Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınn Karaca Mağarası'na lisede gezi düzenlemiştik hey gidi heyy
Yeni yılı bekliyorum başlamak için

Günaydın herkese,Monte Crısto Kontu 2

Günaydın. Sürü'ye devam ediyorum. 103 sayfa okudum. Olaylar Kanada, Peru ve Norveç gibi farklı yerlerde geçiyor. Dolayısıyla çok fazla ve farklı dillerde özel isimler var. Bunun yanı sıra denizaltı canlılarından bahsettiği için çokça Latince tür isimleri de var. Sesli okumayı sevdiğim için yeni başladığımda telaffuzu epey zorladı, e bu da okumayı biraz bölüyor. Bu nedenle " elimden bırakamıyorum, insanı içine çekiyor, çok sürükleyici" gibi yorumları abartılı bulmuştum. Okumaya devam ettikçe alıştım ve onca işimin arasında mola verip okumak için bahaneler yarattığıma göre beni de içine çekmiş yarım saat çalışıp bir saat mola veriyorum okyanusların derinliğini düşündükçe kalp çarpıntılarım dışında keyifli ilerliyor

Gunaaaydin

En alt rafta duruyor ve şu an ben de rahatsız oldum kendisinden

Anlık kafam Aklımda olan bi seriydi ama artık değil
Okuyacaksan ben sana okuman gereken sıralamayı söylerim. Yazarın yazdığı sırayla okuma yeter
Günaydın

Dün akşam Dura Mater bitti. Oliver’a başlamayı düşünüyorum akşam. Yetişirse bu aya yetişmezse ocak ayına yazarım

En alt rafta duruyor ve şu an ben de rahatsız oldum kendisinden

Anlık kafam Aklımda olan bi seriydi ama artık değil

Ay yok bence gözden çıkarma seriyi. Ben iki kitabını okudum gerçekten iyi. Listende olsun mutlaka

Nasıl Dura Mater ? hızlı ilerliyor mu. Ben yeni başladım

Hızlı ilerliyor evet bende sorun şu oldu 2. Kitap biter bitmez başladım o yüzden ilk 150 sayfa zorladı beni.

Dün eve geç gittim o yüzden fazla okuyamadım. 50 sayfa ancak okumuşumdur. yıl sonuna bitecek inşallah

Günaydın 1984 okuyorum bitireceğim sene bitmeden inşallah.

Günaydın.
Bitirebilirsem yılın son kitabını okuyorum. Körlük- Jose Saramago.

Günaydın
Rüzgarın adını okumaya çalışıyorum. Çok fırsatım olmuyor okumaya o yüzden ilerlemiyor. Az az okuyunca hikayenin içine de giremiyorum. Bu yıl bitmez ocağa inşallah

Okuyacaksan ben sana okuman gereken sıralamayı söylerim. Yazarın yazdığı sırayla okuma yeter

Ay yok bence gözden çıkarma seriyi. Ben iki kitabını okudum gerçekten iyi. Listende olsun mutlaka
O zaman şöyle yapıyoruz canlarım ; Life light okuma sırasını söylüyor C Calcifer de özel kütüphanem olarak bu sırayla bana ödünç veriyor kitapları Şimdi baktım da oldukça pahalı kendileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…