Vurdu vurduFazla gurur ... vurur
bence kendini kandırdı yazarak başarılı olacağını düşünerek Ya çok komik değil mi paranın sesini bile duyunca anında zengin havalarına yatması
En son kaldığı evdeki muamele çok acıydı bir insan için. Bence gururunun bittiği yer orasıydı
Aç bir insanın yemeyeceği şeyleri yedi. Yani ekmek neyine yetmiyordu be adamVurdu vurdu
belki sürekli yazsaydı olabilirdi ama dediğin gibi parayı görünce hemen yoksulluğunu unutuyordu aç kalınca tekrar para bulmak için çabalamaya başlıyordu hiç anlam veremedim buna
o evde zaten neden kaldı bilmiyorum evde değil pansiyon gibiydi galiba paraya sahip olduğu gibi orayı tuttu, sonra kovulmaktan beter oldu defalarca.
mesela eline para geçince hemen biftek yemesi de beni şaşırttı idareli kullanmak yerine, enteresandı.
Odun ve kumaş falan yedi. ama ben en çok o kadar süre aç kalabilmesine şaşırdım 5 gün falan insan nasıl aç yaşar.Aç bir insanın yemeyeceği şeyleri yedi. Yani ekmek neyine yetmiyordu be adam
boşuna parasız değilmiş bu adam.
Ben de bir yere bağlanacak ya talihi dönecek ya bitecek tamamen diyordum ama çok sıradan bitti. Aslında olması gerektiği gibi bitti düşününce. Ne yapması gerektiğini farkedip harekete geçtiOdun ve kumaş falan yedi. ama ben en çok o kadar süre aç kalabilmesine şaşırdım 5 gün falan insan nasıl aç yaşar.
Biraz kendi etti kendi buldu gibi, çok zor durumda kaldı üzüldüm. ama yine de daha çarpıcı bir hikaye bekliyordum ne yalan söyleyeyim.
Bende hep birisi görecek halini bir işe alacak yardım edecek yada yazdığı tutacak ünlü bir yazar olacak falan hep bir atak bekledim ama yok.Ben de bir yere bağlanacak ya talihi dönecek ya bitecek tamamen diyordum ama çok sıradan bitti. Aslında olması gerektiği gibi bitti düşününce. Ne yapması gerektiğini farkedip harekete geçti
DNA kodunda çalışmak yok o adamınBende hep birisi görecek halini bir işe alacak yardım edecek yada yazdığı tutacak ünlü bir yazar olacak falan hep bir atak bekledim ama yok.
Dedim herhalde finali vurucu olacak ama oda gayet sıradandı.
Kaptanla konuşurken bile düşüncesi tamamen çalışmak olmadı bence bir ışık görünce orada olabilmek için ısrar etti, yine o anlık tavırlarından biriydi.
Kirpinin Zarafeti'ni mart ayında okuyacağım ben deBu gün sipariş verdiklerim, ne diyorsunuz?
Buddenbrooklar da en az 3 kitap ederUsta ve Margarita da kalın. Kirpinin Zarafeti kitabından başlarım diye düşünüyorum.
Buddenbrooklar
Kirpinin Zarafeti
Usta ve Margarita
Kamelyalı Kadın
Kirpinin Zarafeti'ni mart ayında okuyacağım ben de
Bende katılırım sana inşallah o zamanKirpinin Zarafeti'ni mart ayında okuyacağım ben de
2 ay önce çok kötüydü. kitaplarım 1 ayda geldi. Şimdi bir yenilenme olmuş sanırım. Logosu da değişmiş. Gönderim olarak bana 4 günde geldi kitaplarımBen BKM Kitaptan sipariş verdim bu arada. Ne kadar sürede geliyor bilen biri var mı? Memnun kaldınız mı? Sipariş gecikmesiyle ilgili çok yorum yapılmış Twitter'dan o yüzden sordum.
Oblomov var ama Şubat'ta ortak okuma var ondan başka kitaba sıra gelmezKizlar elinde oblomov kitabi olup da okumayi dusunen var mi.subat ayinin ilk haftasi okuyalim mi beraber
2 ay önce çok kötüydü. kitaplarım 1 ayda geldi. Şimdi bir yenilenme olmuş sanırım. Logosu da değişmiş. Gönderim olarak bana 4 günde geldi kitaplarım
3 günde geldi gayet temiz ve iyi şekildeBen BKM Kitaptan sipariş verdim bu arada. Ne kadar sürede geliyor bilen biri var mı? Memnun kaldınız mı? Sipariş gecikmesiyle ilgili çok yorum yapılmış Twitter'dan o yüzden sordum.
Fareler ve İnsanlar'ı an itibariyle bitirdim.. Ortaokuldaki okumam ve şu anki okumam arasında dağlar kadar fark var.. Tekrar okumama ve kitaptaki metaforları alt mesajları algılamama vesile olan Ferfecir Kitap Kulübü'ne çok teşekkür ediyorumMerhaba herkeseOcak ayı ortak okumasını not almıştım ama yoğunluktan okumaya fırsat bulamadım bi türlü.. Fareler ve İnsanları ortaokuldayken okumuştum ama şu anki bakış açımla tekrar okumak çok güzel olacak Umarım bugün içinde bitirebilirim
Calci eline sopayı almadan bence doğru tercihi yapmalısınBırak o kumandayı elinden
gururundan asla ödün vermemesini bir yere kadar anlarım ama gereksiz yerlerde gurursuz davranması kendisiyle çelişiyordu e bu da onu deli yapıyordu
ilk başta yapması gereken şeyi kitabın sonunda yapıyor iş bulmak
Kirpinin Zarafeti başlarda zor gelmişti bana anlamıyordum okuduğumuBu gün sipariş verdiklerim, ne diyorsunuz?
Buddenbrooklar da en az 3 kitap ederUsta ve Margarita da kalın. Kirpinin Zarafeti kitabından başlarım diye düşünüyorum.
Buddenbrooklar
Kirpinin Zarafeti
Usta ve Margarita
Kamelyalı Kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?