1- Leyla’nın Evi - Zülfü Livaneli / 286
2- İmkansızın Şarkısı - Haruki Murakami / 348
3- Peter Pan - J. M. Barrie / 185
4- Küçük Kara Balık - Samed Behrengi / 20
5- Bab-ı Esrar - Ahmet Ümit / 392
6- Babalar ve Oğullar - İvan Sergeyeviç Turgenyev / 252
Ooo bitirmişsin bile Ben uygulamadan geceler okuyorum genelde aslında elimdeki kitap bitmişken geceye kalmadan bitireyim Oliver’i gece de İnsanlığımı Yitirirken’e giriş yaparım her an Oliver bildirimiyle gelebilirim
Oliver in sayfa sayisini kac yazim baskanim uygulamadan okudugum icin bilemedim, internette de 576 ve 547 sayfa olarak yaziyor farkli yani. 547 gibi sanki cunku resimler vardi kitapta CCalcifer
Oliver in sayfa sayisini kac yazim baskanim uygulamadan okudugum icin bilemedim, internette de 576 ve 547 sayfa olarak yaziyor farkli yani. 547 gibi sanki cunku resimler vardi kitapta CCalcifer
BonusCCapanin Gururu Teyom
ne alemdesiniz
Ben tek kitabi bitirebilirsem sükür diyecegim.
Tasinma + hastalik derken cok az uyudum. Bugun izne cikiyorum 5gunluk ilk iki gun icin planlarim var. O tek kitab biter mi bu durumda
Bu arada geçen Algernon'a Çiçekler kitabını demiştin kaptan var sanıyordum ama kitaplarımın içinde bulamadım. Tekrar aldım. Aldığımı hatırlıyorum ama nerden çıkacak bakalım Hediye ederim olmadı
Bu arada geçen Algernon'a Çiçekler kitabını demiştin kaptan var sanıyordum ama kitaplarımın içinde bulamadım. Tekrar aldım. Aldığımı hatırlıyorum ama nerden çıkacak bakalım Hediye ederim olmadı
BonusCCapanin Gururu Teyom
ne alemdesiniz
Ben tek kitabi bitirebilirsem sükür diyecegim.
Tasinma + hastalik derken cok az uyudum. Bugun izne cikiyorum 5gunluk ilk iki gun icin planlarim var. O tek kitab biter mi bu durumda