Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C Calcifer sesli kitap dinlemek ve kitabi okumak ayni sayilmamali bence,dinleyen arkadaslarima saygi duyuyorum, dinleyerek cok sayida kitap bitirebiliriz ama okumak farkli bir eylem
Bu konu üzerinde o zaman konuşalım. Herkes fikirlerini söylesin. Çünkü böyle sanki bir kişiye söylüyormuş gibi oluyorum ama kişi göstermiyorum. Mesela 50 sayfa altı kitapları da bildirim yapılmayacağına beraber karar vermiştik.
Sesli kitap hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar

Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino

Susan ve Poyraz isimleri aklımda ama evli olup olmadıklarını hatırlayamadım canım. Sorunu ilk okuduğumda aklıma gelen sanki terk edilince annesi kendi soyadını verdi. Okuyunca ortaya çıkarsa bana da haber ver merak ettim

Okumak ile dinlemek tabi ki bir tutulamaz ,bana göre

Dinlemek ısteyen tabiki dinleyebilir ama ay sonunda biten kitaplarin sayfa sayisindan dinlenen kisimlar çıkarılabilir diye düşünüyorum

Ben de bir olamayacağını ve aynı sayılmaması gerektiğini düşünenlerdenim.

Kitap okumak belirli bir zaman ve sabır gerektiren bir iş dinlemenin aynı olduğunu düşünmüyorum bu yüzden de aynı tutamam.Okuyan arkadaşlarıma saygı duyuyorum ama yazılmamalı listeye.Vakit ayırıp okuyanlara haksızlık.
Hele ki meydana okuma yaparken kabul edilebilir olduğunu da düşünmüyorum.

İş yaparken, iki çorba kaynatırken bile kulaklıkla 1 kitap bitirilebiliyor baktığım sürelere göre. Bir vakit ayırıp oturup okumakla eşdeğer olmayacağı için ben de aynı olmayacağını düşünüyorum.

Aa hayırlı olsun canım
Ben de bu hafta evdekiler ile uğraşmaktan fazla okuyamadım .Hafta sonu artık okurum biraz rahat diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim
Hastaydınız nasıl oldunuz canım ?
Ben şu an Sahnenin Dışındakileri okuyorum ağır ilerlediği için uzun süre devam ederim ona. Bugun Kate Chopin Uyanış ‘a başladım bir de

Benim fikrimce, aynı şey değil. Aynı hazzı vermiyor hiç yeltenmedim buraya gelmeden önce de. Dinleyene saygı duyarım. Bildirim kısmı da benim için fark etmez sayıdan çok aldığımız haz, edindiğimiz bilgi benim için aslolan. Haksızlık görene de saygı duyarım.

Biraz daha iyiyiz canım ,sağol
Ben de Mücella’yı okuyorum hala .Bu akşam bitirirsem hafta sonuna aklımda bir kitap var ,kütüphaneden ona bakacağım ben de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…