Ben de 3 Ocak ile halis muhlis bir Oğlak kadınıyımTeşekkür ederim canımm güzel kadınlar
Mavi Mucize evet doğru benim tarih annem sabah erken ezan vakti doğdun akşamı yılbaşıydı diyor. Oğlak burcunun özellikleri nerdeyse hepsi bünyemde o yönden de tescilliyim
ne aldın ne aldınSizce ben yeni yılın ilk günü 15 tane kitap almış mıyımdır
Doğum günün kutlu olsun canımTeşekkür ederim canımm güzel kadınlar
Mavi Mucize evet doğru benim tarih annem sabah erken ezan vakti doğdun akşamı yılbaşıydı diyor. Oğlak burcunun özellikleri nerdeyse hepsi bünyemde o yönden de tescilliyim
Ben senden korkutma bastım gaza bu ayNasıl bir fark atmaktır buezildim, ezildim aha böyle kaldım rovansini alırım ama şaka bir yana tebrikler arkadaşım çok verimli bir ay olmuş
Herkes gider Mersin'e ben giderim tersine durumum bu ay ortaya çıkarak beni sonlara atmış. Ama mazeretim vaaarrr... (Harbiden asabiyim bu aralar)
İndirim mi var yoksaSizce ben yeni yılın ilk günü 15 tane kitap almış mıyımdır
24 sayfa ile beni geçmişsinARALIK1- Leyla’nın Evi - Zülfü Livaneli / 286
2- İmkansızın Şarkısı - Haruki Murakami / 348
3- Peter Pan - J. M. Barrie / 185
4- Küçük Kara Balık - Dünyayı Sırtında Taşıyan Balık / Samed Behrengi - Özgür Balpınar / (20 + 175) / 195
5- Bab-ı Esrar - Ahmet Ümit / 392
6- Babalar ve Oğullar - İvan Sergeyeviç Turgenyev / 252
7- Oliver Twist - Charles Dickens / 576
8- Uzun Hikaye - Mustafa Kutlu / 114
9- İnsanlığımı Yitirirken - Osamu Dazai / 128
10- Sınırın Güneyinde Güneşin Batısında - Haruki Murakami / 187
Toplam: 10 Kitap 2663 Sayfa
st hermine şövalyeleri bitmemiş kitap dendiği için vazgeçmiştim almaktan
Bu ay degil de baska bir ay yine kapisalim
Amazon üyeliğim esnasında buna benzer bir sepetim vardı, sonra hala evine ziyarete gidip orada bir servet buldum. Butik bir kütüphane hizmeti. Bir süre beni Amazon'dan kurtarır.
Taşınma, yatılı misafir, hayırlı olsun ziyaretleri derken hiç okuyamadımBen senden korkutma bastım gaza bu ayhatta 10 gün okuyamadım. Dedim bari yenileceğim fark yemeyeyim
iş bankası yayınlarındaki 2 cilt tam basım değil miÜç silahşörler in orjinali beş kitap
Değilmişiş bankası yayınlarındaki 2 cilt tam basım değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?