Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
oliver twist i elimden bırakamadım ve dün bitirdim. topikte konuşma günü gelsin istiyorum bir an önce. türk filmi gibiydi

aylar öncesinden yarım kalan, adınla çağır beni isimli bir kitabım vardı. onun devamını okudum ama çok benlik bir kitap değilmiş. sorun lgbt içerikli olması değil de daha çok üsluptu sanırım.

Sabah can sıkıntısından oturup toplam sayfa sayısını falan hesapladım, tam hesaplıyorum yine kitapla geliyorsun civciv anneciği

Sabah can sıkıntısından oturup toplam sayfa sayısını falan hesapladım, tam hesaplıyorum yine kitapla geliyorsun civciv anneciği
Çok iyi okuyor maşallah bir civciv annesi
Şöyle topluca bi nazar edelim dermişim şaka şaka. Çok hoş valla.
Keyifli okumalar herkeseee

kitaptan okumaya başladım ama bugün birkaç işim vardı. onları hallederken de youtubedan sesli kitap olarak dinledim.
Sesli kitap konusunda açıkçası kararsızım. Okuma ile dinlemenin aynı olduğunu düşünmüyorum. Bir de düelloda iken karşındakine haksızlık olacağınız düşünüyorum

Bu silgidense olabilir

Yok ya normal beyaz silgi üstüne ismimi de yazmışım karşıdan diyorsun ki o benimdi, ben de diyorum hayır benim bak ismim bile var ,bu sefer de diyorsun hem almışsın hem adını yazmışsın .Diyorum calci bir silgi için niye öyle şeyler yapayım ben cimri miyim Allahaşkına beni tanımıyor musun

uzun zamandır okuyamayınca başladığım kitaplar da akınca iyi okudum bu ay evet. darısı diğer ayların başına
Çok iyi okuyor maşallah bir civciv annesi
Şöyle topluca bi nazar edelim dermişim şaka şaka. Çok hoş valla.
Keyifli okumalar herkeseee
aman ağzınızdan yel alsın. sayfa yüzü görmediğim zamanlar oluyordu
Sesli kitap konusunda açıkçası kararsızım. Okuma ile dinlemenin aynı olduğunu düşünmüyorum. Bir de düelloda iken karşındakine haksızlık olacağınız düşünüyorum
dilerdeniz dinlediğim sayfa sayısını dilerseniz de kitabı tamamen çıkartabilirsiniz toplam sayfa sayımdan hiç sorun değil. adaletsizlik olsun diye yapmadım dinlemek için müsaittim dinledim hepsi bu

Benim yazıp yazmamamla alakası yok bunun. Bu konuyu daha önce de konuşmuştuk. Okumak ile dinlemek farklı. Beni biliyorsun bu konuları kişilerin kendi kararına bırakıyorum.
Adaletsizlik olsun diye yaptın demedim zaten

Tamam tamam silgiler benden

Silgime el koymuşsun işte

ARALIK
1- Leyla’nın Evi - Zülfü Livaneli / 286
2- İmkansızın Şarkısı - Haruki Murakami / 348
3- Peter Pan - J. M. Barrie / 185
4- Küçük Kara Balık - Samed Behrengi / 20
Küçük Kara Balık 60 sayfaydı resimleriyle o yüzden 20 yazdım başkanım C Calcifer hatta yazmasam mı diye düşündüm de yaklaşık 20 sayfasıyla bende bıraktığı etki çok büyüktü diye bildirim yaptım

Sen nasıl uygun gördüysen canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…