Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın. Bülbülü Öldürmek bitmek üzere.
Sürekli elim gidiyor başlamadan bırakıyorum bu kitabı. Önerir misin? Sürükleyici mi?
Cocuklar iyiler canim, cok sagol. Ben kendim kbbye gidecegim. Ne kadar dikkat etsem de kroniklesmis bir sinüzit belasiyla ugrasiyorum. Bakalim doktor bir care bulacak mi?
Geçmiş olsun bende de aynı durum var

Cok teşekkür ederim. Hic doktora gittin mi bunun icin?

Çookk..
Hep aynı ilaçlar aynı şeyler, bende lanet bir geniz akıntısı da var hafifletmek için antibiyotik, parol, Aferin.. bu sefer geçecek telkinleri..
Bu kez bende de garip bir şey oldu 2,3 aydır burnum kesintisiz tüm gün tıkalı günde 4,5 kere sprey sıkmak zorunda kalıyorum
Hep geçer dolmuştur pandemi bitsin giderim dedim ama olmuyor, haftaya perşembe günü randevum var benimde.
Sinüzitte burun eti büyümesi falan oluyormuş acayip korkuyla randevu günümü bekliyorum

Kizlar ya kitapyurdu kk ile alisveris icin guvenlimidir ?tedbiren kapida odeme isteyecektim ama ilk alisveristen sonra kapida odeme oluyormus (ne alakaysa)
BKM ekspres daha uygun ve uygulama üzerinden kargo ödemesi yok. Üstelik kapıda ödeme de var. Kargoyu PTT seçme ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…