Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydin herkese ❤
Ben hala Son Cüret'i okuyorum canim. Sanirim ayin son kitabi olur. Az kaldi bitmesine ama su siralar cok firsatim olmuyor. Bugün de doktora gideceğim, okuyamam sanirim
Önemli bir şey yoktur inşallah. Çocuklar nasıl oldu ?

Cocuklar iyiler canim, cok sagol. Ben kendim kbbye gidecegim. Ne kadar dikkat etsem de kroniklesmis bir sinüzit belasiyla ugrasiyorum. Bakalim doktor bir care bulacak mi?
Çok geçmiş olsun canım benim

Cocuklar iyiler canim, cok sagol. Ben kendim kbbye gidecegim. Ne kadar dikkat etsem de kroniklesmis bir sinüzit belasiyla ugrasiyorum. Bakalim doktor bir care bulacak mi?
Aynı dertten muzdarip biri olarak çok geçmiş olsun diyorum

Günaydın Deli Tarla'yı okuyorum şuan
Günaydın, ben şah Sultan i okuyorum, ya da okuyamıyorum,son bir haftayı geçti hiç elime alamadım, işyerinde yeni program kullanmaya başladık son hafta çok yoğun geçti, bugün bir kaç sayfa okudum, güzel bir kitap ilgimi çekti,okucam inşaallah

Beynine Format At ı okuyorum, önyargılı olmak istemiyorum ama yazar bana fazla egoist geldi tamam çok başarılı olabilir, canlı yayında dünyada bir ilke imza atarak fobi geçirme denemesini başarıyla tamamlamış falan ama bunu hani bir defa yazması yeterli mesela kitaba bence durup durup söylemiş miydin bak ben fobi geçirme denemesini başardım demek gibi olmuş ya da devamlı piyasadaki diğer kişisel gelişim kitaplarını bi aşağılama havası. Bilemiyorum Altan

Gözümde canlanan ; En çok ben biliyorum en çok beni okuyacaksınız

Belki gerçekten de en çok o biliyordur. İlber Ortaylı gibi
Bak kitaptan bir kesit sunuyorum. Cümleye evet diye başlama sebebi de daha bir paragraf önce falan aynısını yine söylemiş olması bu arada

Anlatabiliyor muyum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…