Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vurdu vurdu
belki sürekli yazsaydı olabilirdi ama dediğin gibi parayı görünce hemen yoksulluğunu unutuyordu aç kalınca tekrar para bulmak için çabalamaya başlıyordu hiç anlam veremedim buna
o evde zaten neden kaldı bilmiyorum evde değil pansiyon gibiydi galiba paraya sahip olduğu gibi orayı tuttu, sonra kovulmaktan beter oldu defalarca.
mesela eline para geçince hemen biftek yemesi de beni şaşırttı idareli kullanmak yerine, enteresandı.

Aç bir insanın yemeyeceği şeyleri yedi. Yani ekmek neyine yetmiyordu be adam
boşuna parasız değilmiş bu adam.

Aç bir insanın yemeyeceği şeyleri yedi. Yani ekmek neyine yetmiyordu be adam
boşuna parasız değilmiş bu adam.
Odun ve kumaş falan yedi. ama ben en çok o kadar süre aç kalabilmesine şaşırdım 5 gün falan insan nasıl aç yaşar.
Biraz kendi etti kendi buldu gibi, çok zor durumda kaldı üzüldüm. ama yine de daha çarpıcı bir hikaye bekliyordum ne yalan söyleyeyim.

Ben de bir yere bağlanacak ya talihi dönecek ya bitecek tamamen diyordum ama çok sıradan bitti. Aslında olması gerektiği gibi bitti düşününce. Ne yapması gerektiğini farkedip harekete geçti

Ben de bir yere bağlanacak ya talihi dönecek ya bitecek tamamen diyordum ama çok sıradan bitti. Aslında olması gerektiği gibi bitti düşününce. Ne yapması gerektiğini farkedip harekete geçti
Bende hep birisi görecek halini bir işe alacak yardım edecek yada yazdığı tutacak ünlü bir yazar olacak falan hep bir atak bekledim ama yok.
Dedim herhalde finali vurucu olacak ama oda gayet sıradandı.
Kaptanla konuşurken bile düşüncesi tamamen çalışmak olmadı bence bir ışık görünce orada olabilmek için ısrar etti, yine o anlık tavırlarından biriydi.

DNA kodunda çalışmak yok o adamın

Kirpinin Zarafeti'ni mart ayında okuyacağım ben de

Kirpinin Zarafeti'ni mart ayında okuyacağım ben de

Beğenen de var beğenmeyen de, sanırım biraz felsefik olduğu için olabilir. Ama ben Sophie'nin Dünyası kitabı tadında olduğunu düşünüyorum. Belki beğeniriz ve konuşacak çok şey çıkar.

Ben BKM Kitaptan sipariş verdim bu arada. Ne kadar sürede geliyor bilen biri var mı? Memnun kaldınız mı? Sipariş gecikmesiyle ilgili çok yorum yapılmış Twitter'dan o yüzden sordum.
2 ay önce çok kötüydü. kitaplarım 1 ayda geldi. Şimdi bir yenilenme olmuş sanırım. Logosu da değişmiş. Gönderim olarak bana 4 günde geldi kitaplarım

2 ay önce çok kötüydü. kitaplarım 1 ayda geldi. Şimdi bir yenilenme olmuş sanırım. Logosu da değişmiş. Gönderim olarak bana 4 günde geldi kitaplarım

İnşallah korktuğum gibi olmaz. Gerçi sonunda yine sıkıntısız elime geçecekse bir ayda da gelse önemli değil, o süre içerisinde elimdekileri bitiririm diye düşündüm de. Cevap için çok teşekkür ederim.

Oblomov var ama Şubat'ta ortak okuma var ondan başka kitaba sıra gelmez
Kitapligimda duruyor ve her gun okumak icin sabirsizlaniyorum ama burda beraber okusak daha keyifli olur. Mart ta okuyalimmi o zmn C Calcifer

Fareler ve İnsanlar'ı an itibariyle bitirdim.. Ortaokuldaki okumam ve şu anki okumam arasında dağlar kadar fark var.. Tekrar okumama ve kitaptaki metaforları alt mesajları algılamama vesile olan Ferfecir Kitap Kulübü'ne çok teşekkür ediyorum Umarım şubat ayı okumasına da katılabilirim

Bırak o kumandayı elinden
Calci eline sopayı almadan bence doğru tercihi yapmalısın
Calci eline sopayı almadan bence doğru tercihi yapmalısın

Kirpinin Zarafeti başlarda zor gelmişti bana anlamıyordum okuduğumu ama sonra çok sevdim ilerledikçe. Edebiyat, sanat, felsefe içeriyor bir hayli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…