Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C Calcifer bu sene yeni kurallar eklenecek mi topiğe?

Sınıfta tam da öğretmen unutmuşken "öööretmenimmm ödev vardı" diyen o öğrenci gibi oldum

Evet canım. İlk sayfaya ekleyeceğim genel olarak etiket ile duyuracağım

Ablamın dolabından aşırmıştım. Sonra ablam görünce kızmıştı bir daha bana sormadan etmeden alma kitaplardan diye

Günaydın başkan.
Çok imreniyorum bazen yedi uyuyanlara. Bu yaşıma geldim, hâlâ uykum var.
Bazen, ölsem de uykumu alsam diyorum:)))

Nasılsınız diyeyim sizin nezdinizde tüm hemcinslerime...
Mutlu sabahlar.

Günaydın başkan.

Mutlu sabahlar.

İşe gitmesem ben de erken uyanmam Gerçi oğlum saat 7.30 da ayakta. O varken uyumak ne mümkün

Saadettin Teksoy zamanında haberimiz olmuştu bu mağaradan. Aklıma direkt o geldi
Günaydın herkese

Gunaydin baskanim benim okudugum kitap sayısını 42 yazabilirsin.bu sene hatim yapmıştım orda okudugum cuzleri de eklemistik.ama ben not tuttugum defterime hatmimi dahil etmedim,sen de buraya o sekilde sadece okudugum kitaplarin sayisini 42 olarak kaydet istersen

Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıllar

Günaydın

Benim ki doğru canım

Günaydın

Buket Uzunerin Uyumsuz Defne Kaman serisini okumuş muydunuz? Son kitap Ateş çıkmış
Kumral Ada Mavi Tuna
Uzun Beyaz Bulut Gelibolu
İki Yeşil Su Samuru

bunları okumuştum ben. Kalemini sevdiğim yazarlardan biri

Günaydın başkan.

Mutlu sabahlar.
Ay ben de öyleyim. Erkek arkadaşım 7’de ilk derse başladığı için 5.45’te kalkıyor. Benim ilk ders 08.30, 07.30-07.50 arası kalkıyorum. Bazen diyorum ki kalktığım saat o kadar da erken değil buna bile zar zor kalkıyorum diye kızıyorum kendime . Hele doğu yazın çok erken aydınlanıyor. 8’de uykulu uykulu çıkıyorum evden, öğlen güneşi gibi bir güneş .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…