Bugün home office çalışıyorum. Öğle arası molamı kitap okuyarak değerlendireceğim Dün gece başladım. Çok küçük puntoyla yazılmış ve sayfa sayısı 842. Az bi tırstım. Çok merak ediyordum, övülen bir kitap. Umarım beklentimi karşılar. Bu arada hepinizde bilimkurgu kitapları görünce mutlu oldum. Sadece ben okuyorum sanıyordum
Polisiye değil ama okurken çok zevk aldığım kitaplardan bazıları gösteri peygamberi, görünmez canavarlar, dövüş kulübü. Kafam dağılsın, okurken yorulmayayım, zaman zaman gülümsetsin diyorsanız tercih edebilirsiniz. Momo'yu okumadım ama bu kitaplar size anlamsız gelir mi diye düşündüm
Polisiye değil ama okurken çok zevk aldığım kitaplardan bazıları gösteri peygamberi, görünmez canavarlar, dövüş kulübü. Kafam dağılsın, okurken yorulmayayım, zaman zaman gülümsetsin diyorsanız tercih edebilirsiniz. Momo'yu okumadım ama bu kitaplar size anlamsız gelir mi diye düşündüm
Dün bir sayfa açıp okuyamadım. 2 yaş sendromlu bebişle bol ağlamalı tripli yerlerde yatmalı mis gibi bir gün geçirdim. Akşam 9 da bebişi uyuturken uyuyakalmışım beşikte bu akşamdan ümitliyim
Hayvanları sevdiğin için Beyaz Diş, Siyah İnci tavsiyemdir. ama okurken kulaklarımı çok çınlatma
Onun haricinde;
Son Ada - Zülfü Livaneli
Dövüş Kulübü
Miras - Vigdis Hjorth
Sessiz Hasta
Badem Ağacı
Işığın o Kör Edici yokluğu
Gizli bahçe
Uğultulu Tepeler
Kumru İle Kumru