Himmm ooo meselee alsın seni beraber gidinBenim sorunum şu eşim marttan beri evden çalışıyor. Göbeğimiz bir bağlandı nefes aldırmıyor tek başıma
Ayyy o Yusuf'u ben İnce Memed gibi gözümde büyüttüm kitaba başlarken, bi forsunu da görmedik. Karısının yozlaşmasını farketmemesini de aklım almadı yani inanılmaz. Yusuf'a söylene söylene kitabı bitirdim.
Hep öyle ayrılmıyor dibimden ikiz gibi dolaşıyoruzHimmm ooo meselee alsın seni beraber gidin
Tamam canım benim
Ben 4-5 gün izin verdim kuzu kendime yarın yeni kitabıma baslayacagım inşallahSen nabtin? Ben yine kacirdimmi okuyormusun birşey canisi
İyi yapmışsın sen birakmassin tamamen zatenBen 4-5 gün izin verdim kuzu kendime yarın yeni kitabıma baslayacagım inşallah
Elbettekiİyi yapmışsın sen birakmassin tamamen zaten
Açlığa rağmen libido tavan adamdaAçlık - Knut Hamsun bitti
evet bir kaç yerde sapıtıyorAçlığa rağmen libido tavan adamda
Boş heves peşinde koşuyordu. 3 kuruş kazanınca hemen bir tarafı kalkıyor sanki dünyanın en zengin adamı gibi davranıyordu. Hem fakir hem de gururluevet bir kaç yerde sapıtıyor
bazı yerleri anlamsız geldi
Bırak o kumandayı elindenMerhabalar, ben hala Korkuyu Beklerken’deyim. Güzel aslında okuyabiliyorum ama dizi izlemek daha kolayıma geliyor
Calci eline sopayı almadan bence doğru tercihi yapmalısınMerhabalar, ben hala Korkuyu Beklerken’deyim. Güzel aslında okuyabiliyorum ama dizi izlemek daha kolayıma geliyor
gururundan asla ödün vermemesini bir yere kadar anlarım ama gereksiz yerlerde gurursuz davranması kendisiyle çelişiyordu e bu da onu deli yapıyorduBoş heves peşinde koşuyordu. 3 kuruş kazanınca hemen bir tarafı kalkıyor sanki dünyanın en zengin adamı gibi davranıyordu. Hem fakir hem de gururlu
Fazla gurur ... vururCalci eline sopayı almadan bence doğru tercihi yapmalısın
gururundan asla ödün vermemesini bir yere kadar anlarım ama gereksiz yerlerde gurursuz davranması kendisiyle çelişiyordu e bu da onu deli yapıyordu
ilk başta yapması gereken şeyi kitabın sonunda yapıyor iş bulmak
... ne calciFazla gurur ... vurur
bence kendini kandırdı yazarak başarılı olacağını düşünerek Ya çok komik değil mi paranın sesini bile duyunca anında zengin havalarına yatması
En son kaldığı evdeki muamele çok acıydı bir insan için. Bence gururunun bittiği yer orasıydı
g.t... ne calcianlam dusuk oldu boyle
özelden resmi ile atarım bak.ahahaho son noktayı sormucam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?