Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2022

1- Çocuklar İçin Beş Sevgi Dili

2-Nietzsche Ağladığında

3-Beyaz Zambaklar Ülkesinde

4-Oz Büyücüsü

5-Kayıp Tanrılar Ülkesi

6-Oblomov

7-Böyle Buyurdu Zerdüşt

8- Momo

9- Veronika Ölmek İstiyor

10- Germinal

11- Çavdar Tarlasında Çocuklar

12- Venedik’te Ölüm

13- Sefiller 1-2

14- Nar Ağacı

15- Siddhartha

16- Dune

17-Fedailerin Kalesi Alamut

18-Martı

19-Kekeme Çocuklar Korosu

20-Kopyalanmış Adam

21-İçimdeki Müzik

22-Korkma İyi Bir Annesin

23-Aylak Adam

24-Gülün Adı

25-Balıkçı ve Oğlu

26-Bütün Beyinli Çocuk

27-Badem Ağacı

28-Zaman Makinesi

29-Goriot Baba

30- Kör Baykuş

31- İmkansızın Şarkısı

32- Peter Pan

33- Leyla’nın Evi

34- Küçük Kara Balık

35- Bab-ı Esrar

36- Oliver Twist

37- Babalar ve Oğullar

38- Uzun Hikaye

39-Dünyayı Sırtında Taşıyan Balık

40-insanlığımı Yitirirken

41- Sınırın Güney’inde Güneşin Batısında

Ortak Okumada Mai ve Siyah, İstanbul İstanbul ve Kirpinin Zarafeti kalmış gelince yaz ayları gevşemese gönül yaylarım daha verimli bir yıl olabilirmiş hepimiz için daha verimli bir yıl dileğiyle mutlu yıllar

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-01-08-53-04-958_com.google.android.apps.photos.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 43
Hayırlı akşamlar

Bugün benim doğum günüm
Herkese huzurlu mutlu yıl dilerim. İnşallah gönlünüzdeki hayırlı isteklerin gerçekleştiği bir sene olur herkes için
Nice yaşlara... Her şey gönlünüzce olsun
Sizin doğum tarihi gerçektir muhakkak. Bizim kuşağın ve hatta öncesinin çoğunun doğum tarihi nüfusa 1 Ocak olarak kaydedildiğinden, memleketin büyük çoğunluğu Oğlak burcu görünüyor anketlerde.
Gerçek 1 Ocak doğumluları da yeri gelmişken kutluyorum.
Günaydın yeni sene, yeni kitaplar, yeni umutlar.
Yenilikler ne güzel.

U UcanSupurge Fedailerin Kalesi Alamut'u nasıl buldun canım?
Şeytani bir zekanın insanların manevi duygularını sömürerek neler yapabileceğini gösteren hızlı ilerleyen kitaptı sonu bağlanamamış, sonuçsuz kalmış gibi hissettim ama gerçek öykü ile de bağdaştırmak için öyle olması gerekiyordu belki de

Bana eşim hediye almıştı, sıkıcı bir kitap olacağını düşünmüştüm ama bitirene kadar kolay kolay elimden bırakamadım. Dediğin gibi sonu muallakta kalmış gibiydi. Bu tarz kitapları çok seviyorum ben, okumadıysan Semerkan'ı öneririm

Yazarı Vladimir Bartol olan kitap mıydı o? Eğer oysa, o şeytani zeka beni çok büyülemişti.
Çok keyifle okumuştum. Evde olsaydı yeniden okuyacak kadar beğenmiştim. Niyeyse Hasan Sabbah ile Ömer Hayyam'ın dostluğu, Arsen Lüpen ve Sherlock Holmes dostluğunu anımsattı bana

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…