- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Bak kitaptan bir kesit sunuyorum. Cümleye evet diye başlama sebebi de daha bir paragraf önce falan aynısını yine söylemiş olması bu arada
Eki Görüntüle 2770377
Anlatabiliyor muyum
Sana da geçti dimi o his yani bırak okuyunca ben takdir edeyim seni dimi daha ilk sayfalardan bu ne yaniHe babam he
Yazara teşekkür etmek istersen ıban numarasını alabilirsinBak kitaptan bir kesit sunuyorum. Cümleye evet diye başlama sebebi de daha bir paragraf önce falan aynısını yine söylemiş olması bu arada
Eki Görüntüle 2770377
Anlatabiliyor muyum
Aynen ilk kitabı mı acaba ?Sana da geçti dimi o his yani bırak okuyunca ben takdir edeyim seni dimi daha ilk sayfalardan bu ne yani
Yazarın tipi de bi görsen zaten hiç güven vermedi banaYazara teşekkür etmek istersen ıban numarasını alabilirsin
Çok kurulma yine de oku bence. bak böyle narsistler de varmış dersinYazarın tipi de bi görsen zaten hiç güven vermedi bana
Yoo ilk kitabı Yıka Beynini imiş onu da bi satır arasına sıkıştırdığı için istemesen de biliyorsun yaniAynen ilk kitabı mı acaba ?
Bi forum sitesinde İsveç diyetini detaylı anlatan adam sayfanın en altına bi alışveriş sitesindeki favori Listesini eklemiştiYazara teşekkür etmek istersen ıban numarasını alabilirsin
Dur bakalım yine okuycam aynen, diyorum ya bakarsınız format atmış olurum beynime yeniden tanışırız hepinizleÇok kurulma yine de oku bence. bak böyle narsistler de varmış dersin
Yazarın tipi de bi görsen zaten hiç güven vermedi bana
At hırsızıYoo ilk kitabı Yıka Beynini imiş onu da bi satır arasına sıkıştırdığı için istemesen de biliyorsun yani
Selammm
Kimler neler okuyor bakalım
@samdan
@_Gulnihal_
@Less-is-More
@_Reyyan
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
eylulcmre
@isabel
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
@Natsume
@dgdln
MelodiminEsi
@Limonsuzzcay nerdesin?
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@Samsonn
Sürekli elim gidiyor başlamadan bırakıyorum bu kitabı. Önerir misin? Sürükleyici mi?Günaydın. Bülbülü Öldürmek bitmek üzere.
Geçmiş olsun bende de aynı durum varCocuklar iyiler canim, cok sagol. Ben kendim kbbye gidecegim. Ne kadar dikkat etsem de kroniklesmis bir sinüzit belasiyla ugrasiyorum. Bakalim doktor bir care bulacak mi?
Diyor ki o kitabı da almalısın mutlaka. Subiminal mesajlarla dolu kitapYoo ilk kitabı Yıka Beynini imiş onu da bi satır arasına sıkıştırdığı için istemesen de biliyorsun yani
oyyy yazar gibi olurmuşsun sende. Ortalıkta Erol Büyükburç gibi gezermişsinDur bakalım yine okuycam aynen, diyorum ya bakarsınız format atmış olurum beynime yeniden tanışırız hepinizle
Cok teşekkür ederim. Hic doktora gittin mi bunun icin?
BKM ekspres daha uygun ve uygulama üzerinden kargo ödemesi yok. Üstelik kapıda ödeme de var. Kargoyu PTT seçme amaKizlar ya kitapyurdu kk ile alisveris icin guvenlimidir ?tedbiren kapida odeme isteyecektim ama ilk alisveristen sonra kapida odeme oluyormus (ne alakaysa)
Ay bu ptt kargoBKM ekspres daha uygun ve uygulama üzerinden kargo ödemesi yok. Üstelik kapıda ödeme de var. Kargoyu PTT seçme ama
Ben çok beğendim. Bazen sıkabiliyor ama genel olarak akıcıSürekli elim gidiyor başlamadan bırakıyorum bu kitabı. Önerir misin? Sürükleyici mi?
Geçmiş olsun bende de aynı durum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?