçsin inşallahAzmettim Doğu'nun Limanları kitabını bitirdim zaten sayfa sayısı 180 civarlarındaydı, şimdi de okumayı düşündüğüm iki kitap var; Dava zaten banko onu şıklara koymuyorum, Orhan Pamuk Kafamda Bir Tuhaflık ve Albert Camus Veba arasından hangisini önerirsiniz?
Kafamda Bir Tuhaflık da çok beyin yakan bir kitap, öyle ki fazla karakter olduğu için yazarımız kitabın başında resmen kim kimdir diye soy ağacı vermiş.Veba'yı da merak ediyorum aslında ama çok çok kararsız kaldım.
Not:Natsume Çapraz okuma diye diye aynı anda 6 kitap okuyacağım galiba, yoksa ben aç gözlü müyüm?
Kafamda bir tuhaflık anlaşılması kolay bazen sıkıcı olsada ben sevmiştim. 6 yıl önce okumuşum. Veba şu an elimde 100. Sayfalardayım iyi gidiyor.
Çok geçmiş olsun canım
Çok çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Sağolun kızlarÇok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Neler örüyorsun merak ettim benimde arada örüyorum bişler çanta gibiİyi günler her kese. Ben de çok seviyorum kitap okumayı. Demir ökçe okumasına katılırım herhalde. Şuan da ayın 16. kitabı olan John Fowles Büyücü okuyorum. Örgü hobime de geri döndüğüm için okumam aksayacaktır, bura beni motive eder.
Hoş bulduk. :) Evet, seneye baya iyi başladım. Ama aralarında 100-150 sayfa olan kitaplar da var. :) tüm gün evde oluyorum, kendimi kitablara veriyordum. Artık örgüye de zaman ayıracağım, sayı bayağı azalır )
kesinlikle bana uyar. Olduğum en güzel kitaplardan biri ahh sohrabUçurtma Avcısı'nı okumayan kaldı mı? @isabel okuduktan sonra bir akşam onu da konuşalım mı?
Bende her gün bir masal okuyorum masal terapi ile başladım baya iyi geliyor.Başucu kitabı gibi her günn bir şiir okumak çok güzel olur aslında
Ben okudumKızlar iclal aydının üç kız katdeş romanını okumuş muydunuz bilmiyorum şu an okuyorum bende. Bilmeden kalbimin can mayasına başlamıştım ben cuma günü annem önce üç kız kardeşi oku dedi bende cumartesi akşm başladım üç kız kardeşe. Anlatım çok doğal ve yalın kesinlikle yormuyor. Okumayanlara öneririm yaklaşık 70 sayfam kaldı bitince kitabı yorumlarım. Ara vermek dinlenmek isteyenler için zihin yormayan ama tatlı bir keyif bırakan bir kitap
Afiyet olsun, keyifli okumalarEki Görüntüle 2768910 Kızım babasıyla dışarı çıktı ev dandiniama bi kahve üç beş satır okumak pahabiçilemez
Başucu kitabı gibi her günn bir şiir okumak çok güzel olur aslında
Harika oluuurBende her gün bir masal okuyorum masal terapi ile başladım baya iyi geliyor.
Kitap hüzünlü ama güzel akıyor. O kadar yorucu kitap okuyunca ilaç gibi geldiBen okudumsonu kitap kadar hüzünlü değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?