Ben hep ordan alıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım bu zamana kadar. Çok hızlı yolluyorlar zatenKizlar ya kitapyurdu kk ile alisveris icin guvenlimidir ?tedbiren kapida odeme isteyecektim ama ilk alisveristen sonra kapida odeme oluyormus (ne alakaysa)
aaa okumadın mı daha. Burda ortak okuma yaptılar onu kesinlikle okumalısınSürekli elim gidiyor başlamadan bırakıyorum bu kitabı. Önerir misin? Sürükleyici mi?
Geçmiş olsun bende de aynı durum var
bende daha önce alışveriş yaptım sorun olmadı, güvenlidir diye düşünüyorum.Kizlar ya kitapyurdu kk ile alisveris icin guvenlimidir ?tedbiren kapida odeme isteyecektim ama ilk alisveristen sonra kapida odeme oluyormus (ne alakaysa)
yıllardır oradan alışveriş yapıyprum. Hiç sıkıntı olmadı canım. Sanal kart imkanın varsa öyle de alabilirsinKizlar ya kitapyurdu kk ile alisveris icin guvenlimidir ?tedbiren kapida odeme isteyecektim ama ilk alisveristen sonra kapida odeme oluyormus (ne alakaysa)
Tamam canım çok sağ olBen çok beğendim. Bazen sıkabiliyor ama genel olarak akıcı
Yaa öyle miaaa okumadın mı daha. Burda ortak okuma yaptılar onu kesinlikle okumalısın
Benim burun tıkanıklığım yok, geniz akintim var. Odaklanma sorunu yasiyorum. En önemlisi tat ve koku degisimi yasiyorum. Her sey cok kotu kokmaya basliyor. Hicbir seyden tat alamiyorum gecene kadar.Çookk..
Hep aynı ilaçlar aynı şeyler, bende lanet bir geniz akıntısı da var hafifletmek için antibiyotik, parol, Aferin.. bu sefer geçecek telkinleri..
Bu kez bende de garip bir şey oldu 2,3 aydır burnum kesintisiz tüm gün tıkalı günde 4,5 kere sprey sıkmak zorunda kalıyorum
Hep geçer dolmuştur pandemi bitsin giderim dedim ama olmuyor, haftaya perşembe günü randevum var benimde.
Sinüzitte burun eti büyümesi falan oluyormuş acayip korkuyla randevu günümü bekliyorum
Bence severek okuyacaksınTamam canım çok sağ ol
Yaa öyle mibilmem bazı yerlerde çok sıkıcı yazmışlar da cesaret edemedim
Okuduk canim neden elin gitmiyor güzel kitab yani okadar kötü değilSürekli elim gidiyor başlamadan bırakıyorum bu kitabı. Önerir misin? Sürükleyici mi?
Geçmiş olsun bende de aynı durum var
Hepsi bende de mevcut. Rahatça derin derin nefes alamamak çoook zor. Doktora gittim radyofrekans yöntemi ile burun etlerimi küçülttürebileceğimi söyledi. Çok kolay ve acısız bir yöntemmiş. Korkmayın çok geçmiş olsunÇookk..
Hep aynı ilaçlar aynı şeyler, bende lanet bir geniz akıntısı da var hafifletmek için antibiyotik, parol, Aferin.. bu sefer geçecek telkinleri..
Bu kez bende de garip bir şey oldu 2,3 aydır burnum kesintisiz tüm gün tıkalı günde 4,5 kere sprey sıkmak zorunda kalıyorum
Hep geçer dolmuştur pandemi bitsin giderim dedim ama olmuyor, haftaya perşembe günü randevum var benimde.
Sinüzitte burun eti büyümesi falan oluyormuş acayip korkuyla randevu günümü bekliyorum
aa ben çok keyif almıştım Bülbülü öldürmek okurkenTamam canım çok sağ ol
Yaa öyle mibilmem bazı yerlerde çok sıkıcı yazmışlar da cesaret edemedim
çok iyi anlıyorum yaşam kalitesini %100 etkiliyor resmenBenim burun tıkanıklığım yok, geniz akintim var. Odaklanma sorunu yasiyorum. En önemlisi tat ve koku degisimi yasiyorum. Her sey cok kotu kokmaya basliyor. Hicbir seyden tat alamiyorum gecene kadar.
Köpek gibi büyütülmüş çocuk
Kimler neler okuyor bakalım
@samdan
@_Gulnihal_
Less-is-More
@_Reyyan
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Night owl
@succulentaski
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
eylulcmre
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
@Natsume
@dgdln
MelodiminEsi
@Limonsuzzcay nerdesin?
@benkahvecanavari
T Tamam
@dayler dayler
@Jasminla
@Samsonn
Neredesin senKöpek gibi büyütülmüş çocuk
Kitabımı biraz okumuştum sonra anne evinde unutmuştum devam ediyorm su an
Ay calci unutuyorum ya :/Neredesin sen
Ya PDF okurken hoşuma gitmedi kitab güzel akıyor ama yani uygulamadaki gibi zevk almıyorum yoksa kitab iyiSerenad okumak için gaz mı istiyorsun
İlerledikçe nefesimi tutacak kadar heyecanlanmıştım. Keşke unutsam da tekrar okusam öyle güzel bir kitapSerenad'da nasıl gidiyor az gaz verin ya olmamı
Yaaa çok teşekkür ederim içime su serptinizHepsi bende de mevcut. Rahatça derin derin nefes alamamak çoook zor. Doktora gittim radyofrekans yöntemi ile burun etlerimi küçülttürebileceğimi söyledi. Çok kolay ve acısız bir yöntemmiş. Korkmayın çok geçmiş olsun
Etiket yapıyorum unutma diye yaaaaaaAy calci unutuyorum ya :/
İçeriği değil de alsaydım bu kitabı keşke daha zevkle okurdum eminim.İlerledikçe nefesimi tutacak kadar heyecanlanmıştım. Keşke unutsam da tekrar okusam öyle güzel bir kitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?