Nice mutlu yıllara, hem yeni yaşınız hem de yeni sene size mutluluk getirsin
Nice guzel yaşların olsun
Çok teşekkür ederim canım kitapsever arkadaşlarımmmMutlu yıllar canım benim
Gel gel bekleriz kar yok ama 6. Kışım burda ilk defa böyle diyebilirimEki Görüntüle 3184925
Benim ocak listem bu, Yaban Diyarlarda Yabancı'ya ufaktan başladım. Birkaç günlüğüne İstanbul ve sonra da Erzurum'a gitme planım var o yüzden belki yetişmeyebilir ama ha gayret
Ortak Okumada Mai ve Siyah, İstanbul İstanbul ve Kirpinin Zarafeti kalmış gelince yaz ayları gevşemese gönül yaylarım daha verimli bir yıl olabilirmiş hepimiz için daha verimli bir yıl dileğiyle mutlu yıllar2022
1- Çocuklar İçin Beş Sevgi Dili
2-Nietzsche Ağladığında
3-Beyaz Zambaklar Ülkesinde
4-Oz Büyücüsü
5-Kayıp Tanrılar Ülkesi
6-Oblomov
7-Böyle Buyurdu Zerdüşt
8- Momo
9- Veronika Ölmek İstiyor
10- Germinal
11- Çavdar Tarlasında Çocuklar
12- Venedik’te Ölüm
13- Sefiller 1-2
14- Nar Ağacı
15- Siddhartha
16- Dune
17-Fedailerin Kalesi Alamut
18-Martı
19-Kekeme Çocuklar Korosu
20-Kopyalanmış Adam
21-İçimdeki Müzik
22-Korkma İyi Bir Annesin
23-Aylak Adam
24-Gülün Adı
25-Balıkçı ve Oğlu
26-Bütün Beyinli Çocuk
27-Badem Ağacı
28-Zaman Makinesi
29-Goriot Baba
30- Kör Baykuş
31- İmkansızın Şarkısı
32- Peter Pan
33- Leyla’nın Evi
34- Küçük Kara Balık
35- Bab-ı Esrar
36- Oliver Twist
37- Babalar ve Oğullar
38- Uzun Hikaye
39-Dünyayı Sırtında Taşıyan Balık
40-insanlığımı Yitirirken
41- Sınırın Güney’inde Güneşin Batısında
Nice mutlu yıllara canım, sağlıklı mutlu bir ömür dilerim ailenle birlikteÇok teşekkür ederim canım kitapsever arkadaşlarımmm
Bu adam beni her seferinde çok güldürüyor ya
Nice yaşlara... Her şey gönlünüzce olsunHayırlı akşamlar
Bugün benim doğum günüm
Herkese huzurlu mutlu yıl dilerim. İnşallah gönlünüzdeki hayırlı isteklerin gerçekleştiği bir sene olur herkes için
Şeytani bir zekanın insanların manevi duygularını sömürerek neler yapabileceğini gösteren hızlı ilerleyen kitaptı sonu bağlanamamış, sonuçsuz kalmış gibi hissettim ama gerçek öykü ile de bağdaştırmak için öyle olması gerekiyordu belki deU UcanSupurge Fedailerin Kalesi Alamut'u nasıl buldun canım?
Bana eşim hediye almıştı, sıkıcı bir kitap olacağını düşünmüştüm ama bitirene kadar kolay kolay elimden bırakamadım. Dediğin gibi sonu muallakta kalmış gibiydi. Bu tarz kitapları çok seviyorum ben, okumadıysan Semerkan'ı öneririmŞeytani bir zekanın insanların manevi duygularını sömürerek neler yapabileceğini gösteren hızlı ilerleyen kitaptı sonu bağlanamamış, sonuçsuz kalmış gibi hissettim ama gerçek öykü ile de bağdaştırmak için öyle olması gerekiyordu belki de
Yazarı Vladimir Bartol olan kitap mıydı o? Eğer oysa, o şeytani zeka beni çok büyülemişti.Şeytani bir zekanın insanların manevi duygularını sömürerek neler yapabileceğini gösteren hızlı ilerleyen kitaptı sonu bağlanamamış, sonuçsuz kalmış gibi hissettim ama gerçek öykü ile de bağdaştırmak için öyle olması gerekiyordu belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?