Nice mutlu yıllara, hem yeni yaşınız hem de yeni sene size mutluluk getirsinHayırlı akşamlar
Bugün benim doğum günüm
Herkese huzurlu mutlu yıl dilerim. İnşallah gönlünüzdeki hayırlı isteklerin gerçekleştiği bir sene olur herkes için
Tam mevsiminde doğmuşsunuz mademHayırlı akşamlar
Bugün benim doğum günüm
Herkese huzurlu mutlu yıl dilerim. İnşallah gönlünüzdeki hayırlı isteklerin gerçekleştiği bir sene olur herkes için
Nice guzel yaşların olsunHayırlı akşamlar
Bugün benim doğum günüm
Ben merkezde oturuyorum kar yok hala burda,bugun baya bahar gunesi vardi ama yine de sogukK Kitapkontesi E Etkili Eleman Erzurum'da kar mı yok? Ankara'ya bir hevesle geldim kar vardır diye geldiğimden beri 1-2 gün anca yağdı. Bari Erzurum'da görürüm demiştim orada yoksa kurban olayım biri beni valisine sıkıştırsın İsveç'e falan gideyim
Benimki de bir umuttu, 2023'e girmeden kötü haberleri gelmeye başladıBen merkezde oturuyorum kar yok hala burda,bugun baya bahar gunesi vardi ama yine de soguk
Mutlu seneler canımHayırlı akşamlar
Bugün benim doğum günüm
Palandöken iş görmez mi?Benimki de bir umuttu, 2023'e girmeden kötü haberleri gelmeye başladı
Görür görür, geçen sabah kırağı vardı ona bile sevindimPalandöken iş görmez mi?
Mutlu yıllar canım benimHayırlı akşamlar
Bugün benim doğum günüm
Aaa ben de Ankaradayım kar yağmadı bulunduğum yereK Kitapkontesi E Etkili Eleman Erzurum'da kar mı yok? Ankara'ya bir hevesle geldim kar vardır diye geldiğimden beri 1-2 gün anca yağdı. Bari Erzurum'da görürüm demiştim orada yoksa kurban olayım biri beni valisine sıkıştırsın İsveç'e falan gideyim
Geçen sene 1-2 gün gördüm bu sene daha karın k'si yokAaa ben de Ankaradayım kar yağmadı bulunduğum yere
Kar küreme arabaları var etrafta. Bugün yarın yağar heraldeGeçen sene 1-2 gün gördüm bu sene daha karın k'si
Daha iki hafta önce ankaradaydım urfadan sıcaktı, iyi yine 1-2 gün yağmışK Kitapkontesi E Etkili Eleman Erzurum'da kar mı yok? Ankara'ya bir hevesle geldim kar vardır diye geldiğimden beri 1-2 gün anca yağdı. Bari Erzurum'da görürüm demiştim orada yoksa kurban olayım biri beni valisine sıkıştırsın İsveç'e falan gideyim
Orda kar var sanırım, kayak merkezindePalandöken iş görmez mi?
Ben merkezde değilim gitmedim bu yıl ama vardır illakiOrda kar var sanırım, kayak merkezinde
İyi akşamlar herkese ,mutlu sağlıklı bereketli bir yıl olsun herkes içinEki Görüntüle 3184844
Yılın son gününden herkese Günaydınlar
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
@Levaiz
@Teyocan
@UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
@Natsume
Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@bir civciv annesi
O Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
@MrsDelfino
E Etkili Eleman
pylz
@Gelincik78
@A R Y A
@mavi guldunya
MelodiminEsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?