Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı akşamlar

Bugün benim doğum günüm
Herkese huzurlu mutlu yıl dilerim. İnşallah gönlünüzdeki hayırlı isteklerin gerçekleştiği bir sene olur herkes için
Nice mutlu yıllara, hem yeni yaşınız hem de yeni sene size mutluluk getirsin

K Kitapkontesi E Etkili Eleman Erzurum'da kar mı yok? Ankara'ya bir hevesle geldim kar vardır diye geldiğimden beri 1-2 gün anca yağdı. Bari Erzurum'da görürüm demiştim orada yoksa kurban olayım biri beni valisine sıkıştırsın İsveç'e falan gideyim

Hayırlı akşamlar

Bugün benim doğum günüm
Herkese huzurlu mutlu yıl dilerim. İnşallah gönlünüzdeki hayırlı isteklerin gerçekleştiği bir sene olur herkes için
Nice guzel yaşların olsun

Ben merkezde oturuyorum kar yok hala burda,bugun baya bahar gunesi vardi ama yine de soguk

Hayırlı akşamlar

Bugün benim doğum günüm
Mutlu seneler canım Bir gün daha beklesen bir yaş küçük olacakmışsın he

Aaa ben de Ankaradayım kar yağmadı bulunduğum yere bu yıl 1984 romanını bitiririm dedim ama yarısına yeni geldim. Yeni yılda da devam umarım bu yıl hedeflerimizin üstünde kitap okuruz Hepimiz için sağlıklı huzurlu bereketli ve umutlarımızın coştuğu bir yıl diliyorum sevgili okuma arkadaşlarım

Daha iki hafta önce ankaradaydım urfadan sıcaktı, iyi yine 1-2 gün yağmış ben zaten artık kar görmek istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…