Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güne böyle başlamayı seviyorum
İstanbul kitapçısı Karaköy'den

Eki Görüntüle 3184848
fiyatları nasıl
karamazov kardeşleri çok sevmiştim inşallah siz de seversiniz

Heskese selamlar.
Bu sene bu sayfaya girerek çok güzel okuma alışkanlığı edindim gibi. İnşallah yeni yılda da böyle gider
2022’nin son gününde hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Herkese sağlık, mutluluk, huzur, bol kazançlar diliyorum ve seneye görüşürüz diyorum

Ben kitaplara ulasabildigim takdirde hepsine katilcam

Gelin gelin erzurum erzurumluktan cikti. Ocaga gircez kar yok hala
Abim Tekman ın çimenözü köyünde tek öğretmen idi yıllar yıllar önce babamın vefatında haber bile verememiştik.

Köyde ulaşım yoktu. Çok nadir konuşma fırsatı bulurduk. Tabi o zaman ben daha bir ergendim.

kasım ayında kar fırtınasından okul tatil olduğu için ve ben buna yolda yakalandığım için fakülteye gidemediğimi biliyorum

fiyatları nasıl

karamazov kardeşleri çok sevmiştim inşallah siz de seversiniz
Ben çok sevemediğim için aylardır sürünüp duruyor bir ara ikili eşleştirmelerle gaza gelip yarısına kadar okudum, sonra arkadaş beni yarı yolda bıraktı ben de kitabı

Benin 6-7 yılım geçti Erzurum'da. Ekimde başlardı kar. Güneşli havada kar yağdığını ilk defa erzurumda gördüm şimdi azıcık soğuk olsun hemen hasta oluyorum üşüyorum, orda nasıl yaşamışım kendime hayret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…