Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beyaz dis, siyah inci, son ada, ugultulu tepeleri okumustum zaten, geri kalana bakiyorum bebeyim sagol

Dün bir sayfa açıp okuyamadım. 2 yaş sendromlu bebişle bol ağlamalı tripli yerlerde yatmalı mis gibi bir gün geçirdim. Akşam 9 da bebişi uyuturken uyuyakalmışım beşikte bu akşamdan ümitliyim

Levaiz gruptan ayrıldı....

C Calcifer kitap alma büyüsü yapmış hepimize

Calci tüy dikti
Bende de oluyor, yeni gelenlere ayrı bir heves olunca sanki eskiler arkamdan ağlıyormuş gibi, "bize de zamanında böyle hevesliydin noldu şimdi" diyor gibi

Tam olarak böyle hissediyorum sonra dönüp kendime kızıyorum artık almayacağım deyip 1 hafta geçmiyor yine alıyorum böyle bir kısır döngü içindeyim
Günaydın. Gün aymıyor efenim. Kızım gece 1-4 nöbeti tutturdu bize. Çocuk yapmayınız ben ettim siz etmeyiniz dermişim
İkiciye cesaret edemeyen benden sana bol enerji diliyorum cnm

Hafta sonu çok tatlı bir kadınla ( Eleadora ) İş Bankası Yayınevine gittik. İnanır mısın bir tane bile kitap almadım. Pahalı olduğundan değil alacak kitap bulamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…