Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar ya kitapyurdu kk ile alisveris icin guvenlimidir ?tedbiren kapida odeme isteyecektim ama ilk alisveristen sonra kapida odeme oluyormus (ne alakaysa)
bende daha önce alışveriş yaptım sorun olmadı, güvenlidir diye düşünüyorum.

Kizlar ya kitapyurdu kk ile alisveris icin guvenlimidir ?tedbiren kapida odeme isteyecektim ama ilk alisveristen sonra kapida odeme oluyormus (ne alakaysa)
yıllardır oradan alışveriş yapıyprum. Hiç sıkıntı olmadı canım. Sanal kart imkanın varsa öyle de alabilirsin

Benim burun tıkanıklığım yok, geniz akintim var. Odaklanma sorunu yasiyorum. En önemlisi tat ve koku degisimi yasiyorum. Her sey cok kotu kokmaya basliyor. Hicbir seyden tat alamiyorum gecene kadar.

Hepsi bende de mevcut. Rahatça derin derin nefes alamamak çoook zor. Doktora gittim radyofrekans yöntemi ile burun etlerimi küçülttürebileceğimi söyledi. Çok kolay ve acısız bir yöntemmiş. Korkmayın çok geçmiş olsun

Tamam canım çok sağ ol

Yaa öyle mi bilmem bazı yerlerde çok sıkıcı yazmışlar da cesaret edemedim
aa ben çok keyif almıştım Bülbülü öldürmek okurken
kesinlikle tavsiye ederim
Benim burun tıkanıklığım yok, geniz akintim var. Odaklanma sorunu yasiyorum. En önemlisi tat ve koku degisimi yasiyorum. Her sey cok kotu kokmaya basliyor. Hicbir seyden tat alamiyorum gecene kadar.
çok iyi anlıyorum yaşam kalitesini %100 etkiliyor resmen

Yaaa çok teşekkür ederim içime su serptiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…