- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
Hayırdır inşallah
Yok silgi kavgası yapıyorduk benim silgime o benim silgim diyordu
Sabah can sıkıntısından oturup toplam sayfa sayısını falan hesapladım, tam hesaplıyorum yine kitapla geliyorsun civciv anneciğiARALIK AYI OKUMALARIM
1.Otomatik Portakal - Anthony Burgess (172 syf)
2.Ateş ve Kan - George R. R. Martin (736)
3.Rüzgarın Şarkısını Dinle - Haruki Murakami (168 syf)
4. Miras - Vigdis Hjorth (309 syf)
5. Algernon'a Çiçekler - Daniel Keyes (325 syf)
6. Oliver Twist - Charles Dickens (576 syf)
7. Adınla Çağır Beni - Andre Aciman (249-60=189 syf)
Yok silgi kavgası yapıyorduk benim silgime o benim silgim diyordu
Çok iyi okuyor maşallahSabah can sıkıntısından oturup toplam sayfa sayısını falan hesapladım, tam hesaplıyorum yine kitapla geliyorsun civciv anneciği
Sesli kitap konusunda açıkçası kararsızım. Okuma ile dinlemenin aynı olduğunu düşünmüyorum. Bir de düelloda iken karşındakine haksızlık olacağınız düşünüyorumkitaptan okumaya başladım ama bugün birkaç işim vardı. onları hallederken de youtubedan sesli kitap olarak dinledim.
istemsiz dilime geliyor 'pika pika'Bu silgidense olabilir
Ocaktan sonra girsen kabulC Capanin Gururu Teyom ın rüyasına gireceğim kabusu olacağım
Yok ya normal beyaz silgi üstüne ismimi de yazmışım karşıdan diyorsun ki o benimdi, ben de diyorum hayır benim bak ismim bile var ,bu sefer de diyorsun hem almışsın hem adını yazmışsın .Diyorum calci bir silgi için niye öyle şeyler yapayım ben cimri miyim Allahaşkına beni tanımıyor musunBu silgidense olabilir
uzun zamandır okuyamayınca başladığım kitaplar da akınca iyi okudum bu ay evet. darısı diğer ayların başınaSabah can sıkıntısından oturup toplam sayfa sayısını falan hesapladım, tam hesaplıyorum yine kitapla geliyorsun civciv anneciği
aman ağzınızdan yel alsın. sayfa yüzü görmediğim zamanlar oluyorduÇok iyi okuyor maşallahbir civciv annesi
Şöyle topluca bi nazar edelim dermişimşaka şaka. Çok hoş valla.
Keyifli okumalar herkeseee
dilerdeniz dinlediğim sayfa sayısını dilerseniz de kitabı tamamen çıkartabilirsiniz toplam sayfa sayımdan hiç sorun değil. adaletsizlik olsun diye yapmadım dinlemek için müsaittim dinledim hepsi buSesli kitap konusunda açıkçası kararsızım. Okuma ile dinlemenin aynı olduğunu düşünmüyorum. Bir de düelloda iken karşındakine haksızlık olacağınız düşünüyorum
Randevu sistemi ile çalışmıyorumOcaktan sonra girsen kabulşimdi hiç uygun değil
Benim yazıp yazmamamla alakası yok bunun. Bu konuyu daha önce de konuşmuştuk. Okumak ile dinlemek farklı. Beni biliyorsun bu konuları kişilerin kendi kararına bırakıyorum.uzun zamandır okuyamayınca başladığım kitaplar da akınca iyi okudum bu ay evet. darısı diğer ayların başına
aman ağzınızdan yel alsın. sayfa yüzü görmediğim zamanlar oluyordu
dilerdeniz dinlediğim sayfa sayısını dilerseniz de kitabı tamamen çıkartabilirsiniz toplam sayfa sayımdan hiç sorun değil. adaletsizlik olsun diye yapmadım dinlemek için müsaittim dinledim hepsi bu
Tamam tamam silgiler bendenYok ya normal beyaz silgi üstüne ismimi de yazmışım karşıdan diyorsun ki o benimdi, ben de diyorum hayır benim bak ismim bile var ,bu sefer de diyorsun hem almışsın hem adını yazmışsın .Diyorum calci bir silgi için niye öyle şeyler yapayım ben cimri miyim Allahaşkına beni tanımıyor musun
Silgime el koymuşsun işteYok ya normal beyaz silgi üstüne ismimi de yazmışım karşıdan diyorsun ki o benimdi, ben de diyorum hayır benim bak ismim bile var ,bu sefer de diyorsun hem almışsın hem adını yazmışsın .Diyorum calci bir silgi için niye öyle şeyler yapayım ben cimri miyim Allahaşkına beni tanımıyor musun
Küçük Kara Balık 60 sayfaydı resimleriyle o yüzden 20 yazdım başkanım C Calcifer hatta yazmasam mı diye düşündüm de yaklaşık 20 sayfasıyla bende bıraktığı etki çok büyüktü diye bildirim yaptımARALIK1- Leyla’nın Evi - Zülfü Livaneli / 286
2- İmkansızın Şarkısı - Haruki Murakami / 348
3- Peter Pan - J. M. Barrie / 185
4- Küçük Kara Balık - Samed Behrengi / 20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?